2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Canım hayırlı olsun gebeliğim muhtemel doğum tarihimiz ayni gün benimde aşırı bulantı be kusmam var Cumartesi kontrole gidicem kalp atışı için ama mahvoldum iki gündür

Merhaba arkadaşlar 1.5 yıllık ewliyim ve bir süredir çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz. Geçen ay polip ameliyati oldum ve bugün regl olmam gerekiodu. Ancak olmadım ve kan testi yaptırdım b hcg 12.86 çıktı. Doktorum hu değerle ne hamilesin nede hamile değilsin diyebilirim. Cuma günü tekrar kan wer bakalım yukselicek mi dedi. Cmtsi günü is nedeniyle seyehat etmek zorundayim. Umarım degerim yükselir ve bi sorun yaşamayız.

Insallah en guzel haberlerinizi aliriz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. :)

Gunaydin kizlar hcg veedim yine dua edin düzenli yukseliyordur korkuyorum cokk 8 haftalik bos gebelik 5 haftalik kimyasal düşük ve dış gebelik gecirdimmm inşallah bunda da üzülmem

merhaba arkadaşlar
Bende 26 yaşındayım bu ayın sonunda 3 yıllık evli olacağız inşallah. 2 yıl korunduk ve son bir yıla yakın bebeğimiz artık gelir inşallah dedik. yaklaşık 8 aydır yumurtlama takibi yaptım. Geçen hafta tatile çıktık adet dönemine geldiği için adet geciktirici kullandım. bırakalı dün tam 6 gün olmuştu ki arkadaşlar ısrarla test yapmamı istedi. hemen eczaneden aldım ve anında çift çizgiyi gördüm. Bu heyecanla hemen işyerimin yanında bulunan tıp merkezinden doktor randevusu aldım. ultrasondan muayene ederek şok ve heyecan içinde keseyi gördük. 5. haftadaymışız. Gerçekten hiç beklemediğimiz bir zamanda nasip oldu. zaten hamile gibi hissetmiyorum çok yeni olduğu için.
Rabbim inşallah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder. Bol bol dua edelim birbirimize arkadaşlar...

Gunaydin bende yarin verecem test bakalim yukselis devam ediyormu cuma gunu dr randevum var
İnşallah güzel haberler vereceksin bize, içini ferah tut canım
Kizlar bende bes haftalik hamile oldugumu yeni ogrendim :)) yalniz doktor keseden hic bahsetmedi...acaba goremedimi...bes hafta erkenmi keseyi gormek icin
Eger telefon numarası var ise sor muhakkak görmüştür canım 5 haftalıksan, hayırlı olsun keyifle sağlıkla geçsin
ben de eğer hamileysem şubat annesi olacağım kan tahlili yaptırdım yarın belli olacak
Ne durumdasın aldın mı sonucunu
merhaba kızlar cok iyi olmuşş bu topik hep beraber bekleyelim bebişlerii inşallah
Merhabalar, sıcacık yeni şeyler öğrenebileceğimiz paylaşımlarımız olsun inşallah

Deger düşük olduğu için çoğu doktor sanıyorum kesin konuşmak istemiyor, ama şu duruma bakarsak ve degerinde güzel güzel yukseliyorsa hamilesin elbette Cumartesi 25 lerde olmalı sanıyorum, 2 günde bir 2 kat artıyor deger...Dikkat et kendine inşallah güzel haberler alırsın

wouuuwwww baya da olmuş haftası ne mutlu size gözünüzaydın Hamile gibi hissetmek sanırım bulantı ve karın şişliği ile kendini hissettiriyor, bende hiç hissetmiyorum hamile gibi ama yine de psikolojisini yaşamak mükemmel, sağlıkla mutlulukla geçsin dönemin

Bende yarın saat 13.40 ta kontrole gidecegim ve öncesinde de kan verecegim, umarım herşey yolundadır ve degerim güzelce yükselmiştir.Dr. 9 gün beklememi söylediğinden düne kadar hiçbirşey yapmamıştım ama dün dayanamayıp clear blue aldım Akşam yaptım çıkan sonuc artı 1-2 hafta, bu da eşittir 3-4 haftalık gebelikmiş, geç döllenme şüphemiz vardı zaten sanıyorum canım zigotum şuan 4 haftalık

canım hiç üzülme 1 hafta önce benim degerim "11.75 ti 2 gun sonra yaptırdım 44.25 olmustu 3 gun sonra 386.75 ve d"ün keseyi gördüm allaha şükürrler olsun ki ben bundan önce kimyasal gebelik yasamistım takma kafana benden sana tavsiye kendini hamile sendromuna sokma yokmuş gibi davran ben ilkinde okadar cok üstüne düştüm somuç kimyasal ve ben kendimi 6 ay boyunca zor topladım beklentini en aza indirmek pisikolojın için en iyisiinşallah iyi haberlerini alırızzz

allah bütün bebiş isteyen anneleri böyle güzel tesadüflerlee karşılastırsın insallah ne güzell cok sevindim senin adına canım

merhaba hayırlı olsun öncelikle bende pazar günü öğrenedim benimde 22.01 çıktı dr um gebelik var ama takip edicez dedi.Cumartesi bende tekrar kan tahlili yaptıracağım inşallah bebişlerimiz bizimledir

Çok teşekkür ederim arkadaşım gerçekten sürpriz oldu :)
Hemen hemen aynı günlerde olucak gördüğüm kadarıyla doğumlarımız inş.
Artık buraya daha sık girerim. duygularımızı yaşadıklarımızı paylaşırz :)

Benim anlamadığım doktor tam 20 günlük dedi ama hafta olarak 5. haftayı bitiriyosun dedi kafam karıştı. adetin ilk başlangıcı mı alınıyor hamilelik haftası hesaplamada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…