Bebekler icin ozel sebzeli baharatsiz tarhanalar var onlardan deneyebilirsinben irmik yerine kuzu kiyma koyuyorum.. benimkide pek sevmeditarhana verin diyolar ama cok erken direk alerjan yani bir suru baharatli kokulu seyler var verilmez bu evrede diye dusunuyorum.
Kumanda telefon merakı hepsinde var heralde. Bizimki de klima kımandasıyla oynuyo pilini çıkartıp veriyom. Çok değişik oyuncaklar var insanın hepsinden alası geliyor. Ama çok da pahalılar. Oyuncağa çok para harcamak istemiyorum. İki gün oynayıp sıkılıyorlar. Eğitici bir kaç oyuncak almayı düşünüyorum. Köpekçik hoşuma gitti anlamaya başladılar mı hoşlarına gider. Bizimki de uğraşıyo uğraşıyo kaldıramıyo totoyu :) aman acelesi yok zorlamıyom ben. Sonra çok yorcaklar bizi biraz daha dursun :)Benimki cep telefonu ve kumanda hastası old için en son oyuncak kumanda aldımEğitici sesler renkler,Sayılar ,alfabe bar tuşlarında.şarkılar da var.eğitici köpektir ben de alıcam ama bir ay sonra.daha erken gibi geldi.biraz daha oturmayı kendi vakit geçirmeyi öğrensin ki onca para veriyoruz.çok pahalılar.ondan önce de emekleme Arkadaşı ve hareket eden birkaç oyuncak aldım ki biraz Şevk gelsin diye.hiç niyeti yok emeklemeye falan.yüzüstü yatırıp antrenman yaptırıyorum arada.öyle:)
Bebek tarhanası var canım onlardan bahsediyorlar. Eczanelerde bile varben irmik yerine kuzu kiyma koyuyorum.. benimkide pek sevmeditarhana verin diyolar ama cok erken direk alerjan yani bir suru baharatli kokulu seyler var verilmez bu evrede diye dusunuyorum.
Canım diş için antibiyotik kullanıyordun demi. İlacın İsmi nr. Bnm de diş etim şişmişBebek tarhanası var canım onlardan bahsediyorlar. Eczanelerde bile varbenim anneannem yapıyor. Bebek için ayrı baharatsız salçasız yapıyor. Onfan veriyorum. Çok sevmedi ama olsun 2.3 kaşık yiyor yeter.
Augmentin kullandım canım..Canım diş için antibiyotik kullanıyordun demi. İlacın İsmi nr. Bnm de diş etim şişmiş
Patates,kabak,havuç en küçük boy olsun ,iki üç tutam semizotu bir ceviz büyüklüğünde dana kıyma bir tatlı kaşığı bulgur kıymayı suyunu çektirip kavurdum üzerine kalan malzemelerin hepsini koyup üzerine çıkacak kadar su koyup pişirdim kıyma olduğu için blendrdan geçirdim kıymasız olduğunda eziyorum sadece kıymalı ilk kez bugün denedim çok sevdi denemeni tavsiye ederim canımkızlar bebeğim 12 şubat doğumlu çorba meyve yoğurt veriorum kahvaltıya baslayayımmı bana bikaç tane çorba tarifi verirmisiniz ben kabak patates havuç irmik katıp pişiriyorum onu pek sevmedi
Tabi canim 1 lt sut parmagini soktugunda yakmayacak sekilde ilik olsun icine onceden tuzu alinmis beyaz peyniri aynen yogurt yapar gibi once biraz sutle seyreltip.sonra sutun icine katiyoruz agzini kapatip sarip 5 saat olmadi 6 saat dinlendir sonra ac buzdolabina kaldir 12 saat kadar dinlendirdikten sonra tulbente koy suzdur 4 saat 5 saat kadar tulbent seyrekse 1 saat bile yeterli oluyor anlarsin kivamdanCanım ya zahmet olmazsa açıklayıcı olarak yazar mısın. Musait olduğunda
Çok sağol canım.çok tesekkur ederim.Tabi canim 1 lt sut parmagini soktugunda yakmayacak sekilde ilik olsun icine onceden tuzu alinmis beyaz peyniri aynen yogurt yapar gibi once biraz sutle seyreltip.sonra sutun icine katiyoruz agzini kapatip sarip 5 saat olmadi 6 saat dinlendir sonra ac buzdolabina kaldir 12 saat kadar dinlendirdikten sonra tulbente koy suzdur 4 saat 5 saat kadar tulbent seyrekse 1 saat bile yeterli oluyor anlarsin kivamdan
Rica ederim cnm umarim o lanet alerjiniz biraz once biterÇok sağol canım.çok tesekkur ederim.
İnşallah bebisimin alerjsii geçtiğinde kendim.yapmak istiyorum peyniri. Notlara kaydettim tarifini. Tekrar sağol
Nerden alinabilir peki?Bebekler icin ozel sebzeli baharatsiz tarhanalar var onlardan deneyebilirsin
Bir eczaneye sorayim ben :)Bebek tarhanası var canım onlardan bahsediyorlar. Eczanelerde bile varbenim anneannem yapıyor. Bebek için ayrı baharatsız salçasız yapıyor. Onfan veriyorum. Çok sevmedi ama olsun 2.3 kaşık yiyor yeter.
Günaydınlar :)
Oğlum sebzeyi blandırdan geçirince yiyor, çatalla ezince yemiyor. Doktor çatalla ezilmiş yedir diyor. Bir süre daha blendırdan geçirip yedirmeyi 1 ay sonra tekrar pütürlü denemeyi düşünüyorum. Sonuçta hiç yememesinden iyidir bence. Püre gibi yapıp veriyor musunuz hala?
yok yemiyor maalesef, kendi kemiriyorda ben pure haline getirince cikariyor kusuyor hatta.. :/ biz mecburen blwci olucaz gibi duruyor..
Dilerim ise yarar, bakici ablamizda eline veriyormus, ama yogurdu biz veriyoruz hala :)O daha güzel bence. İlerde elinde yemek tabağı koşmayacaksın arkasından.
Dilerim ise yarar, bakici ablamizda eline veriyormus, ama yogurdu biz veriyoruz hala :)
canim benim oglum da seninki kadar olmasa da hep yaninda birileri olsun onunla ilgilensin konussun oynasin istiyor illa benim olmam şart degil bakti tek ben varim ayağa kalkinca anliyor odafan cilacagimi bagirmaya başlıyor tek kalinca da öyle önce bagirip sinyal veriyor bakıyor gelen giden yok yavaştan ağlamaya dogru gidiyor :) cidden yorucu beraberken de onla ilgilenmezsem yine kizip bagiriyor ballimmm :)Kızlar ben çok yoruldumbu çocuk hep yanında istiyor beni.ya tabii bebek ister de örneğin Altını alıyorum.pamuk ıslatmaya lavaboya gidicem.yan tarafta.daha Kapıdan çıkarken bir ağlıyor sanırsınız biri Boğazı'na çökmüş.abartmıyorum.süpürgemi onunla yapıyorum yemek yaparken ana kucağında mutfağa dibime koyuyorum orda bile ağlıyor.çok yoruldum.tuvalete gidemiyorum.napcam ben böyle...yere kalın örtü seriyorum oyalansın diye.pyuncaklar koyuyorum.bensiz durmuyor...sizde de var mı bu? Artık Endişe Etmeye başladım.
Can'ım benimkide öyle gün içinde sadece seninle vakit geçirmesiyle alakalı arkadaş ve komşu ziyaretleri iyi gelecektir ben o şekilde biraz toparladım ama iki gün birlikte evde vakit geçirelim yine eski haline dönüyorKızlar ben çok yoruldumbu çocuk hep yanında istiyor beni.ya tabii bebek ister de örneğin Altını alıyorum.pamuk ıslatmaya lavaboya gidicem.yan tarafta.daha Kapıdan çıkarken bir ağlıyor sanırsınız biri Boğazı'na çökmüş.abartmıyorum.süpürgemi onunla yapıyorum yemek yaparken ana kucağında mutfağa dibime koyuyorum orda bile ağlıyor.çok yoruldum.tuvalete gidemiyorum.napcam ben böyle...yere kalın örtü seriyorum oyalansın diye.pyuncaklar koyuyorum.bensiz durmuyor...sizde de var mı bu? Artık Endişe Etmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?