- 6 Ekim 2015
- 1.633
- 1.083
- 53
Ah guzelim ben de doluyum merak etme icini dok bu erkeklerle sorun bitmiyor zaten bi yanda bebek bi yandan koca bi de disari cikamama daraliyoruz dogal olarakah canım ya ben de hiçbiryere gidemiyorum bayramda 20 dk mesafede köye gittik ağla ağla geri döndük 3 saat falan kaldık herhalde daha öncede arkadaşımın evine gitmiştik orda da bir saat falan kaldık bir tek annemlere gidiyoruz o da arada orda da ağlıyor hoş evde durmaktan sıkıldım artık ctsi eşim dışarıda yiyelim dedi gittik yemekler geldi biraz yedik kızım çığlık çığlığa eşim aldı götürdü bende aklım onlarda yemedim pek kalktım eşim hesap ödüyorum eşim arıyor uyumuş geliyoruz ben kalktım dedim neyse eşimle buluştuk neymiş beyefendi açmış neden kalkmışım bende onları düşündüğüm için kalktım ya da bana giderken deseydi gelebilirim diye kartını bırakıp gitti hesabı ödemek için bu aralar zaten hep kızım yüzünden tartışıyoruz evde sıcak diye kapı pencere açıyor kızıda soyuyor sadece çıtçıtlı zıbınla kızıyorum bende ceryan yapacak diye kızımda beslenmiyor zaten kuzım düzgün beslense hiçbirşey umrumda değilde işte o beni çok üzüyor sonra herşeye kızıyorum çok yazdım kusura bakma çok doluyum offff konu neydi ben be bahsettim