2016 Şubat Anneleri

canım benim kız sabah 6-6:30 arası uyanıyor..emziriyorum sonra oynuyoe o ara hazırlanıyorum..uyutuyorum o ara da süt sağıp dolaba atıyorum evden çıkıyorum..biberonunu değiştir benimki de hiç almıyordu biberon lansimoh 'un biberonunu aldım hemenn benimsedi..süt yetmeyince muhallebi yapıyor eşim..sulu yapınca biberonla veriyor normal yapınca kaşıkla yediriyor..artık ek gıdaya geçmeye başladık bikaç gün uğraşsan düzen oturtursun Allah'ın izniyle

ooo 3 saatmi ? yarim gunmu :)) ben 1,5 saat erken cikiyorum ama 7 saat calismis oluyorum.. Bir tek memurlardami boylemi? ozel sektorde yokmu bu durum.. vay arkadas :/
3 saat kız..nerde yarım gün izin vermişler hem de tam maaşla
Allah razı olsun amirimden..rapor götürmeye gitmiştim ayın 15 ine kadar idare edin beni maaşım kesilmesin 5 günden dolayı sonra ücretsiz izne ayrılcam dedim..bana manyak mısın eylülün 15'ine kadar rahatız gel 3 4 saat takıl arada bebeği de getirirsin sonra duruma göre istersen ayrılırsın dedi bende sabah gidiyorum öğlen 12:30-1300 arası çıkıyorum
ben de bayram dönüşü işe başladım sonra da bu olaylar patlak verdi..iyi ki ayrılmamışım diyorum şimdi

Ay herkes ek gidaya gevmis ben su bile.vermiyorum.duzgun....dötü düzelmiyorki kizin cok canım sikiyor.uyumuyor bu ara cok fena cart curt kaka yapiyor onu yapana dek uyumuyor yapsa bida em bida uyumuyor.okul acilinca naparim bilmem cok yorucu oluyor

Benim kizimda o saatlerde uyaniyor canim. O markayi duymustum ondan alacam bugün. Muhallebi dedigin pirinç unundan yapilan mi yoksa farkli mi yapiyorsun canim? Meme istediginde ne yapiyor eşin ? Nasil sakinlestiriyor? Emzik kullaniyor musunuz? Benim iş yerim farkli bir ilçede yarim saat uzaklikta. Amirimle konusacam mesai saatini, insallah öğleye kadar calis der. Biraz egolu biri pek umudum yok ama yine de şansımı deneyecem bakalim.

canım benim işe gidişim de 40 dakkayı buluyor surağa yürü otobüs bekle bin in yürü derken..herobaby nin pirinç unlu mamasını yapıyor slu olarak ama normal pirinçunundan da yapılabnilinir.. hiç emzik almadı benim kızım..üstüne de düşmedim illa emzik alsın diye..oynatıyor şarkı dinliyor kucağına alıyor uyutuyor falan.. karnı tok olduuktan sonra durur bebek dikkatini dağııtın kafi..geldiğim gibi emziriyorum çok şükür 2 haftadır bi sıkıntı olmadı inşAllah da olmaz..

Normal pirinç unundan muhallebiyi denemistim ama sevmedi. Benim kizimda hic emzik almadi bende hic umursamadim ama simdi ise basladigimda durmazsa diye emzik almasını istiyorum. Kizim babasiyla cok iyi anlasiyor. Esim normaldede güzel oyaliyor konusuyor oyunlar oynuyor meyve yediriyor vs. tek sıkıntımız emmek istediginde durduramiyoruz. Insallah canim. Bakalim bizim nasil olacak ?

Canim yıllık izin mı almıştın? ben ücretsiz izindeyım şu an kim için geçerli ?

Kızlar benim oğlanda bu ara çok huysuzlaştı diş öi çıkarıcakacaba el ağzından çıkmıyokaşınıyo dişlikde aldık beş aylık oldu maşallah allahın izniyle geceleri sık uyanıyor önceden gece yatırırdım sabah kalkardı şimdi sık uyanıyor sabah 06:30 da uyanıyorgeri yedi buçukta kalkıyor kv bakıyor saat on a kadar o zamana kadar uyuyorum ben sonra emzirmeye veriyor oğliş uyuyor sonra onbire kadar yatıyoruz tosunla

canım dün doktorumuZa sordum benim kızımda 5 aylık mama bir numara kullanıyorum dedim onu kullan dedi ams sen istersen yine bir doktoruna sor bizim dr farklı sanki biraz herkesin doktoru 6 aylıkken denize girebilir diyor bizimki 1 yaş dedi

canım benim kızımda az kilo alıyor ama iştahsızemmiyor mama yemiyor sma kullanıyordum son günlerde içmedi evolvia aldım onuda içmiyor yoğurt zorla bir kaç çay kaşığı bazen hiç istemiyor dr muhallebi dedi sütlü pirinçli al dedi tadını sever belki aptamilin aldım yemiyor tadını bende beğenmedim içine meyve püresi koydum yemedi biraz katı geldi meyve suyu ile yaptım yok yemiyor dr çorbaya geçme dedi meyve verme dedi ben meyve de denedim beğenmedi pek bütün gün biberon kaşık savaşıyorum kuzımda resmen kafayı yicem artık sende dene inşallah işe yarar sende

Günaydın arkadaşlar,
Ben oğluma sabahları yumurta sarısı yediriyorum içinede ekmek ufalıyorum çok az çimdik şeklinde bu etimek tarzı ürünlere baktım içinde süt ürünü varmış alarjisi olduğu için kullanamıyoruz başka neler katabilirim aklıma pekmez geldi ama yumurta sarısına gider mi bilemedim sizden cevap bekliyorum.
Bebeklerinde alerji olan anneler vardı onlar kimlerdi hatırlayamadım bu ek gıda işi zorluyor beni biraz onlarla paylaşımlarda bulunmak istiyorum

Birde bu ek gıda başlama sırasında kesin bir yardı yok galiba çocuk dr meyve püreleri en son demişti, gAstroloji dr ise önce meyve püreleri ile başla dedi bende kafama göre ortaya karışık birşeyler yapmaya başladım, birde bir gıdaya alışmadan digerine geçilmeyecek diyorlar oğlum patates havuç ikilisinden hazırladığım çorbayı yemek istemedi içine kabak ta kattım sevdi niye zorla patates havucu yiyene kadar ısrar edeyim bence çok anlamsız baba göre yeni tatlar deneyince degil istemediği şeyde ısrar edince sıkıntı olur kaşık reddi bile yapabilir
Kısacası anladım ki dr lar sadece rehber iş yine annelik iç güdülerinde bitiyor Allah hepimize kolaylıklar versin

sebze çorbalarına geçen arkadaşlar karışıma yeni bir sebze yada tahıl eklefiginizde 3 gün onu deniyormusunuz yoksa hergün ekleyerek devam mı ediyorsunuz

ooo 3 saatmi ? yarim gunmu :)) ben 1,5 saat erken cikiyorum ama 7 saat calismis oluyorum.. Bir tek memurlardami boylemi? ozel sektorde yokmu bu durum.. vay arkadas :/

oznur65 @keryneia Kızlar ben özel sektörde çalışıyorum. 2 saat erken çıkıyorum. Bir sene bu şekilde olacak. Herkese izin var ama devlet ve özel diye saatleri mi farklı acaba?

Can'ım yarım gün çalışmayı seçersen yarım maaş alıyorsun. Süt iznin doğum iznin bitikten sonra 6 ay boyunca üç saat. Bana süt izni daha mantıklı geliyor

Canim yıllık izin mı almıştın? ben ücretsiz izindeyım şu an kim için geçerli ?
Ücretsiz iznim onaylanmisti 4 ağustos ta başlayacaktı onun öncesinde yıllık izinlerimi bitireyim demiştim izinler iptal olunca göreve cagirildim yarım gün dediler işyerinden çok şükür 12.30 da çıktım dün işten

Canim pekmez katabilirsin meyve suyundan katabilirsin

Kesinlikle annelik iç güdüsü çok önemli canım. Uzmanların söyledikleri genel şeyler. Bütün çocuklara uygun olamaz. Kabak ve patatesi benimkiler de çok yemedi başka sebze irmik falan katınca güzelce yediler

sebze çorbalarına geçen arkadaşlar karışıma yeni bir sebze yada tahıl eklefiginizde 3 gün onu deniyormusunuz yoksa hergün ekleyerek devam mı ediyorsunuz
Zaten bi yapmaya 2veya 3günlük çorba yapıyorum canım ama uzun zamandır patates kabak semizotu irmikli veriyorum sebzeleri doğradım poşetleyip attım difrize çıkarıp çıkarıp içine irmik katıp kaynatıyorum

Kızlar mrb ya ben çok kötüyüm ise başlamam lazım 1 ay erken oğlusun 5 ay 11 günlük oldu 1 dışı çıktı kilosu normal ama ise başlayacağım için sahip süt bırakmam lazım ise giden varmı aranızda ? Sütüm var sanıyordum yanlışmı sağiyorum bilmiyorum ama 80 mi çıktı bakışımız nasıl idare edecek ki doktorumuzda çok katı 10 ağustosta başlayacak ek gıdaya diyor nasil sagiyorsunuz lütfen çözüm yolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…