• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

yaa kızlar ben ikinci adeti olmadım. acaba......??????? dıdıdıdı dııııı. :deli: sizde durumlar nasıl.şüphelendim bir an:KK53:

henüz ısırmadı kız:KK48: ama ısırmaya başladığında senin yaptığın gibi yapacağım:rapci:
Ayy benimki ısırıyor ya :işsiz: bende poposuna vuruyorum hafifçe hayııır ısırma yok diyorum. Eşek gözümün içine bakıyor :KK48: memeyi ağzında tutuyor ama ısırmadan bakıyor bu sefer.
Valla bayagı acıtıyor yaa . Birde diş çıkarsa ne yapacagım bilmem. :deli:

yaa kızlar ben ikinci adeti olmadım. acaba......??????? dıdıdıdı dııııı. :deli: sizde durumlar nasıl.şüphelendim bir an:KK53:

Benim de gecikti :( eşime test al yarın dedim ben alamam diyor manyak ya :) geçen ayda gecikmisti ondan telaş yapmıyorum ama ben de acaba ?????

Cok guzel tadi oluyor evet marketteki beyaz peynirlerden yapiyorum tuzunu aliyorum sonra kullaniyorum keci sutu bulcam organik bebisime keci sutunden yapacagim bu arada evdeki herkes yiyor
1 kilodan baya çıkar çünkü bebek daha ne kadar yicek güzelse kalanı da biz yeriz :) keçi sütü bende istiyorum. Yoğurdu falan ondan mayalayım diyorum ama bulmak da zor. Marketlerde günlük olarak bulursam alcam bende. Peki ne kadar süre dayanıyor bu labne ?

Benim de gecikti :KK43: eşime test al yarın dedim ben alamam diyor manyak ya :) geçen ayda gecikmisti ondan telaş yapmıyorum ama ben de acaba ?????
Benim adam sagolsun muhtesem yumurtlama günlerimde dikkatsiz davrandı :duduk::KK11: şimdi de gelmeyince kızıma diyorki kızım kardeşin geliyo:kızgın:ona hava hoş
Bugün ilk adeti oldum. İkinciyi olmadın ya, bir süre böyle düzensiz mi olacak?
Düzensiz ol ur diyorlar ama bnim tam günlerinde olacak gibi ağrıdı kasık larim. sonra bitti şimdi tepki yok vucudumda:olamaz:

biz de yleydik. sonra bir süre acıdı filanhatta buraya da yazmıştım ne olcek bu halim diye. ama zamanla acı geçti yerini şimdi korkular aldı:bicak:
En son benmde cok canim acimisti hatta o kadar cok kastm ki kendimi kan gelms zaten belliydi kuruluktan dolayo aciyodu bende blmyrm nolcak bu halim

kızlar mama sandalyesi olarak ne aldınızz ben halaa bakıyorum dayanıklı bişey olsun istiyorum oturma yeri rahat olsun istiyorum ama pahalı da bişey olmasın istiyorum.tavsiyeye ihtiyacım var:cool:

Ben sunny baby platin aldım üç dört gündür kullanıyorum memnunum şuan. Nette 300lira civarında ama biz her zaman alışveriş yaptigimiz yerden 250ye aldik. Daha deneyimli annelerden de fikir almak lazım tabi

Kızlar bugün bebeğim ellerini yumruk yapıp kendini sıkmaya başladı ve bunu bi kaç kere tekrar etti . dişlerinden dolayı yapmış olabilir mi ya da nedenini bilen var mı? sizin bebişler öyle bi şey yaptılar mı hiç?

Berbatim kizlar ya bebegim son zamanlar feci huzursuz artik daral geldi banada. Sabirli olmaya calisiyorum ama benimde hayatim kolay olmadiginda kendimi sakinlestiremiyorum. Bi akrabamiza gitdik yemin etdim ben artik bu cocukla cikmam diye ogle bi agladi ki nefesi kesilinceye kadar cok kotu oldu artik ev hapsi olmaya mecburum of vakit cabuk gecse artik dayanilmaz hal aldi bizim durum evde de tum gun kucakta kalmak istiyor almadigim zaman cok agliyor

Canim domates alerjik besin degil mi 8. Aydan sonra verilmesi gerekiyo diye blyrm kendileri yemeye alissinlar senin 3 cocugun var mesela senin yedirmen ne kadar zor oluyodur bu yontemle hem kendin rahatca yemegini yiyosn hem bebek
Alerjik olduğunu bilmeden vermiştik bi şey olmadı arada tattırıyorum canım. Nette 9.aydan sonra verin diyor ama her şey alerjik. İlk 1000adım projesine baktım netten. Normalde bal 1yaşa kadar yasak 6.aydan sonra milupa ballı irmikli kaşık mamasını öneriyor. Yani ben anlamadım bu alerji olayını. Şunu vermeyin bunu 2yaşına lkadar yedirmeyin diyorlar ama iş reklama gelince her şeyi yediriyorlar.

Berbatim kizlar ya bebegim son zamanlar feci huzursuz artik daral geldi banada. Sabirli olmaya calisiyorum ama benimde hayatim kolay olmadiginda kendimi sakinlestiremiyorum. Bi akrabamiza gitdik yemin etdim ben artik bu cocukla cikmam diye ogle bi agladi ki nefesi kesilinceye kadar cok kotu oldu artik ev hapsi olmaya mecburum of vakit cabuk gecse artik dayanilmaz hal aldi bizim durum evde de tum gun kucakta kalmak istiyor almadigim zaman cok agliyor
Canım belli dönemlerde öyle oluyor bebekler. Benim kızlardan biri bi dönem öyleydi emeklemeye başladı artık kucak çok istemiyor. Şimdi diğeri kucakçı oldu sanırım bugün yarın emekleyecek. Hareketlenme dönemi ama henüz yapamıyorlar sinir oluyorlar o yüzden kucak istiyorlar sen gezmekten vazgeçme alışacaklar. Benimkiler her akşamüstü gezme istiyor artık. İşk çıktığımız zamanlar bizde de kıyamet kopuyordu

Back