- 16 Mayıs 2016
- 568
- 1.135
- 113
- 38
Ücretsiz iznim onaylanmisti 4 ağustos ta başlayacaktı onun öncesinde yıllık izinlerimi bitireyim demiştim izinler iptal olunca göreve cagirildim yarım gün dediler işyerinden çok şükür 12.30 da çıktım dün işten
Ben ise gitmiyorum ama gece tek göğsünü ver sabah kadar oburu dolsun bi gece sag bi sabah aksamda uyudugu zamanlarda sag bi kereyle idare edemezsn mecbur iki ux keree sagman lazmKızlar mrb ya ben çok kötüyüm ise başlamam lazım 1 ay erken oğlusun 5 ay 11 günlük oldu 1 dışı çıktı kilosu normal ama ise başlayacağım için sahip süt bırakmam lazım ise giden varmı aranızda ? Sütüm var sanıyordum yanlışmı sağiyorum bilmiyorum ama 80 mi çıktı bakışımız nasıl idare edecek ki doktorumuzda çok katı 10 ağustosta başlayacak ek gıdaya diyor nasil sagiyorsunuz lütfen çözüm yolu
Ayni benim oglani anlatmssn uykusu bozuldu normalde aksam yatirirdim sabaha karsi bi kere uyanirdi smdi 4 kere uyaniyo ve 2 dkda olsa emerek uyuyo yoksa uyumuyo benimkide emeklemeye basladi uyurkende cabaliyo acaba ondan mi surekli uyanmalariKızlar acil yardıma ihtiyacım var. Bir haftadır kızıma sabahları meyve süzgeçlerinde meyve veriyorum öğleden sonrada yoğurt.onun dışında sadece emiyor. Ama gece uykusu çok bozuldu sık sık bağırarak uyanıyor azıcık emip uyuyor. Normalde emzik de alıyor ama gece illa emziricem değilse bağırma şiddetini arttırıp sakinleşmiyor. Birde kendi yan yatıyor hatta yüzünü yastığa iyice çeviriyor sonra biraz uyandığında hemen yüz üstüne dönüyor ve sonra tekrar dönmeyip basıyor yaygarayı hatta uykusu olup bölündüğü için sinirlendiğini düşünüyorum. Şimdi bu gece uyku işi her geçen gün düzelir derken daha kötüye gidiyor. Ek gıda mı hareketten mi anlayamadımbu arada görünürde diş yok bir de aşırı hareketli bi Bebek emekliyor hiç yerinde durmuyor hele o el ayak hiç durmuyor
Evet cnm cok sukur gida deniyoruz bebegim seftali armurt irmik pirinc kabak patates ve keci yogurdu yedi su ana kadar 3 gun kuraliyla denedim sorun olmadi alerji sonucumuz negatifti dr 3 ay kati diyet yaptigin icin buyuk ihtimal gecti dedi suan iyi bende herseyi yiyorum sadece sutu islenmemis halde tuketmiyorum ve inan bebegim kilo almaya basladichocolate19 gectimi alerjiniz cnm
Bizim disimiz ciktiiii :)) artik acir heralde ahaha
Kizlarr
Ya cook oldu gelmeyeli unuttunuzmu beni..en son memlekete gidiyimmi diye sorduydum..gittim sinoptayim..annemler busefer gordu bebek nefes aldirmiyor annem yemegi yapiyo oglani sokaga cikariyor .kiz cok huysuz.5 aylikti is cikardi 2tane..sonrasinda 3 gece atesli gecirdik39tu hep..ne oldugunu anlamadik enfeksiyon yok dedi saglik ocagi..cocuk dr yok burda..gunde 5 6 kere kaka yapiyor.ishal gibide degil anlayamadim artik .yogurt vs cok yedim.meyveler felanmi dokunuyor artik dusünemiyorum ne oldugunu..
Kaka tahlili imkanimda yok burda.esim yokk yanimda merkeze gidemiyom 1 saat uzakta merkez..buranin iyi yani epey serin cocuklar yanmiyor kizarmiyor.
Herkes iyidir insallah
Hım sağol canımCanim süt yoğurt yapılacak ılıklıkta değil ise suyu çok olur. bi de yoğurdu önce oda sıcaklığına getir yani mayayi daha sonra üzerine mayalayacagin sütten ekle iyice karıştır öyle sutun içine boşalt. maya kesinlikle soğuk olmamalı
Canım aynı çorbayı 2.gün verirken ısıtıyomusun besin değeri düşer mi?Zaten bi yapmaya 2veya 3günlük çorba yapıyorum canım ama uzun zamandır patates kabak semizotu irmikli veriyorum sebzeleri doğradım poşetleyip attım difrize çıkarıp çıkarıp içine irmik katıp kaynatıyorum
Canim simdo hareketliler yaa zor olmaz mi yaaNasılsınız kızlar dün oğlumu sünnet ettirdim
İlk dışını de çıkarttı hep ellerini yaliyo yavrum . sunnet için geç kalmayın kızlar keşke doğduğu anda yaptrsaymisum dedim
Aynen canim bnm oglumda da var minik minik siyahliklar gecmediKızlar oğlumun göbek deliği hala siyah. Kir falan da değil. Kulak çubuğuyla temizlemeye çalışıyorum ama kir olmadığı için öyle kalıyor. Sizlerde rengi düzeldi mi?
Kac cm dogdu canimHanimlar selamun aleykm
Bugün rota aşısının 2. Dozu icin doktora gttik. Kilo iyi ama boyu hayli kisa dedi 22 subat dogumlu 61 cm kuzum. Szlerde boyle olan varmi? Ne önerildi? Ilk 2yil genetikle alakasiz olmaliymis boyu. Min 64.5 olmaliymis su an pff canm skldi.
Ben de ondan şüpheleniyorum bi de ek gıdadan mı diyorum bilemedim kiAyni benim oglani anlatmssn uykusu bozuldu normalde aksam yatirirdim sabaha karsi bi kere uyanirdi smdi 4 kere uyaniyo ve 2 dkda olsa emerek uyuyo yoksa uyumuyo benimkide emeklemeye basladi uyurkende cabaliyo acaba ondan mi surekli uyanmalari
Sicaklardan olsa bile ben aksam cami aciyorm hatta 2 gundur gece ben usuyorm kapatyrm insallah duzene girer yaaBen de ondan şüpheleniyorum bi de ek gıdadan mı diyorum bilemedim kiaz önce sağlık ocağı doktoru arkadaşımız bi konuşalım diye gittik en azından küçük 2 çocuğu var fikir de verir dedik kulağına baktı bir şey yok gündüz de gayet iyi zaten. O sıcaklara bağladı bunalıyordur diyor bizimki de gülücükler saçıyor gayet Neşe'si yerinde ya diyor
Aynen canim bnm oglumda da var minik minik siyahliklar gecmedi
Bende sorcam bu gidisimizde gecer heralde cok onemli bisey degildr yaaHafta sonu doktor kontrolü var. Sorayım madem ne zaman geçermiş. Aklıma takılıyor sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?