2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
inşallah darısı başıma canımm bide ben gideydimm hayırlısıyla

inşallah duyarsın olmadı vajınalmı baksa diyorum yoksa çok fena bunalıma gireceğimmm korkudan. çünkü kardeşimin eşi 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj yaptılar. korkuyorum.

Kesinlikle negatif düşünme ve pozitif ol, bir de gerçekten çok fazla bilgi kirliliği var dikkate alma :) Hayırlısı ne ise o olsun diye bakıyorum , bulantıların vs başladı mı? Bana hala hamileymişim gibi gelmiyor, bulantılar çok hafif yokluyor...

Benide hafıf hafıf vuruyor sanki işe gidip gelirken kalabalık otobüs metrbüs baş dönmem nefes darlığı oluyo sanki biraz. bide karın kasık ağrım çok oluyor

Canım öyle tabi de hepsi yaz tatiline gelmiyo ama temmuz doğumunda onu da iyi hesaplayın derim, doğum öncesinden kalan 5 hafta ve doğum sonrası 8 hafta toplam 13 haftanın yarısı tatile yarısı okul zamanına denk geliyor

evet cuma görürüm inşallah bebeğimi. kalbini duyarım inşallahhh eğer duyamazsam iyice paniğe girecem sanırım
Panik yok görüceksin dua et lütfen
:) ben dün gördüm 1,6 mm olmuş. doktora dedim 0,9 uçtan hallice diye ne bekliyodun ki dedi
Aynen ne bekliyodun kıyamam ya yerim onu ben maşallah minnakına

inşallah duyarsın olmadı vajınalmı baksa diyorum yoksa çok fena bunalıma gireceğimmm korkudan. çünkü kardeşimin eşi 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj yaptılar. korkuyorum.
Öyle bakarsan kalp durması riski her zaman var,zehir etme kendine hamileliğini.. Zamanında aynı korkuları bizde yaşadık ve boşuna strese girip bebeğimizi de strese sokmakla kaldık.. Nasibi olan dünyaya geliyo ne olursa olsun,nasibi yoksa da ne yaparsan yap boş.. O yüzden sıkma tatlı canını :) şimdi kalbi atacak mı dersin,bi dahaki kontrole giderken acaba kalbi hala atıyo mu diceksin,öyle zincirleme geçip gidecek :)

Benide hafıf hafıf vuruyor sanki işe gidip gelirken kalabalık otobüs metrbüs baş dönmem nefes darlığı oluyo sanki biraz. bide karın kasık ağrım çok oluyor
kasık ağrısı bende de var özellikle sol tarafımda günde bir iki kez de batma oluyor , bir de sabah kalktığımda hafif mide bulantısı... Pozitif düşünelim ki pozitif olsun :) dediğim gibi çok negatif şeyleri vs okuma :* Ben çok etkilendiğimi farkettim en azından :)

Kizlar sat 4 ekim yani 5+2 keseyi goremedi ve alttan bakti altta bakinca gorundu istemeye istemeye baktirdim kese gorundu ama icinde canlanma henuz yok 1 hafta sonra tekrar gel dedi progestan yazdi sizce bu durum kotu mu

Bizdede kimse bilmiyor sadece esimle ben biliyoruz ins hersey yolunda gitsin oyle dicez kesin bizimkilerde Trip atacak
ben dayanamadım eşimin ablasına eltime kayınvalideme ve kendi aileme söyledim onlarda dio bekleyin inşallah hayırlısı ne ise o olsun dioyorlar :)

Sağlık ocağında kan testi yaptrdim hem gebelik degerim için hemde herseyime baktırdim .folic Trio iciorum ztn ama demir hapı da başladık eksikliği gebelikte sıkıntı oluomus.siz neler kullaniosunz

Kizlar sat 4 ekim yani 5+2 keseyi goremedi ve alttan bakti altta bakinca gorundu istemeye istemeye baktirdim kese gorundu ama icinde canlanma henuz yok 1 hafta sonra tekrar gel dedi progestan yazdi sizce bu durum kotu mu
canım telaşa kapılma benim ilk aşılamamda hamile kaldığımda doktorum öyle dedi.. alttan baktı minnak bir kese gördü hatta bana neden üstten göremedim biliyomusun dedi neden dedim göbeğindeki yağlardan dedi

Sağlık ocağında kan testi yaptrdim hem gebelik degerim için hemde herseyime baktırdim .folic Trio iciorum ztn ama demir hapı da başladık eksikliği gebelikte sıkıntı oluomus.siz neler kullaniosunz
bana doktorum progestan verdi düşük olmasın diye birde folbiol birde kan pıhtılaşması olmasın diye corasprin verdi

İlkinde 34 e kadar çalışabildim,bunda sanmıyorum o kadar da çalışabileceğimi o yüzden beni pek etkilemez :)

kızlar...bişey sorucam.ben azönce faydalı olsun die birkaç bişey aldım.özenebilirsiiz ama çook özüür dilerim....yazacaklarımdan zararlı olan hamilelikte tüketilmemesi gereken var mı??bilmiyorum da..
1-kuru kayısı
2-kuru üzüm
3-kuru incir
4-fındık
5-ceviz

Kızlar merhaba benimde SAT 4 ekim di geçen perşembe kan tahlili yaptım 4 haftalık gebeyim yanı bende temmuz annesiyim inşallah. Daha doktora gitmedim 7 haftalık olunca gidecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…