• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Emiyor canım ama artık sutum azaldı gibi geliyor... Ağlıyor akşam emerken gelmeyince bende sagilmis süt varsa ya da formül vereyim diyorum ama biberon almıyor mecbur sağ sol yapa yapa emziriyorum artık aglamaktan bayılıyor bazen.. Önceden biryere giderken sagdigim sutumu biberona koyar dışarda icirirdim.. Biberona alisan meme reddi yapar derler bizimki tam tersi oldu..

Bu kdr olmaz tırmık ya aynı durumdayım ben yaklaşık 2 aydır

canım koltuk cok rahat yatış pozisyonuna geçiyor mu. 800 lira isofixliler için cok ucuz mutlaka eksiği vardır diye düşünüyorum. tek bi hareketle yatmiyorsa buyuuuuk sıkıntı
Bayramda E-bebeğe gidip bakıcam bakim nasıl:) peki sence 0-18 mantıklı mı yoksa 9-36 veya 9-25 kg mı alınmalı deneyimli anne:)

canım koltuk cok rahat yatış pozisyonuna geçiyor mu. 800 lira isofixliler için cok ucuz mutlaka eksiği vardır diye düşünüyorum. tek bi hareketle yatmiyorsa buyuuuuk sıkıntı
Bayramda E-bebeğe gidip bakıcam bakim nasıl:) peki sence 0-18 mantıklı mı yoksa 9-36 veya 9-25 kg mı alınmalı deneyimli anne:)

Kiyamam yaa buyudukce dertleri artiyo insan korkuyo valla bizimkide emekliyo bildiğin totosunu kaldira kaldira gidiyo yoruluncada bagiriyo essek:KK53:
bilge.de tık yok da gökçe az önce emekleyerek bi kaç adım attı gökçe çok bilinçli hareket ediyor hedefe cok çabuk uzanıp eline geçiriyor. bilgenin elinden alıyor oyuncakları

:KK48:trible deneyimli biz 9-36 aldık büyük kizimiza. ikizlere de öyle alcaz sanırım. zaten puset 1-2ay daha idare eder sonra da 9 kg olacaklar. isofiksli almaya çalış arabanizda isofiks varsa montesi çok kolay oluyor ama biz ikizlere isofikssiz alcaz çünkü 3 koltuk sığdırmak için mecburuz zaten arabada toplam 2 isofiks var. 9-36alırız heralde çünkü çocuk ne kadar oto koltuğunda oturursa o kadar kar. uzun yolculuga arkada tepinen zıplayan öne gecmek vitesle dugmelerle oynamak isteyen ve yapamadığı için ağlayan bi cocukla çıkmak istemeyiz :KK51:

canım benim 3 aydır emmiyor sadece uykuda emiyor ama gündüzleri çok ağlıyordu saatlerce uyumuyordu meğer açlıktanmış şimdi daha iyi anlıyorum bir ara mama alayım dedim dr a sordum hem de kaç dr a hiçbiri mama ver demedi gerek yok dedi eşimde istemedi ama şimdi 10 gündür kullanıyorum maşallah eskisi kadar çok ağlamıyor ve benim vicdanım sızlıyor kuzım kaç ay aç mı kaldı diye
Ahh yavrum ya kiyamam :KK43: Lansinoh alıp deneyeceğim inşallah onu alır iki türlü momma resmi var birisi tombalak bir biberon sizde hangisi var acaba? askiminaskiyim askiminaskiyim

Kızlar çok telaş yaptım.rotanın 2.dozunu ne zaman yaptırıyorduk? 3ü doğdu Duru...10mayısta ilki yapıldı.taşındık falan derken kargaşaya denk geldi.inşallah atlamadım ya...kaç dozdu bu?? Internette hem 2 hem 3 olan var...Aklım karıştı..yazıverin hele?

Kızlar çok telaş yaptım.rotanın 2.dozunu ne zaman yaptırıyorduk? 3ü doğdu Duru...10mayısta ilki yapıldı.taşındık falan derken kargaşaya denk geldi.inşallah atlamadım ya...kaç dozdu bu?? Internette hem 2 hem 3 olan var...Aklım karıştı..yazıverin hele?

Canım biz de 3. Ayda yaptırdık. 5. Ayda olacak inşallah. Siz de 3 de yaptirdiysaniz 5.ayda olacak.

Canım biz de 3. Ayda yaptırdık. 5. Ayda olacak inşallah. Siz de 3 de yaptirdiysaniz 5.ayda olacak.
Ay ödüm koptu sağol canım.ya hep aklımdan geçiyor ama evdir eşyadır nasıl halletcez düzgün bir ter bulup taşısak eşyaları diye araştırırken uçup gidiyor.bi de tabii çook unutkanım:( bugün eşim dedi aşısını unutmadık dimi hepsi tamdı.deyince ben dedim aha rota??? Şimdi hatırlattı diye anlatır anasına.of ya..

sessizyazar sessizyazar bayramdan sonra yaptıracağım artık canım bu arada...bugün Dr yoktu.hoş o da hatırlatırdı belki girseydik.gerçi yeniyiz burda.sorun olmaz herhalde o kadar günü diye düşünüyorum...

evet canım lansinoh u daha çok sevdi kızım dün yine aventi denedim bir iki fırt çekti ağladı almadı sonra lansinoha koydum sütü içti az önce iki biberon daha aldım civilden evet orta akışlı kullanıyorum
canım bugün lansinoh aldım kızım hemen aldı hem de tutup kendine çekti ahha:halay:sevdi anlayacağın rahatladım ben de..eşinle beraber aldık eğer kız sevmeseydi bi de rezil olacaktım dırdır işitecektim:KK48:

Ahh yavrum ya kiyamam :KK43: Lansinoh alıp deneyeceğim inşallah onu alır iki türlü momma resmi var birisi tombalak bir biberon sizde hangisi var acaba? askiminaskiyim askiminaskiyim
Bunu kullanıyorum canım. Şimdi gordum msji. Renas i uyuttum. İciriyordum mamasını cekiverdim bende fotosunu

Eklentiler

• IMG_20160704_193310.webp
    IMG_20160704_193310.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 51
Kuzum panik yapma benim bebeğim iki aylıkken düştü taa o zamandan hareketliydi velet. Benim bildiğim uyutulmaması gerekiyor. Ağlaması durduğuna göre ağrısı yok demektir ama beğinde ki anlaşılmaz. Bu yüzden uyutmayıp izleseydin bir müddet keşke. Tekrar geçmiş olsun canım

Seninkide mi yatakdan dustu:( cok kotu hissediyo insan zaten dusmedenn once cook uykusu vardi rahatlasin die emzirince uyudu 10 dk falan sonra bizle oynadi baya tepkileri normaldi.. ama asiri korktum

askiminaskiyim askiminaskiyim canım belki dediğin gibi alerjisi yoktur çocuğunun. en baştan beri az da olsa mama verdin mi bazı mamalar gaz yapıyormuş biz bu yüzden mama değiştirdik ilk basta hero baby almıştı eşim gaz yapiyor dediler değiştirdik gazları azaldı ama bitmedi aptamil kullandık gazları kakalari çok kokuyordu golden goat kullandik azaldı sikayetler ama tam olarak bitmedi belki de belli bir olgunluğa gelince bagirsaklar daha düzenli calisiyor o yüzden bebeklerin huzursuzluğu bitiyor belki de kullandığımız mamalar yüzünden oluyor. sonuçta ilk 6ay neye yasak diyorlarsa mamalarda onlar var. belki de hassas sindirim sistemlerini bu yoruyor çocuğun şu an rahatsa belki de mamalar yüzündendir şikayetlerin. bence bebisinin sorunları bittiyse aynı seyleri yedirmeye devam et çocuk rahat etsin hem doysun hem de bütün besinlere alissin
Bebis bariz rahat yani canım. Balıkesir e geldim. Buranın havasimi yaradı bilmiyorum ki. 12 temmuza gastroenteroloji ye randevu aldim canım. O zamana kadar kullanıyim mamayi hem tarttirim de kilo alımı var mı diye.. Ona göre Dr ne derse artık. Bende golden goat kullanmak istiyorum aslında.
Birşey kalmadı randevuya da. Eve gelince daha düzenli olur oğlumun yemekleri de. Burada pek rutin olmuyor.

dediğin gibi canım bünyesi belki kg almıyordur yaz olduğundan dolayıda olabilir.bak ne güzel dokunmamis verdiklerin bence iç sesini dinle canım bebeğini en iyi sen anlarsın.
İçim bebisin su anki haline gore çok rahat hatta bu mamayi icmiyor ya üzülüyorum.
:( az kaldı randevumuza skalim. Disimizi. Belli olur inşallah herşey

:KK48:trible deneyimli biz 9-36 aldık büyük kizimiza. ikizlere de öyle alcaz sanırım. zaten puset 1-2ay daha idare eder sonra da 9 kg olacaklar. isofiksli almaya çalış arabanizda isofiks varsa montesi çok kolay oluyor ama biz ikizlere isofikssiz alcaz çünkü 3 koltuk sığdırmak için mecburuz zaten arabada toplam 2 isofiks var. 9-36alırız heralde çünkü çocuk ne kadar oto koltuğunda oturursa o kadar kar. uzun yolculuga arkada tepinen zıplayan öne gecmek vitesle dugmelerle oynamak isteyen ve yapamadığı için ağlayan bi cocukla çıkmak istemeyiz :KK51:
Son cümleleri okurken hayali canlandı aynı zamanda aman Allahımmmm:) pusetimiz küçük geliyo sanki şimdiden. Kızım içinde bi garip duruyo gören çok bilmişler boynu ağrımıyomu öyle diyo ay Allah'ım bu insanlar ya :) aslında 0-13 yazıyo onlarda da ama aşağı salıyo kendini Kemer'le ne kadar inebilirse ondan öyle oluyo. 9-36 bakayım o zaman canım teşekkür ederim çok :)

Benim kızım 3yaşında.bebekken almadı biberon.ben su silikon üçlü su içme buber onları varya yassı uçlu ondan aldım.onu ağzına aldığında her Isırmaya içinden sut geliyor.damlamadıgi için akmıyor.diğerlerini almazsa aklında alternatif olsun

Back
X