Ayyy ne guzelll, hayirli olsun yeni disi bebegimizekızlar dişimiz çıktı bugün itibariyledünden beri dilini çiğniyordu kuzum gece de huysuzdu 5 kere falan ağlayarak uyandı..sabah eşim mamasını verirken baktı diş çıktı dedi ben de kaşıkla test ettim
hala dudak dil çiğniyor mızırdanmamızda var ama çok şükür
Afiyet bal şeker olsun ben de kabak patates semiz otu ile çorba yaptım. Canım labneyi beyaz peynirden mi hazırladın nasıl oldu. Cmt düğün var inşallah ben de kalabalığımız telaşımız bitince kahvaltı hazırlıcam kızlarımaKendi labnemi de yaptim alerji sonuclarimiza gore alerjimiz yoookkk ek gidaya basliyorumm insaallah ama sebzeyle tabiki ogluma sebzeler haslicam yedircem insaallah ilk menumuz zeytinyagli kabak :)
Dariai basimiza artikkızlar dişimiz çıktı bugün itibariyledünden beri dilini çiğniyordu kuzum gece de huysuzdu 5 kere falan ağlayarak uyandı..sabah eşim mamasını verirken baktı diş çıktı dedi ben de kaşıkla test ettim
hala dudak dil çiğniyor mızırdanmamızda var ama çok şükür
Bende bugn basladim muzlu pankek ve labneli ekmekleKendi labnemi de yaptim alerji sonuclarimiza gore alerjimiz yoookkk ek gidaya basliyorumm insaallah ama sebzeyle tabiki ogluma sebzeler haslicam yedircem insaallah ilk menumuz zeytinyagli kabak :)
Evet cnm tuzunu aldirdigim peynirden yaptim diger ogluslar icin yaptim buna daha vermicem alerji sonuclari negatif ama temkinli olacagim cocuklar peynire bayildi 6 ayi gecince minigimede denicem insaaallahAfiyet bal şeker olsun ben de kabak patates semiz otu ile çorba yaptım. Canım labneyi beyaz peynirden mi hazırladın nasıl oldu. Cmt düğün var inşallah ben de kalabalığımız telaşımız bitince kahvaltı hazırlıcam kızlarıma
Afiyet olsun cnm benimki bi cay kasigi kabak yedi hiiiiccc sevmediBende bugn basladim muzlu pankek ve labneli ekmekle
Gurmebebekte tarif görmüştüm ama yapmadım sen nasıl yapıyorsun labneyiEvet cnm tuzunu aldirdigim peynirden yaptim diger ogluslar icin yaptim buna daha vermicem alerji sonuclari negatif ama temkinli olacagim cocuklar peynire bayildi 6 ayi gecince minigimede denicem insaaallah
1 lt sute 1 kibrit kutusu buyuklugundeki tuzu alinmis beyaz peyniri kullaniyorum sutu yogurt yapacagimiz isiya getiriyorum peyniri sut ile eziyorum ve karistiriyorum 5 saat kadar sarip bekletiyorum sonra dolaba koyuyorum sonra da benim tulbentten torbam var ona koyuyorum suzuluyor sonra tamamdir onceden cok yapip difrize az az atiyordum simdi cogaldik hemen bitiyor :)Gurmebebekte tarif görmüştüm ama yapmadım sen nasıl yapıyorsun labneyi
gidemedim canım bugün üniversite hast aradım ama randevu alamadım sadece ayın 20 sinde alınıyormuş randevuUç günlük koşuşturmali memleket turumuz bitti dün gece eve geldik sukur :) oğlumun bu uc günde ne uyku düzeni kaldı ne başka bir şey. Zaten yoktu :) en azından gece 8 de uyurdu. Şimdi uyumuyor.
Annem artık oturabilir deyip oturttu . doktora sormadim ama destekli oturabilir sanirim. Zaten sevdu :) bizim bu bayram tatili vs derken 5. Ay kontrolumuz bir hafta ertelendi sıra bulamadım cumaya kadar. Rotada 8 gün gecikeceken gıdaya da öyle başlayalım diyorum inşallah :)
nisancan canım alerji uzmanına gittin mi hiç
Ben blw yontemini uyguladgm icin yedi bilr diyemem yaladi durduAfiyet olsun cnm benimki bi cay kasigi kabak yedi hiiiiccc sevmedi
Ayyy ne guzelll, hayirli olsun yeni disi bebegimize
amin canlar gelir artık emerken ısırmalar acıtmalar koparmalarDariai basimiza artik
Hayirli olsun ilk disiniz
Bugun benmki oyle bi isirdi ki disi cikti sandm dis cikmadan bu kadar actysa cikinca napcazamin canlar gelir artık emerken ısırmalar acıtmalar koparmalar
Beyaz peynir marketteki peynirlerden olur mu? Birde tadı nasıl oluyor labnenin biz de yiyebilirmiyiz :) tuz gerekiyor mu?1 lt sute 1 kibrit kutusu buyuklugundeki tuzu alinmis beyaz peyniri kullaniyorum sutu yogurt yapacagimiz isiya getiriyorum peyniri sut ile eziyorum ve karistiriyorum 5 saat kadar sarip bekletiyorum sonra dolaba koyuyorum sonra da benim tulbentten torbam var ona koyuyorum suzuluyor sonra tamamdir onceden cok yapip difrize az az atiyordum simdi cogaldik hemen bitiyor :)
Cnm blw içinBen blw yontemini uyguladgm icin yedi bilr diyemem yaladi durdu
Peyniri maya olarak kullanıyorsun di mi. Peki bi dahaki sefere yaptığın peyniri mi kullanıyorsun yeni peynir alıp mı yapıyorsun1 lt sute 1 kibrit kutusu buyuklugundeki tuzu alinmis beyaz peyniri kullaniyorum sutu yogurt yapacagimiz isiya getiriyorum peyniri sut ile eziyorum ve karistiriyorum 5 saat kadar sarip bekletiyorum sonra dolaba koyuyorum sonra da benim tulbentten torbam var ona koyuyorum suzuluyor sonra tamamdir onceden cok yapip difrize az az atiyordum simdi cogaldik hemen bitiyor :)
Mama sandalyesinde normal oturuyo canim baya arastrdm bogazina kacarsa ne yapmam gerektigine felan iyice baktım sonuc olarak biz yedirsek bile bogazina kacabilir biraz panik yapmamak gerekiyo bende cok panik bi insan değilim bakalm basarablrm insallah bgn bi kac kez buyuk lokma kopardi ogurerek cikardiCnm blw içinfirkan ın dediği gibi 6 ayı doldurması gerekiyor hatta düzeltilmiş olarak 6 ayı bitirecek yani 40 tan önce doğum yapmışsan eksik kalan haftayı da eklemek gerekiyor. Bir de bebeğin desteksiz oturması gerekiyor bunlar başlıca kuralları yani şu an Allah korusun çok riskli. Facebook'ta blw grubu var istersen üye ol çok güzel paylaşımları var hoş ben o ayda bile tedirgin olurum korkarım gibi geliyor çünkü yarım ve tam boğulma yaşayanlar var anlatıyorlar şükür bir şey olmamış da ben çok korkardım başlarım blw'sine derdim kesin bakalım Zaman ne gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?