2016 Şubat Anneleri

Canim amirin mi 12.30 a kadar calis dedi normalde süt izni 3 saat 14.00 de cikmak gerekiyor. Bende pazartesi is basi yapacağım ama benim amirimin kolaylik saglayacagini sanmiyorum bakalim ne diyecek ?
Valla ben ilçe devlet hastanesinde çalışıyorum kimse kaçta çıkacağımı bilmiyordu 8 kasımda yasa değişti yarım gün oldu diye söylenti vardı bashekim bana sordu sen o yasadan faydalandin mi diye evet dedim o zaman öğlene kadar çalış tamam dedi bizde müdürlüğü arayıp kurcalamayalim dedik zaten 10 gün calisicam sonra ücretsiz izin başlıyor

Benim kızım 19 şubat 63 cm bizimkide 49 cm doğmuş tu

Kizlar kanguru almak isteyene kesinlikle ergobaby 360 i oneririm cok iyi omuz bel agrisi yapmiyor oglumda bayildi sirtima takiyorum yemek bulasik hallediyorum
Cnm rahat iş yapabiliyon mu? Ben de düşünüyordum ama geç mi kaldık artık. Almaya değer mi ? Yada ne kadar daha kullanılabilir bu kanguru?

Cnm rahat iş yapabiliyon mu? Ben de düşünüyordum ama geç mi kaldık artık. Almaya değer mi ? Yada ne kadar daha kullanılabilir bu kanguru?

Ben evde, dışarıda kısa mesafede halen çok rahatlıkla kanguru kullanıyorum, markete filan gidince etraf kızımın ilgisini çekiyo hem heryeri görebiliyo, bebek arabasında bi süre sonra sıkılıyo, kanguruyu sevdi Allah'tan :) benimki öyle pahalı bir şey de değil kraft domino 90 tlydi, 12 kiloya kadar taşınabiliyo taşıyabildiğim yere kadar kullancam eşim de çok seviyo, haftasonu çarşıda o da takıyo

Bana daha çok evde lazım bazen çok bunaltıyor kucakta gezmek istiyor. Kanguruyla gezerse hoşuna gider diye düşündüm. Annem de biz eskiden sırtımıza bağlar öyle iş yapardık dedi :) şimdi kanguru var artık dedim. Alayım bari bende hem işimi falan yaparım.

şükürler olsun.ikinci dişimiz de çıktı bugün. çok tatlı gülünce ceee yapan iki tane dişimiz var artık
Maşallah hayırlı olsun dişiniz :) biz daha birini çıkartamadık alttan yerleri belli bir aydır. Ama bir türlü çıkmıyor. Bir haftadır da çok huysuz uyutamıyoz. Gece sürekli uyanıyor. Bunaldım yaa

Sünnet yaptıranlar oğlumun pipisi morumsu duruyor normal mi sizlerin ki nasıl? 1.5 ay oldu sünnet olalı

Can'ım sizin nelere alerjiniz vardı alerjisi olduğunu basıl anlamıştın

Nasıl genetikle alakasız ya döllenmeden itibaren herşey genetikle bağlantılı, eşin ve sen uzun boylu musunuz bizim oğlan çık terliyordu dr genetik olabilir dedi ki babası resmen ıslanmış gibi olur ter bile genetik ise boy Nasıl olmaz önemli olan ger ölçümde uzaması uzuyorsa tamamdır

Evt cnm yapabiliyorum bende yeni aldim agirlik hissetmiyorsun bende baska marka vardi kullanamadim bunu aldim cok memnunum bence gec degil 20 kg kapasitesi var

Ayy maşallah ne kadar çabuk çıkmış, daha bizim prenseste tık yok
Çıkar annesi.bizim komsunun kızı 10 aylik hala bir dişi yok.bu dış meselesi genetikmis.sana ve kocana sbak.sizde ne zaman çıkmış
Gece uyutmuyorsa tamamdır. benim kızın da güzelim uyku düzeni mahvoldu.dudaklarini filan emiyorsa gelecektir. haa bi de benim kız son 3gun ninem gibi ağzını açıp kapıyor cenesini birbirine vuruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…