2016 Şubat Anneleri

amin canlar gelir artık emerken ısırmalar acıtmalar koparmalar
İlk kızım 11aylıktı ilk dişi çıktığında hayırlı uğurlu olsun canım. Benimki büyüktü gerçi ama ilk ısırdığında bağırdım oyun yapıyorum sandı bi dahaki ısırmasında yere bırakmıştım ve canım çok yandı falan dedim bi süre almadım. Birazcık ağladı 1dk 1saat gibi geçti ama bi daha hiç ısırmadı. Sen de istersen az çok bi tepki koy senden benden akıllı onlar inşallah ısırmaz bi daha

Beyaz peynir marketteki peynirlerden olur mu? Birde tadı nasıl oluyor labnenin biz de yiyebilirmiyiz :) tuz gerekiyor mu?
Cok guzel tadi oluyor evet marketteki beyaz peynirlerden yapiyorum tuzunu aliyorum sonra kullaniyorum keci sutu bulcam organik bebisime keci sutunden yapacagim bu arada evdeki herkes yiyor

Kizlar bu dis cikarma belirtileri ne tam olarak bugn hic uyumadi sabah 8 bucukta uyandi toplasan bi saat uyumustur bide emerkn isiriyo o kadar canim yandi ki cektm biraz odnce baktm dis mi cikti acaba diye ama dis yok surekli mizirdaniyo uykusu var uyumuyo memeyi zor veryrm

Bende bugn basladim muzlu pankek ve labneli ekmekle
Blw mi yaptın canım seninki ne zaman doğmuştu benimkilerin 6ayına daha 1hafta var 10gün de erken doğmuşlardı. Daha destekli az az oturuyorlar gerçi bi kaç gün önce ellerine ekmek verdim çok yemediler ama küçük küçük koparttılar

Evet canim 29 ocak dogumlu 5 bucuk aylik kafasini dik tutabiliyo diye basladm

Seninki mental atak donemine girmistir dis belirtileri ishal istahsizlik ates huzursuzluk agiz cevresinde kizariklik durekli isirma istegi uykusuzluk

Evet canim 29 ocak dogumlu 5 bucuk aylik kafasini dik tutabiliyo diye basladm
Benimkiler 20ocak doğumlu. Salatalık da verdim içini suyunu sömürüyorlar ama bugün annem domates tattırırken çok büyük ısırdı çok dikkat etmemiz gerekiyor bu dönemde ama alışmaları da gerekiyor

firkan cnm bayramdı evde bazı inşaat işleriydi derken Demir ilacının siparişini aksattım merak ettim sen doktorla konuşacaktın konuştun mu ne dedi başladın mı vermeye? Sevdi mi bebeğin?
Evet canım ver dedi. Yarım çekiyorum damlalığa.. tadını sevdimi derken kusmuyor vrrince yüzü buruşuyor o kadar saniyelik sürüyor geçiyor sonra..

Canim domates alerjik besin degil mi 8. Aydan sonra verilmesi gerekiyo diye blyrm kendileri yemeye alissinlar senin 3 cocugun var mesela senin yedirmen ne kadar zor oluyodur bu yontemle hem kendin rahatca yemegini yiyosn hem bebek

henüz ısırmadı kız ama ısırmaya başladığında senin yaptığın gibi yapacağım

canım buakşam patates ve havucu haşlayıp püre yaptım..aslında amacım çorba yapmaktı ama pürenin kıvamı güzel olunca su katmayayım öyle vereyim dedim..6-8 çay kaşığı yedi ama her ağzına aldığında bi öö yaptı sonra yedi tadı çok güzeldi ama bizimkine göre eh işte kıvamındaydı demek
yarın gündüz tekrar vereceğim bakalım napacak

Okyanus bugün 6 aylık oldu.. Nasıl da geçiyor zaman
bizde 2 gün önce 5 aylık olduk..çok çabuk geçiyor zaman yaa işe de başladım amirim yarım gün gelirsin eylülün 15'ine kadar rahatız nasılsa ayrılma ücretsiz izne dedi..ben de peki dedim..şimdi işe de gidiyorum ve o kadar anlamsız geliyor ki artık evde olup kızımla oynamak uyumak her bir anına şahit olmak varken bunun haricindeki herşey anlamsız gelmeye bbaşladı

Ne zamandır yazmıyorum..taşınma telaşı bayram derken bu zaman oldu..herkes iyidir umarım cok sayfa birikmiş maalesef fazla okuyamadım..daha ek gıdaya geçiş yapmadık 22 temmuzda gidiyoruz artık 6 aylık olmuş olacağız cunku..sadece geceleri 1 kere 120 cc mama veriyorum cunku artık sütüm yetmiyor gündüzleri cok sıkıntı cekiyorum aslında ama idare edicem 22 sine kadar..

Mama veren anneler gece kac cc mama veriyorsunuz onu merak ediyorum..gece 12 gibi 120 cc veriyorum yetmiyor ağlıyor sonra 2 mememden de veriyorum..arada yine ağlıyor ama idare ediyoz işte..
Yani 6 aylık bebek kac cc süt yani mama ile doyar onu merak ediyorum ben..

Yardımlar için teşekkürler..

Kalın sağlıcakla

Naptin cnm yerlestinmi

Alerjimiz yok diye herseyi yapasim var cicibebe yaptim simdi ne yapsam buyuklere yediriyorum sanki ilk kez anne olmus gibiyim yine ayni heyecanlar minigim yiyemesede abileri faydalaniyor sutun icine biskuvileri attim icine de seftali koydum abilere yedirdim tekrar bebek mi olduk anne diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…