• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Ücretsiz iznim onaylanmisti 4 ağustos ta başlayacaktı onun öncesinde yıllık izinlerimi bitireyim demiştim izinler iptal olunca göreve cagirildim yarım gün dediler işyerinden çok şükür 12.30 da çıktım dün işten

Canim amirin mi 12.30 a kadar calis dedi normalde süt izni 3 saat 14.00 de cikmak gerekiyor. Bende pazartesi is basi yapacağım ama benim amirimin kolaylik saglayacagini sanmiyorum bakalim ne diyecek ?

Kızlar mrb ya ben çok kötüyüm ise başlamam lazım 1 ay erken oğlusun 5 ay 11 günlük oldu 1 dışı çıktı kilosu normal ama ise başlayacağım için sahip süt bırakmam lazım ise giden varmı aranızda ? Sütüm var sanıyordum yanlışmı sağiyorum bilmiyorum ama 80 mi çıktı bakışımız nasıl idare edecek ki doktorumuzda çok katı 10 ağustosta başlayacak ek gıdaya diyor nasil sagiyorsunuz lütfen çözüm yolu :işsiz:
Ben ise gitmiyorum ama gece tek göğsünü ver sabah kadar oburu dolsun bi gece sag bi sabah aksamda uyudugu zamanlarda sag bi kereyle idare edemezsn mecbur iki ux keree sagman lazm

Bebeğinde süt alarjisi ve çoklu gıda alarjisi olan arkadaşlar vardı, onların bebekleri iyileşti mi acaba

Kızlar acil yardıma ihtiyacım var. Bir haftadır kızıma sabahları meyve süzgeçlerinde meyve veriyorum öğleden sonrada yoğurt.onun dışında sadece emiyor. Ama gece uykusu çok bozuldu sık sık bağırarak uyanıyor azıcık emip uyuyor. Normalde emzik de alıyor ama gece illa emziricem değilse bağırma şiddetini arttırıp sakinleşmiyor. Birde kendi yan yatıyor hatta yüzünü yastığa iyice çeviriyor sonra biraz uyandığında hemen yüz üstüne dönüyor ve sonra tekrar dönmeyip basıyor yaygarayı hatta uykusu olup bölündüğü için sinirlendiğini düşünüyorum. Şimdi bu gece uyku işi her geçen gün düzelir derken daha kötüye gidiyor. Ek gıda mı hareketten mi anlayamadım:110:bu arada görünürde diş yok bir de aşırı hareketli bi Bebek emekliyor hiç yerinde durmuyor hele o el ayak hiç durmuyor

Kızlar acil yardıma ihtiyacım var. Bir haftadır kızıma sabahları meyve süzgeçlerinde meyve veriyorum öğleden sonrada yoğurt.onun dışında sadece emiyor. Ama gece uykusu çok bozuldu sık sık bağırarak uyanıyor azıcık emip uyuyor. Normalde emzik de alıyor ama gece illa emziricem değilse bağırma şiddetini arttırıp sakinleşmiyor. Birde kendi yan yatıyor hatta yüzünü yastığa iyice çeviriyor sonra biraz uyandığında hemen yüz üstüne dönüyor ve sonra tekrar dönmeyip basıyor yaygarayı hatta uykusu olup bölündüğü için sinirlendiğini düşünüyorum. Şimdi bu gece uyku işi her geçen gün düzelir derken daha kötüye gidiyor. Ek gıda mı hareketten mi anlayamadım:110:bu arada görünürde diş yok bir de aşırı hareketli bi Bebek emekliyor hiç yerinde durmuyor hele o el ayak hiç durmuyor
Ayni benim oglani anlatmssn uykusu bozuldu normalde aksam yatirirdim sabaha karsi bi kere uyanirdi smdi 4 kere uyaniyo ve 2 dkda olsa emerek uyuyo yoksa uyumuyo benimkide emeklemeye basladi uyurkende cabaliyo acaba ondan mi surekli uyanmalari

Kızlar bn bebeğime meyve verdiğinde ilk kakasını yaparken çok zorlanıyor. Ikınıyor resmen ne yapmam gerekiyor

Evet cnm cok sukur gida deniyoruz bebegim seftali armurt irmik pirinc kabak patates ve keci yogurdu yedi su ana kadar 3 gun kuraliyla denedim sorun olmadi alerji sonucumuz negatifti dr 3 ay kati diyet yaptigin icin buyuk ihtimal gecti dedi suan iyi bende herseyi yiyorum sadece sutu islenmemis halde tuketmiyorum ve inan bebegim kilo almaya basladi

Bizim disimiz ciktiiii :)) artik acir heralde ahaha

Hayırlı olsun canım gözünaydın darısı başımıza ya şey dicem cahilliğime ver diş çıkınca sadece beyaz uç mu gözüküyo yoksa bildiğin uzun diş mi ortaya çıkıyo?

Kizlarr:halay::halay:
Ya cook oldu gelmeyeli unuttunuzmu beni..en son memlekete gidiyimmi diye sorduydum..gittim sinoptayim..annemler busefer gordu bebek nefes aldirmiyor annem yemegi yapiyo oglani sokaga cikariyor .kiz cok huysuz.5 aylikti is cikardi 2tane..sonrasinda 3 gece atesli gecirdik39tu hep..ne oldugunu anlamadik enfeksiyon yok dedi saglik ocagi..cocuk dr yok burda..gunde 5 6 kere kaka yapiyor.ishal gibide degil anlayamadim artik .yogurt vs cok yedim.meyveler felanmi dokunuyor artik dusünemiyorum ne oldugunu..

Kaka tahlili imkanimda yok burda.esim yokk yanimda merkeze gidemiyom 1 saat uzakta merkez..buranin iyi yani epey serin cocuklar yanmiyor kizarmiyor.

Herkes iyidir insallah:KK200:

Hoşgeldin seni unutmadım(k) elbette :)

Canim süt yoğurt yapılacak ılıklıkta değil ise suyu çok olur. bi de yoğurdu önce oda sıcaklığına getir yani mayayi daha sonra üzerine mayalayacagin sütten ekle iyice karıştır öyle sutun içine boşalt. maya kesinlikle soğuk olmamalı
Hım sağol canım

Zaten bi yapmaya 2veya 3günlük çorba yapıyorum canım ama uzun zamandır patates kabak semizotu irmikli veriyorum sebzeleri doğradım poşetleyip attım difrize çıkarıp çıkarıp içine irmik katıp kaynatıyorum
Canım aynı çorbayı 2.gün verirken ısıtıyomusun besin değeri düşer mi?
Bi de kızlar şimdi meyve bol ya buzluğa atsak kışın çıkarsak olur mu, meyveleri nasıl daha kullanışlı biçimde dondurabilir ve poşetleyebiliriz??

Nasılsınız kızlar dün oğlumu sünnet ettirdim
İlk dışını de çıkarttı hep ellerini yaliyo yavrum . sunnet için geç kalmayın kızlar keşke doğduğu anda yaptrsaymisum dedim

Kızlar oğlumun göbek deliği hala siyah. Kir falan da değil. Kulak çubuğuyla temizlemeye çalışıyorum ama kir olmadığı için öyle kalıyor. Sizlerde rengi düzeldi mi?

Hanimlar selamun aleykm
Bugün rota aşısının 2. Dozu icin doktora gttik. Kilo iyi ama boyu hayli kisa dedi 22 subat dogumlu 61 cm kuzum. Szlerde boyle olan varmi? Ne önerildi? Ilk 2yil genetikle alakasiz olmaliymis boyu. Min 64.5 olmaliymis su an pff canm skldi. :(

Hanimlar selamun aleykm
Bugün rota aşısının 2. Dozu icin doktora gttik. Kilo iyi ama boyu hayli kisa dedi 22 subat dogumlu 61 cm kuzum. Szlerde boyle olan varmi? Ne önerildi? Ilk 2yil genetikle alakasiz olmaliymis boyu. Min 64.5 olmaliymis su an pff canm skldi. :KK43:
Kac cm dogdu canim

Ayni benim oglani anlatmssn uykusu bozuldu normalde aksam yatirirdim sabaha karsi bi kere uyanirdi smdi 4 kere uyaniyo ve 2 dkda olsa emerek uyuyo yoksa uyumuyo benimkide emeklemeye basladi uyurkende cabaliyo acaba ondan mi surekli uyanmalari
Ben de ondan şüpheleniyorum bi de ek gıdadan mı diyorum bilemedim ki:110:az önce sağlık ocağı doktoru arkadaşımız bi konuşalım diye gittik en azından küçük 2 çocuğu var fikir de verir dedik kulağına baktı bir şey yok gündüz de gayet iyi zaten. O sıcaklara bağladı bunalıyordur diyor bizimki de gülücükler saçıyor gayet Neşe'si yerinde ya diyor:olamaz:

Ben de ondan şüpheleniyorum bi de ek gıdadan mı diyorum bilemedim ki:110:az önce sağlık ocağı doktoru arkadaşımız bi konuşalım diye gittik en azından küçük 2 çocuğu var fikir de verir dedik kulağına baktı bir şey yok gündüz de gayet iyi zaten. O sıcaklara bağladı bunalıyordur diyor bizimki de gülücükler saçıyor gayet Neşe'si yerinde ya diyor:olamaz:
Sicaklardan olsa bile ben aksam cami aciyorm hatta 2 gundur gece ben usuyorm kapatyrm insallah duzene girer yaa

Kizlar kanguru almak isteyene kesinlikle ergobaby 360 i oneririm cok iyi omuz bel agrisi yapmiyor oglumda bayildi sirtima takiyorum yemek bulasik hallediyorum

Back