- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
Ben her defasinda yeni peynirden yaptim cnmPeyniri maya olarak kullanıyorsun di mi. Peki bi dahaki sefere yaptığın peyniri mi kullanıyorsun yeni peynir alıp mı yapıyorsun
İlk kızım 11aylıktı ilk dişi çıktığındaamin canlar gelir artık emerken ısırmalar acıtmalar koparmalar
Cok guzel tadi oluyor evet marketteki beyaz peynirlerden yapiyorum tuzunu aliyorum sonra kullaniyorum keci sutu bulcam organik bebisime keci sutunden yapacagim bu arada evdeki herkes yiyorBeyaz peynir marketteki peynirlerden olur mu? Birde tadı nasıl oluyor labnenin biz de yiyebilirmiyiz :) tuz gerekiyor mu?
Blw mi yaptın canım seninki ne zaman doğmuştu benimkilerin 6ayına daha 1hafta var 10gün de erken doğmuşlardı. Daha destekli az az oturuyorlar gerçi bi kaç gün önce ellerine ekmek verdim çok yemediler ama küçük küçük koparttılarBende bugn basladim muzlu pankek ve labneli ekmekle
Bende kraftin var canm gayet kullanislikızlar mama sandalyesi olarak ne aldınızz ben halaa bakıyorum dayanıklı bişey olsun istiyorum oturma yeri rahat olsun istiyorum ama pahalı da bişey olmasın istiyorum.tavsiyeye ihtiyacım var
Evet canim 29 ocak dogumlu 5 bucuk aylik kafasini dik tutabiliyo diye basladmBlw mi yaptın canım seninki ne zaman doğmuştu benimkilerin 6ayına daha 1hafta var 10gün de erken doğmuşlardı. Daha destekli az az oturuyorlar gerçi bi kaç gün önce ellerine ekmek verdim çok yemediler ama küçük küçük koparttılar
Seninki mental atak donemine girmistir dis belirtileri ishal istahsizlik ates huzursuzluk agiz cevresinde kizariklik durekli isirma istegi uykusuzlukKizlar bu dis cikarma belirtileri ne tam olarak bugn hic uyumadi sabah 8 bucukta uyandi toplasan bi saat uyumustur bide emerkn isiriyo o kadar canim yandi ki cektm biraz odnce baktm dis mi cikti acaba diye ama dis yok surekli mizirdaniyo uykusu var uyumuyo memeyi zor veryrm
Isirma istgi var canm mememi isiryo dudagini isiryo huzursuzlukta var sabahtan beri kulaklarini felan cekistryo atesle ishal yok cok sukurSeninki mental atak donemine girmistir dis belirtileri ishal istahsizlik ates huzursuzluk agiz cevresinde kizariklik durekli isirma istegi uykusuzluk
Benimkiler 20ocak doğumlu. Salatalık da verdim içini suyunu sömürüyorlar ama bugün annem domates tattırırken çok büyük ısırdı çok dikkat etmemiz gerekiyor bu dönemde ama alışmaları da gerekiyorEvet canim 29 ocak dogumlu 5 bucuk aylik kafasini dik tutabiliyo diye basladm
Evet canım ver dedi. Yarım çekiyorum damlalığa.. tadını sevdimi derken kusmuyor vrrince yüzü buruşuyor o kadar saniyelik sürüyor geçiyor sonra..firkan cnm bayramdı evde bazı inşaat işleriydi derken Demir ilacının siparişini aksattım merak ettim sen doktorla konuşacaktın konuştun mu ne dedi başladın mı vermeye? Sevdi mi bebeğin?
gidemedim canım bugün üniversite hast aradım ama randevu alamadım sadece ayın 20 sinde alınıyormuş randevu
Canim domates alerjik besin degil mi 8. Aydan sonra verilmesi gerekiyo diye blyrm kendileri yemeye alissinlar senin 3 cocugun var mesela senin yedirmen ne kadar zor oluyodur bu yontemle hem kendin rahatca yemegini yiyosn hem bebekBenimkiler 20ocak doğumlu. Salatalık da verdim içini suyunu sömürüyorlar ama bugün annem domates tattırırken çok büyük ısırdı çok dikkat etmemiz gerekiyor bu dönemde ama alışmaları da gerekiyor
henüz ısırmadı kızİlk kızım 11aylıktı ilk dişi çıktığındahayırlı uğurlu olsun canım. Benimki büyüktü gerçi ama ilk ısırdığında bağırdım oyun yapıyorum sandı bi dahaki ısırmasında yere bırakmıştım ve canım çok yandı falan dedim bi süre almadım. Birazcık ağladı 1dk 1saat gibi geçti ama bi daha hiç ısırmadı. Sen de istersen az çok bi tepki koy senden benden akıllı onlar inşallah ısırmaz bi daha
canım buakşam patates ve havucu haşlayıp püre yaptım..aslında amacım çorba yapmaktı ama pürenin kıvamı güzel olunca su katmayayım öyle vereyim dedim..6-8 çay kaşığı yedi ama her ağzına aldığında bi öö yaptı sonra yediCanim benim kizim 4.5aylik ek gidaya gectik biz. Yogurtla basladik sonra meyve vermeye basladim. Simdi de sebze corbasi veriyorum. Ilk patates havuc verdim sonra ocine pirinc katip vermeye basladim. Dün patates havuc kabak bulgur verdim cok sevdi istahla yiyor. Istersen sütünü katmadan sene bir de belki tadi degisik geliyordur. Yine de sen bilirsin canim
bizde 2 gün önce 5 aylık olduk..çok çabuk geçiyor zaman yaaOkyanus bugün 6 aylık oldu.. Nasıl da geçiyor zaman
Naptin cnm yerlestinmiNe zamandır yazmıyorum..taşınma telaşı bayram derken bu zaman oldu..herkes iyidir umarım cok sayfa birikmiş maalesef fazla okuyamadım..daha ek gıdaya geçiş yapmadık 22 temmuzda gidiyoruz artık 6 aylık olmuş olacağız cunku..sadece geceleri 1 kere 120 cc mama veriyorum cunku artık sütüm yetmiyor gündüzleri cok sıkıntı cekiyorum aslında ama idare edicem 22 sine kadar..
Mama veren anneler gece kac cc mama veriyorsunuz onu merak ediyorum..gece 12 gibi 120 cc veriyorum yetmiyor ağlıyor sonra 2 mememden de veriyorum..arada yine ağlıyor ama idare ediyoz işte..
Yani 6 aylık bebek kac cc süt yani mama ile doyar onu merak ediyorum ben..
Yardımlar için teşekkürler..
Kalın sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?