2016 Şubat Anneleri

kızım emekliyordu zaten.bugun artik tek başına oturma pozisyonuna geçip desteksuz oturmaya başladı. oyun citlerinden çıkıp gelmek istiyor.tum evi dolaşacak. Nasıl yapcam kızlar. tecrubeli anneler bu kiz nasıl durur oyun alaninda

Kizlarr
Ya cook oldu gelmeyeli unuttunuzmu beni..en son memlekete gidiyimmi diye sorduydum..gittim sinoptayim..annemler busefer gordu bebek nefes aldirmiyor annem yemegi yapiyo oglani sokaga cikariyor .kiz cok huysuz.5 aylikti is cikardi 2tane..sonrasinda 3 gece atesli gecirdik39tu hep..ne oldugunu anlamadik enfeksiyon yok dedi saglik ocagi..cocuk dr yok burda..gunde 5 6 kere kaka yapiyor.ishal gibide degil anlayamadim artik .yogurt vs cok yedim.meyveler felanmi dokunuyor artik dusünemiyorum ne oldugunu..

Kaka tahlili imkanimda yok burda.esim yokk yanimda merkeze gidemiyom 1 saat uzakta merkez..buranin iyi yani epey serin cocuklar yanmiyor kizarmiyor.

Herkes iyidir insallah

Canim süt yoğurt yapılacak ılıklıkta değil ise suyu çok olur. bi de yoğurdu önce oda sıcaklığına getir yani mayayi daha sonra üzerine mayalayacagin sütten ekle iyice karıştır öyle sutun içine boşalt. maya kesinlikle soğuk olmamalı

Canım şöyle diyim o ailede de annesi Tarafından çoğu işi yapılmış bir erkek.hiiiiiç birşeye sürdürmemiş elini.ah paşam hadi paşam der.hala bile yanına gideriz ,ÇÖP atılacak mesela kadın kur yapıyor resmen hadi hayatım hadi lütfen paşam at diyor eşime.gülümseyerek ve sürünerek....yani bu ne Mesajı verir insana:bu senin işin değil ,bunu ikimiz de biliyoruz ama bana bi kıyak geç.atıp gelir teşekkür eder.kp de çok işgüzar bu konularda.kv in o yüzden bel diski kaydı 8 vida taktılar.kp in gözünün önünden sırtında Yün yatakla geçer.ver bana kadın sen napıyon demez.hasta oldu işte.o yüzden acımıyor.ihmallarmış gibi gelmiyor ki ona.doğal olanı gördüğü bu çünkü.bebek dışarda hiç sorun çıkartmıyor koy Arabasına sen gez kordonda ...rahat...kafede kucağımda oturur mama emer.yani boş anlar bebekle de oluyor ama onun cep telefonu benden daha mikemmel :) kasaya ödeme yaparken bile gözü ekranda.dışarda bekleriz aheste aheste gelir.evde bebek uyurken kucağımda sohbet ediledebilir ama yine aynı.

Canım samimi Olduğum kimse yok burada.çğnkü geçici olarak başka bi yerde oturuyoruz 2 aydır.

Allah yardimcn olsun bizimkilerde cok farkli değıl yani yardimci oldugu söylenemez
Amin canım.olmasın tmm da bari bilgiç bilgiç de Konuşmasın madem iş yapmıyor.onun yanında mama içirirken bile tedirginim.yakıcan çocuğu öyle yatırma.sürekli bişey söylüyor.kolumdan yerine koyunca Uyanıyor.sen yaptın bunu.alıştırdın.bağrınıp duruyor.uykulu ya iste.

Anlıyorum canim aynisindan bi tanede bende var gecen uyumadi cock bi cocugu uyutamadn nasl annesin diyo anlamiyolar bizi ev hic dagilmasin istyo surekli ayni kalsn ama oylede olmuyo bende 100 kere ev mi toplayim

kızlar dün bebiş kaka yapmadı bugün yaparken de zorlandı canı acıdı ama kakası katı değildi öyle.. macun kıvamındaydı..dün 150 cc çorba ve akşama doğru da şeftali yedi bu sabahta biraz muhallebi verdik ek olarak..acaba ağır mı geldi emmesi de azaldı diş çıkardığından beri..bundan dolayı olur mu acabba?kakasını kolaylaştırmak için napıyorsunuz

Canim muhallebi yaparken kayısı rendeliyorum icine bazende zeytinyaği koyuyorum :)

Canim muhallebi yaparken kayısı rendeliyorum icine bazende zeytinyaği koyuyorum :)
canım zeytinyağı koyuyorum ben de..hipp in mamasını kullanıyorum meyve rwndeleyip 1 çay kaşığı zeytinyağı katıyorum..güzel oluyor severek de yiyor ama bilemedim

Kavunlu elmalı muhallebi yaptım icinede yarim cici bebe ufaladim 2 damlada zeytinyaği koydum bayila bayila yedii ekmek içi çayla islattim bi kasik verdim yediii

canım zeytinyağı koyuyorum ben de..hipp in mamasını kullanıyorum meyve rwndeleyip 1 çay kaşığı zeytinyağı katıyorum..güzel oluyor severek de yiyor ama bilemedim
Cok zorlanıyorsa 1 cay kaşığı zeytinyağı icir icinede nane atip gusel tat elde edebilirsiniz

Benim oglan gunde 3 4 sefer yapiyo ya pis oglan her seferndede ikina ikina

Bugun minik bir kase patates kabakli irmikli corba yedi seftalili muhallebi yedi bebisim ayy cok sukur sade kabagi sevmemisti icine patates ve irmik koyunca cok sevdi

Ya bu zihniyeti anlamiyorm sutun olurda mama verirsen tamam konussnlar anlarm ama yetmezse mecbur verilcek cock ac mi kalsin
Eltimden için de söyleniyordu mama parasını kv veriyormuş eltim de hep çok yapıyormuş çocuk içmiyormuş döküyormuş kusuyormuş. Büyük ihtimal 1ay içinde tüketilmesi gerektiğinden eltim önemsemiyordu kv.lere gelin dedikodusu olsun da nolursa olsun.

Bugun minik bir kase patates kabakli irmikli corba yedi seftalili muhallebi yedi bebisim ayy cok sukur sade kabagi sevmemisti icine patates ve irmik koyunca cok sevdi
İrmikli yapınca benimkiler de güzel yiyor ama geçen gün ince bulgur koydum sevmediler hayret ya küçücük bebelerin damak zevki var

Benim büyük kız çitleri aşıyordu durmuyordu ama ark ikizlerine çit yapmıştı orda oynatıyordu ben ikizlerimin de pek duracağını sanmıyorum bizfe sıkılganlık genetik

Şeftali kabızlık yapar derler benim bildiğim

Şeftaliyle kayısıyı karıştır da ver canım. Muhallebisini daha sulu ver. Diş çıkarıyorsa bildiğim kadarıyla kabız veya ishal yapabiliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…