- 28 Eylül 2015
- 5.371
- 15.148
- 248
Dun atmistim ya.. su bulut ustundeki bebek kafali olan :)
Anaa ayaktami dogurmus birde ohaaa :))) Helal olsun kadinaKizlaaaaaaaaaaaarrrrrr lutfeeennn doğumdan korkmayiiinnnnbakin ne kadar hoş bi sahne ^_^ bayıldım yaa
Anaa ayaktami dogurmus birde ohaaa :))) Helal olsun kadina
Bence en sansli olduunz konuHehehe evet o konuda biraz şanslıyız
Ya bu kadinlari cok seviyorum, guclu ve korkusuzlarrr.. tadini cikariyorlar hamileliklerinin.. Hollandali bir arkadasim var ikinci bebegine hamile 32. haftasinda fotograf paylasmis ve yorum olarak "hamile olmak mukemmel bir duygu" diye not dusmus.. ne zaman dogurucam diye post acmis, bir suru muhabbet konusma iki gun sonra dogurdu kiz cagiz ve nasil agzi kulaklarindaa.. ya superler cok seviyorum ben bu kadinlarigörüyorsun değil mi elin kadınını ayakta doğurmuşbiz de napcaz diyip duralım anca
şaka bi yana doğumdan korkmuyorum da hastane ortamı korkutuyr beni
Ya bu kadinlari cok seviyorum, guclu ve korkusuzlarrr.. tadini cikariyorlar hamileliklerinin.. Hollandali bir arkadasim var ikinci bebegine hamile 32. haftasinda fotograf paylasmis ve yorum olarak "hamile olmak mukemmel bir duygu" diye not dusmus.. ne zaman dogurucam diye post acmis, bir suru muhabbet konusma iki gun sonra dogurdu kiz cagiz ve nasil agzi kulaklarindaa.. ya superler cok seviyorum ben bu kadinlari
Ben bebeğimi kaybettim canım. Kalbi durmuş. 1 hafta önce ölü doğum yaptım. Beni mazur görün.cüz okuyan anneler;
@papyonkilikli @-adre- @sessizyazar @Katibbee @LeylaEla @serppp @tb_fb @Minno2 @kukrim27 @reyyan-005hzrn6 @esra5516 @sdss @minekr1 @betul8516
hatimimiz için hatim duası okuyabilirsiniz. ben okuyacağım ama herkesin duaya ortak olmasını istiyorum. birbirimize dualarımız geçsin.birbirimizin adını duamızda analım inş. Allah kabul etsin
Kadin isi bilio bizide hastanede bagliolar nstye yat babam yat. Ayakta kaslarin gevsemesi kasilmasi daha kolay ve yer cekimi nedeniyle dogum daha kisa surede gerceklesiyormus. Doç. Prof lar bas bas bagirio bu hastanelerin derdi ne anlamadm.Kizlaaaaaaaaaaaarrrrrr lutfeeennn doğumdan korkmayiiinnnnbakin ne kadar hoş bi sahne ^_^ bayıldım yaa
Ben bebeğimi kaybettim canım. Kalbi durmuş. 1 hafta önce ölü doğum yaptım. Beni mazur görün.
Canım ben 50 ve 100 luk yaptırdım. Yüksek çıkınca diyet ve evde 15 gun takip. Düzeldi çok şükür. Ama diyete devam. Sana niye diyet vermedi kiSelam güzelşekerli gebeler kervanına bende katıldım 75 mg içtim sonrasında ölçümlerden sonuç yüksek çıkınca 3 gün boyunca sağlık ocağında aç karnına, kahvaltıdan 1 saat sonra ve öğlen yemekten 1 saat sonra şeker ölçümü yaptırıcam hiç kilo almadıgım için 3 gün şeker takibinde yine yüksek olursa endokrinolojiye yönlendiricem dedi dünde annemde aşure oturması vardı pasta börek götürmüştüm doktora yediklerimi sayınca güldü 1 ay dikkat etmişsin ama 1 günde olanca şekeri yüklenmişsin dedi bakalım 3 günlük takipten sonra durum ne olacak şekeri çıkan arkadaşlar sizin doktorlarınız nasıl bir yol izliyor ?
Kadin isi bilio bizide hastanede bagliolar nstye yat babam yat. Ayakta kaslarin gevsemesi kasilmasi daha kolay ve yer cekimi nedeniyle dogum daha kisa surede gerceklesiyormus. Doç. Prof lar bas bas bagirio bu hastanelerin derdi ne anlamadm.
Aman boşversin akıllı telefonu :) akıllı çocuklarımız olsun inşallah :)bskn eşime dedim okulda ki fen hocasından steteskopu iste diye, hee diyip unutup duruyor bende bi daha istemedim
hala bazen bağırsak ile karıştırıyorum ama bazı hareketleri var kendine has ordan ayırt etmeye başladım artık :)
gece yatmak üzereydik bi anda pat pat vurdu hemen eşimin elini getirdim karnıma uyuyan adam bi anda vallahi hissettim dedi sert bişy vurdu diyip şaşırdı, duygusala bağladı mı dersin hayır
bizimkide akıllı telefon istiyor ama bakıyo bebek eşyaları cok pahalı biraz daha bekliyeyim diyor
o akıllı tlf almasın zaten, elinden düşmez, böyle akılsız hali güzel
Benim eşimde öyle biz bayadır hissediyoruz hareketlerini ilk hissettiğinde heyecanlandı bu nasıl bişey ya çok değişik falan diye ama sonra hiç tınmadı bile bn daha çok hissetmeme rağmen her vuruşunda heyecanlanıyorum bak nasıl vuruyor elini getirsene diyorum gülümsüyo sadece sonra tv izlemeye devam.öyle yaptığında kızıyorum sende hiç heves yok diye.alışveriş yaparkende öyle sanki her zamanki kendimize yaptığımz alışveriş gibi hadi hadi lerle geçiyor.bırakmıyor ki şöyle tek tek herşeye bakayım seveyim çok duygusuz ya.ağzı açılıncada oğlum olacak babamn adını koycam diyo tek bildiği bu
Ewet de bu hastaneler bize nie eziyet ediyo anlmiyorum.ayakta bi ipi çekerek ıkınmak her zaman daha sağlıklı doğumlar verirmiş
doğar doğmaz bebeğin göbek kordonunun kesilmemesi , hemen anne ile temas edilmesi
bunun anne ile bağ kurulması ve plesantanın daha hızlı atılmasına neden oluyormuş,
misal daha loş bi ışıkta doğum olmalıymış
Doktor için yatar pozisyonda doğum daha kolay olduğu için :/Ewet de bu hastaneler bize nie eziyet ediyo anlmiyorum.
Ewet de bu hastaneler bize nie eziyet ediyo anlmiyorum.
peki ilk yüklemeni ne zman yaptırdın canım arada belli bir süre olması gerekiyor mu acaba ben geçen hafta çarşamba günü yaptırdım yarın endokrine gideceğim ne diyecek bilmiyorum çok şeker de bebeğe zararlı diyorlar ya çekiniyorum 100 mg lık yaptırmaya.. ben tatlı çok yiyen biri değilim çayı bile senelerdir şekersiz içiyorum pirinç yemem makarna sevmem anlamadım nasıl yüksek çıktı test yaptırmadan önceki gün işyerinde çok stresli brigün geçirdim rüyalarıma bile girdi stresden yüksek çıkarmı ki acaba birde testten birkaç gün önce çok iyi beslenemedim sabah poğça akşam tost yedim ooff kendime bahane mi bulmak istiyorum neeeeee...100 mglık yükleme yapılcak bana tekrar evet cnm ben tekrar yaptırcam
Odunlardan cooook;-)ustpost: 43334198 .!.:Bi odun benim ki degilmis demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?