2016 Şubat Anneleri

amanın teyzeler bızımde kolonya sıselerımız geldı :) renklı kolonyalarımızı zaten yaptırmıstım gerıye süslerini almak ve etıket bastırmak kaldı .bu arada şişe yapacaklar ıcın soylım emınonu cok pahalı ayyy cok kızgınımmm gıttıgıme degmedı
ınternette cok daha uyguna aldım tanesi 1 tl idi şişeler geldım eve netten 57 kuruşa aldım :)
bu arada ıkı gecedır sırtımın agrısından uyuyamıyorum gercekten gozumden uyku akıyor ama yok yatsam yatamıyorum otursam yıne agrıyor randevumuza ıkı 10 gun var dahaa

Kizlaaaaaaaaaaaarrrrrr lutfeeennn doğumdan korkmayiiinnnn bakin ne kadar hoş bi sahne ^_^ bayıldım yaa

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-02-16-46-12.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 137
görüyorsun değil mi elin kadınını ayakta doğurmuş biz de napcaz diyip duralım anca
şaka bi yana doğumdan korkmuyorum da hastane ortamı korkutuyr beni
Ya bu kadinlari cok seviyorum, guclu ve korkusuzlarrr.. tadini cikariyorlar hamileliklerinin.. Hollandali bir arkadasim var ikinci bebegine hamile 32. haftasinda fotograf paylasmis ve yorum olarak "hamile olmak mukemmel bir duygu" diye not dusmus.. ne zaman dogurucam diye post acmis, bir suru muhabbet konusma iki gun sonra dogurdu kiz cagiz ve nasil agzi kulaklarindaa.. ya superler cok seviyorum ben bu kadinlari

darısı başımıza hayırlısı ile

ben hamilelik dönemimi dışarda güneşin atında dağ bayır elimde makina gezdim
yeri geldi hopladım zıpladım hala da aktifim komşum hala söyler sen niye hamileye benzemiyorsun komando gibisin
senden korkuyorum diye (maşalaaaahh bana )
ama şu cemcük ağızlı hemşire ve doktorlar , hastabakıcılar beni soğutuyor doğumdan,
özel istiyorum onuda beyim yanaşmıyor pofffffffffff

Ben bebeğimi kaybettim canım. Kalbi durmuş. 1 hafta önce ölü doğum yaptım. Beni mazur görün.

Kizlaaaaaaaaaaaarrrrrr lutfeeennn doğumdan korkmayiiinnnn bakin ne kadar hoş bi sahne ^_^ bayıldım yaa
Kadin isi bilio bizide hastanede bagliolar nstye yat babam yat. Ayakta kaslarin gevsemesi kasilmasi daha kolay ve yer cekimi nedeniyle dogum daha kisa surede gerceklesiyormus. Doç. Prof lar bas bas bagirio bu hastanelerin derdi ne anlamadm.

Ben bebeğimi kaybettim canım. Kalbi durmuş. 1 hafta önce ölü doğum yaptım. Beni mazur görün.

çok üzüldüm ..
ne diyeceğimi bilemedim rabbim sabır versin inşAllah hayırlısı ile atlatırsınız

Canım ben 50 ve 100 luk yaptırdım. Yüksek çıkınca diyet ve evde 15 gun takip. Düzeldi çok şükür. Ama diyete devam. Sana niye diyet vermedi ki

Kadin isi bilio bizide hastanede bagliolar nstye yat babam yat. Ayakta kaslarin gevsemesi kasilmasi daha kolay ve yer cekimi nedeniyle dogum daha kisa surede gerceklesiyormus. Doç. Prof lar bas bas bagirio bu hastanelerin derdi ne anlamadm.

ayakta bi ipi çekerek ıkınmak her zaman daha sağlıklı doğumlar verirmiş
doğar doğmaz bebeğin göbek kordonunun kesilmemesi , hemen anne ile temas edilmesi
bunun anne ile bağ kurulması ve plesantanın daha hızlı atılmasına neden oluyormuş,
misal daha loş bi ışıkta doğum olmalıymış

Aman boşversin akıllı telefonu :) akıllı çocuklarımız olsun inşallah :)

İşte bu kısımda çocuklar onların oluyor :)

Ewet de bu hastaneler bize nie eziyet ediyo anlmiyorum.

Mobilyamızı almak istiyoruz artık
Bugün bakmaya gittik. Bulduğumuz bir mağazaya gittik. Daha önce netten baktığım modeller tırt çıktı.
Ne ölçü değişebiliyor, ne bküçük beşik büyük beşik tercihi yapabiliyorum. Ama teslimat süresi 50 gün diyorlar çok sinir oldum.
Bir akrabama sordum oda 40günde yaparız dedi ama o marangoz. Bunlar güya fabrikasyon :/

Var mı istanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz bebek mobilyası satan yerler?
Aldığınız mobilyayı hemen teslim ediyorlar mı

100 mglık yükleme yapılcak bana tekrar evet cnm ben tekrar yaptırcam
peki ilk yüklemeni ne zman yaptırdın canım arada belli bir süre olması gerekiyor mu acaba ben geçen hafta çarşamba günü yaptırdım yarın endokrine gideceğim ne diyecek bilmiyorum çok şeker de bebeğe zararlı diyorlar ya çekiniyorum 100 mg lık yaptırmaya.. ben tatlı çok yiyen biri değilim çayı bile senelerdir şekersiz içiyorum pirinç yemem makarna sevmem anlamadım nasıl yüksek çıktı test yaptırmadan önceki gün işyerinde çok stresli brigün geçirdim rüyalarıma bile girdi stresden yüksek çıkarmı ki acaba birde testten birkaç gün önce çok iyi beslenemedim sabah poğça akşam tost yedim ooff kendime bahane mi bulmak istiyorum neeeeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…