- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 39
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #2.021
ben bu gece 3 kez kalktım ya, normalde top patlasa uyanmam o derece ağırdır uykumeşim dalga geçiyor, bebek gibisin tek derdin uyku ve çiş diye
Hehe cok güldüm ama cok doru soylemis artik bebekten farkimiz yok cunku herseye zirliyoruz bide
daha doktora gitmedim önce bi kan tahlilimi yaptırayım da bdt kaç senin benim 19 temmuz çıktı1 gün war aramızda canım. Keseyi gördün mü merak ettim.ben haftaya pazartesi randevu aldim o zman a görüum diye ama sen gördunmu merak ettim
İçimi rahatlattınız çok sağolun arkadaşlaridrar testine takılma canım benim gebeliğim kanda tescillendi ama idrarda hala silik çizgi çıkıyor herkesin betahcg değerinin kana karışması farklı olabiliyor
Ya icim icimi yedi sevinemedim bile korkumdan 2 ay once kimyasal yasayinca korku oluştu siz biyle söyleyince biraz rahatladım sagolasinidrar testine takılma canım benim gebeliğim kanda tescillendi ama idrarda hala silik çizgi çıkıyor herkesin betahcg değerinin kana karışması farklı olabiliyor
kalp atışını ne zaman duyabildiniz acaba?Canım bana sorarsan 6. Haftan dolunca git kalp atışını görebildik ama duyamadık ve gerçekten çok küçüktü bikaç gün önce gitseydim görünmezdi bile ama sen bilirsin tabiki insan sabırsızlaşıyor biraz bu konuda haklı olarak :)
Cok sagol canım ins 2 gun sonra guzel artıs olur allahım evlatlarımızı korusungözünaydın hamilesin canım değerin çok iyi maşallah
kalp atışını ne zaman duyabildiniz acaba?
Cok sagol canım ins guzel artıs olur hayirlisiylabenim de 4 gün geçtiğinde 286 çıkmıştı, normal görünüyor, tebrikler :) önemli olan düzenli olarak artıyor olması bundan sonra.
inşallah canım :)Hepimizinki hayırlı olsun uğurlu gelsinler inşallah
ayy bende öyleyim hemen gözlerim doluyo
inşallah canım :) benim de doktorum cuma günü çağırdı keseyi görücek heralde :)bende dayabamıyorum cuma gidicem 6+3 oluyor inş duyarım kap atışını
inşallah canım :) benim de doktorum cuma günü çağırdı keseyi görücek heralde :)
Ben öğretmenim,kafanı kurcalayan nedir? Bizden iyisi yok :)Günaydınn Kızlar öğretmen olan var mı aranızda izin olayı aklımı kurcalıyor da bir hayli
ama insanın elinde değilki sabah ezanı okunuyodu 2. ye uyandım yatak içinde oturdum ezan okunuyor diye eşimde dio git işeben bu gece 3 kez kalktım ya, normalde top patlasa uyanmam o derece ağırdır uykumeşim dalga geçiyor, bebek gibisin tek derdin uyku ve çiş diye
Temmuz annesi olursak hayırlısı ile izin olayımız nasıl olacak canımBen öğretmenim,kafanı kurcalayan nedir? Bizden iyisi yok :)
4+5 olucam aslında :)heralde konuşacak daha henüz keseyi göremez heralde .:)cuma kaç olacaksın sen