2016 Şubat Anneleri

Ah guzelim ben de doluyum merak etme icini dok bu erkeklerle sorun bitmiyor zaten bi yanda bebek bi yandan koca bi de disari cikamama daraliyoruz dogal olarak

Yok benmkide bugn emmiyoda uyumuyoda 5 dk emzrdm sadece sabahtan beri

Ah guzelim ben de doluyum merak etme icini dok bu erkeklerle sorun bitmiyor zaten bi yanda bebek bi yandan koca bi de disari cikamama daraliyoruz dogal olarak
BENImki de başlıyor sadece bizim mi çocuğumuz varmış herkes geziyormus ben evde duruyormuşum daha binlerce sorun 1.5 yıllık evliyim 8 yıldır tanıyorum hangi mantıkla evlendimse bin pişmanım bebeğe kıyamıyorum bir saniye daha bu evde durmak istemiyorum kafam kazan gibi susmuyor beynim ne olacak halim bilmiyorum

Merhaba anneler uzun zamandır giremedim foruma. Ek gidaya geçiniz mi neler veriyorsunuz bizimki alerjik gecsem mi gecmesem mi bilemedim. Mama ve anne sütü alıyor

Canım geceleri uyandırmasan zaten emmiyor diyorsun bari ikinizde uyuyunda biraz rahatla. Uykusuzlukta stres yapar canım. Gündüzde iyice acıktıktan sonra vermeye çalışsan. Bazı bebekker sık yemek yeeme olayından dolayı yemektende soğurmuş. Devamlı yemesi için uğraşıyorsan da isteneyebilir. Demesi kolay biliyorum ama bit çözüm bulmazsan sende iyice yıpranacaksın
Allah yardımcın olsun canım. İştahsız bebe zor.

Son düzenleme:
Sabirli olalim canim ama sabir da bi yere kadar benimkinin iy ol kotu ol tusu var sanki bi uyuyup uyaniyor iyi bi uyuyup uyaniyor kotu napicagimi sasirdim yeminle bende mantigimla evlendigimi dusunuyordum ogle degilmis

sadece uyurken içiyordu mamasını doğru düzgün gündüz hep ağlama sızlaya zorla içiyor bende doysun diye gece kalkıyorum ama dün onuda istemedi uzun süre aç kalınca uyumuyor ağlıyor sürekli ama inat içmiyorda bugün 8 saat aç kaldı içiremedim sonra zorla 60 ml süt içti 8 saat çok fazla yine kristal vardı idrarında 15 gün öncede vardı dr beslenme yetersizliginden demişti o yüzden bütün gün elimde biberon kaşık uğraşıyorum

Ah cnm yaa istahi icin bisey onermedi mi dr neden istahsiz olabilirmis

senin be sorunun var canım inan yazmak iyi geliyor burası bana çok iyi geliyor ama giremiyorum çok kızımla uğraşmaktan ev işi yemek derken kendime bile zaman ayıramıyorum bir haftadır gece 3 te uyuyorum kızım sabah erken uyanıyor ben 3-4 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum

Ah cnm yaa istahi icin bisey onermedi mi dr neden istahsiz olabilirmis
ya o konuda muamma dev hast özel hast be özel laboratuvarda idrar tahlili yapıldı idrar tahlilinde iltihap az çıktı birinde kristal çoktu kum olabilir dediler ama kültür tahlilinde temiz çıktı dr da şaşırdı kendi yaptı inceleme biraz enfeksiyon var o da iştahsızlık yapabilir dedi antibiyotik verdi kullanduk bitti a
ma hala iştahsız bu hafta kontrole gideceğiz tabi eşim hafta içi eerken çıkamıyor ctsi gideceğiz bilmiyorum dr da bir çare bulamayacak gibi geliyor bu kaçıncı dr ama sonuçsuz hep Allah hiçbir bebeğe iştahsızlık vermesin gerçekten çok zor

Canım Allah yardımcın olsun. İnş doktorlar bir çare bulur. Çorba yada meyve yada pirinç unu muhallebi denedinmi canım. Belki tadı farklı gelir yer belki.

Kızlar avrupa yakasinda kadın dogum doktoru arıyorum isini iyi yapan güvenilir tavsiye edebileceginiz doktor var mı?

Bugün rota aşımız için sağlık ocağına gittik. Ebe oğlumun gözünde kayma olduğunu söyledi. Ben de bir kaç gündür farketmiştim ama çok üstüne düşmedim çünkü arada oluyordu.O da söyleyince dikkat ettim sol gözünde hafif kayma var sanırım yeni oldu yoksa farkederdim dikkatliyimdir. Doktora da bu hafta içi gitcez inşallah ciddi birşey değildir üzüldüm

2 aylıkken göz muayenesi olduğunda doktor bana ilerde kaymalar olabilir 9.aya kadar normal 6.ayda tekrar kontrol edelim demişti benim yeğenimin 2 gözü de kayıyordu düzeldi korkmayın

bilemiyorum ki şükür atesi yok gazida cikiyor anlamadim ama disi cok kasiniyor sinirden agliyor bagiriyor garibim dise sürecek biseyler buldu mu susuyor rahatliyor bi sorun yoktur umarim dilleri uok ki anlatsin kuzucuklar dertlerini
Başka belirti yoksa diş olabilir canım. Diş damağı yararak çıkıyor düşünsene bebeklerin sıkıntılarını. Soğuk diş kaşıyıcısı ver hatta nette okumuştum tahta kaşıklardan ver denedim o da rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…