2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ayyyy evet sonradan farkettim canım. amin hepimizin ewladini. Ben 2. Yi kızım için istedim çok sevgi dolu kızım çünkü yolda çocuk sewmek için karşı kaldırıma gecioruz:KK24: ben yapiyim da çocuğum tek kalmasın istedim üzüldüm ona hayirlisyla doğar bebisim iz inşallah çok severler birbirlerini
inşallah canım. ben tek çocuğum tek olmak ne kadar zor bilirim. o yüzden mutlaka kardeşi olsun istiyorum çocuğumun.

Günaydın canım kalp atışını duydunmu bende cuma gidicem 6+3 oluyorum duyarmıyım acaba
5+3de duymadım. doktor haftaya gel duyabiliriz de duyamayabiliriz de dedi. ben de ondan sonraki haftaya randevu aldım garanti olsun diye. yani seninki de duyulabilir de ama birkaç gün farkla duyulmayabilir de. duyulmazsa takma kafana olur mu

Süperr:KK66: canım doğumlar temmuza gelcek ya hayırlısı ile izin olayında takıldım
canım sizin iş kebap :KK70: doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta normal doğum iznin var toplamda 16 hafta ama sen istersen doktorununda onayı ile doğuma 3 haftaya kadar olan kısımda çalışabilirsin kullanmadığın haftalar doğumdan sonraya kalır :) ve bomba olan dilersen devlet sana şu imkanıda sağlıyor bitanem sen doğumdan sonra istersen 12 ay ( doğumdan sonraki 8 haftanın bitiminden sonra ) aylık maaş almadan izne çıkabilirsin :KK70:

Selam kızlar nasılsınz ben dr a henz gitmedm demstm smdi direk bi hastaneye gdp ınce tahlılleri falan istesem yaparlarmı sonra dr mangitsem

Ben
daha doktora gitmedim önce bi kan tahlilimi yaptırayım da bdt kaç senin benim 19 temmuz çıktı
Benim 20 temmuz BDT. Bende kadın doğumcuya daha gtmedim 3+6 haftalik iz daha.haftaya pazartesi gtcem görürüm inşallah. Sen neden kan testi yaptrmadin daha canim

sen de çok beklemişsin. bu topik zaten hep çileliler topiği oldu :110: çok bekleyenler kürtaj olanlar düşük yapanlar vs hep bu ay hamile kaldık. "çilekeş analar topiği" yapcam buranın adını :KK70:
ahhha ahhh sorma neler çektik :KK70: o ultrason çubuklarının dili olsada konuşsa :KK70:

Ya icim icimi yedi sevinemedim bile korkumdan 2 ay once kimyasal yasayinca korku oluştu siz biyle söyleyince biraz rahatladım sagolasin
panik yoook, ben de geçen ay kimyasal yaşadım, o embriyo tutunamadı gitti, bu aynı değil ki, bu seferki başka. Aklına kötüyü getirme :KK66: ne hissettiğini anlıyorum ben ikinci betayı görene kadar ailelere söyleyemedim, bi de annem benden nasıl saklarsın diye trip attı :KK47:
cuma keseyi görürsek yakın çevreme de öyle haber vereceğim :anneadayı:

kızlar, spor yapanınız var mı aranızda? Ben 5 aydır spor salonuna uğramadım, acaba gitsem mi diyorum ama doktora sormadan da emin olamadım. kimi yerlerde koşu bandı bile tehlikeli, sadece açık alanda yürüyün diyor. Pilates derslerine girsem bir sakıncası olur mu sizce?

X