- Konu Sahibi TopukluPollyanna
-
Canım hayırlı olsun gebeliğim muhtemel doğum tarihimiz ayni gün benimde aşırı bulantı be kusmam var Cumartesi kontrole gidicem kalp atışı için ama mahvoldum iki gündürHerkese merhabalar. 5 sene sonra geri döndüm ikinci gebeliğimle bir oğlum var çok şükür ve şu an 6 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, tüm yeni anne adaylarımızın da Allah hayırla kucaklarına alabilmelerini nasip etsin. Bir çok şeyi unutmuşum, burda tekrar hatırlayacağıma inanıyorum. Ilk hamileliğimde 31 kg alarak 91 kilo ile doğuma girdim ve aynı şeyi yeniden yaşamak istemiyorum dün itibari ile aşırı derecede bulantılarım başladı ve hemen Dr a koştum. Bulantı hapı verdi ama pek faydasını görmedim, ayrıca aşırı uykum var. Bu Cuma tekrar kontrole gidicem kalp sesini duymak için inşallah. Güzel bir dönem bizleri bekliyor inşallah kızlar...
Merhaba arkadaşlar 1.5 yıllık ewliyim ve bir süredir çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz. Geçen ay polip ameliyati oldum ve bugün regl olmam gerekiodu. Ancak olmadım ve kan testi yaptırdım b hcg 12.86 çıktı. Doktorum hu değerle ne hamilesin nede hamile değilsin diyebilirim. Cuma günü tekrar kan wer bakalım yukselicek mi dedi. Cmtsi günü is nedeniyle seyehat etmek zorundayim. Umarım degerim yükselir ve bi sorun yaşamayız.
ay inşallah canımmm iyi haberlerini alırızzzGunaydin kizlar hcg veedim yine dua edin düzenli yukseliyordur korkuyorum cokk 8 haftalik bos gebelik 5 haftalik kimyasal düşük ve dış gebelik gecirdimmm inşallah bunda da üzülmem
İnşallah güzel haberler vereceksin bize, içini ferah tut canımGunaydin bende yarin verecem test bakalim yukselis devam ediyormu cuma gunu dr randevum var
Eger telefon numarası var ise sor muhakkak görmüştür canım 5 haftalıksan, hayırlı olsun keyifle sağlıkla geçsinKizlar bende bes haftalik hamile oldugumu yeni ogrendim :)) yalniz doktor keseden hic bahsetmedi...acaba goremedimi...bes hafta erkenmi keseyi gormek icin
Ne durumdasın aldın mı sonucunuben de eğer hamileysem şubat annesi olacağım kan tahlili yaptırdım yarın belli olacak
Merhabalar, sıcacık yeni şeyler öğrenebileceğimiz paylaşımlarımız olsun inşallahmerhaba kızlar cok iyi olmuşş bu topik hep beraber bekleyelim bebişlerii inşallah
Deger düşük olduğu için çoğu doktor sanıyorum kesin konuşmak istemiyor, ama şu duruma bakarsak ve degerinde güzel güzel yukseliyorsa hamilesin elbetteMerhaba arkadaşlar 1.5 yıllık ewliyim ve bir süredir çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz. Geçen ay polip ameliyati oldum ve bugün regl olmam gerekiodu. Ancak olmadım ve kan testi yaptırdım b hcg 12.86 çıktı. Doktorum hu değerle ne hamilesin nede hamile değilsin diyebilirim. Cuma günü tekrar kan wer bakalım yukselicek mi dedi. Cmtsi günü is nedeniyle seyehat etmek zorundayim. Umarım degerim yükselir ve bi sorun yaşamayız.
wouuuwwww baya da olmuş haftası ne mutlu size gözünüzaydınmerhaba arkadaşlar
Bende 26 yaşındayım bu ayın sonunda 3 yıllık evli olacağız inşallah. 2 yıl korunduk ve son bir yıla yakın bebeğimiz artık gelir inşallah dedik. yaklaşık 8 aydır yumurtlama takibi yaptım. Geçen hafta tatile çıktık adet dönemine geldiği için adet geciktirici kullandım. bırakalı dün tam 6 gün olmuştu ki arkadaşlar ısrarla test yapmamı istedi. hemen eczaneden aldım ve anında çift çizgiyi gördüm. Bu heyecanla hemen işyerimin yanında bulunan tıp merkezinden doktor randevusu aldım. ultrasondan muayene ederek şok ve heyecan içinde keseyi gördük. 5. haftadaymışız. Gerçekten hiç beklemediğimiz bir zamanda nasip oldu. zaten hamile gibi hissetmiyorum çok yeni olduğu için.
Rabbim inşallah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder. Bol bol dua edelim birbirimize arkadaşlar...
geçmiş olsun canım inşallah olmaz tekrardan dua et.Gunaydin kizlar hcg veedim yine dua edin düzenli yukseliyordur korkuyorum cokk 8 haftalik bos gebelik 5 haftalik kimyasal düşük ve dış gebelik gecirdimmm inşallah bunda da üzülmem
canım hiç üzülme 1 hafta önce benim degerim "11.75 ti 2 gun sonra yaptırdım 44.25 olmustu 3 gun sonra 386.75Merhaba arkadaşlar 1.5 yıllık ewliyim ve bir süredir çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz. Geçen ay polip ameliyati oldum ve bugün regl olmam gerekiodu. Ancak olmadım ve kan testi yaptırdım b hcg 12.86 çıktı. Doktorum hu değerle ne hamilesin nede hamile değilsin diyebilirim. Cuma günü tekrar kan wer bakalım yukselicek mi dedi. Cmtsi günü is nedeniyle seyehat etmek zorundayim. Umarım degerim yükselir ve bi sorun yaşamayız.
allah bütün bebiş isteyen anneleri böyle güzel tesadüflerlee karşılastırsın insallah ne güzell cok sevindim senin adına canımmerhaba arkadaşlar
Bende 26 yaşındayım bu ayın sonunda 3 yıllık evli olacağız inşallah. 2 yıl korunduk ve son bir yıla yakın bebeğimiz artık gelir inşallah dedik. yaklaşık 8 aydır yumurtlama takibi yaptım. Geçen hafta tatile çıktık adet dönemine geldiği için adet geciktirici kullandım. bırakalı dün tam 6 gün olmuştu ki arkadaşlar ısrarla test yapmamı istedi. hemen eczaneden aldım ve anında çift çizgiyi gördüm. Bu heyecanla hemen işyerimin yanında bulunan tıp merkezinden doktor randevusu aldım. ultrasondan muayene ederek şok ve heyecan içinde keseyi gördük. 5. haftadaymışız. Gerçekten hiç beklemediğimiz bir zamanda nasip oldu. zaten hamile gibi hissetmiyorum çok yeni olduğu için.
Rabbim inşallah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder. Bol bol dua edelim birbirimize arkadaşlar...
Merhaba arkadaşlar 1.5 yıllık ewliyim ve bir süredir çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz. Geçen ay polip ameliyati oldum ve bugün regl olmam gerekiodu. Ancak olmadım ve kan testi yaptırdım b hcg 12.86 çıktı. Doktorum hu değerle ne hamilesin nede hamile değilsin diyebilirim. Cuma günü tekrar kan wer bakalım yukselicek mi dedi. Cmtsi günü is nedeniyle seyehat etmek zorundayim. Umarım degerim yükselir ve bi sorun yaşamayız.
İnşallah güzel haberler vereceksin bize, içini ferah tut canım
Eger telefon numarası var ise sor muhakkak görmüştür canım 5 haftalıksan, hayırlı olsun keyifle sağlıkla geçsin
Ne durumdasın aldın mı sonucunu
Merhabalar, sıcacık yeni şeyler öğrenebileceğimiz paylaşımlarımız olsun inşallah
Deger düşük olduğu için çoğu doktor sanıyorum kesin konuşmak istemiyor, ama şu duruma bakarsak ve degerinde güzel güzel yukseliyorsa hamilesin elbetteCumartesi 25 lerde olmalı sanıyorum, 2 günde bir 2 kat artıyor deger...Dikkat et kendine inşallah güzel haberler alırsın
wouuuwwww baya da olmuş haftası ne mutlu size gözünüzaydınHamile gibi hissetmek sanırım bulantı ve karın şişliği ile kendini hissettiriyor, bende hiç hissetmiyorum hamile gibi ama yine de psikolojisini yaşamak mükemmel, sağlıkla mutlulukla geçsin dönemin
Bende yarın saat 13.40 ta kontrole gidecegim ve öncesinde de kan verecegim, umarım herşey yolundadır ve degerim güzelce yükselmiştir.Dr. 9 gün beklememi söylediğinden düne kadar hiçbirşey yapmamıştım ama dün dayanamayıp clear blue aldımAkşam yaptım çıkan sonuc artı 1-2 hafta, bu da eşittir 3-4 haftalık gebelikmiş, geç döllenme şüphemiz vardı zaten sanıyorum canım zigotum şuan 4 haftalık
İnşallah güzel haberler vereceksin bize, içini ferah tut canım
Eger telefon numarası var ise sor muhakkak görmüştür canım 5 haftalıksan, hayırlı olsun keyifle sağlıkla geçsin
Ne durumdasın aldın mı sonucunu
Merhabalar, sıcacık yeni şeyler öğrenebileceğimiz paylaşımlarımız olsun inşallah
Deger düşük olduğu için çoğu doktor sanıyorum kesin konuşmak istemiyor, ama şu duruma bakarsak ve degerinde güzel güzel yukseliyorsa hamilesin elbetteCumartesi 25 lerde olmalı sanıyorum, 2 günde bir 2 kat artıyor deger...Dikkat et kendine inşallah güzel haberler alırsın
wouuuwwww baya da olmuş haftası ne mutlu size gözünüzaydınHamile gibi hissetmek sanırım bulantı ve karın şişliği ile kendini hissettiriyor, bende hiç hissetmiyorum hamile gibi ama yine de psikolojisini yaşamak mükemmel, sağlıkla mutlulukla geçsin dönemin
Bende yarın saat 13.40 ta kontrole gidecegim ve öncesinde de kan verecegim, umarım herşey yolundadır ve degerim güzelce yükselmiştir.Dr. 9 gün beklememi söylediğinden düne kadar hiçbirşey yapmamıştım ama dün dayanamayıp clear blue aldımAkşam yaptım çıkan sonuc artı 1-2 hafta, bu da eşittir 3-4 haftalık gebelikmiş, geç döllenme şüphemiz vardı zaten sanıyorum canım zigotum şuan 4 haftalık
allah bütün bebiş isteyen anneleri böyle güzel tesadüflerlee karşılastırsın insallah ne güzell cok sevindim senin adına canım
Benim anlamadığım doktor tam 20 günlük dedi ama hafta olarak 5 haftayı bitiriyosun dedi kafam karıştı. adetin ilk başlangıcı mı alınıyor hamilelik haftası hesaplamada ?
Çok güzel maşallahKizlar deger yuksalmis 52.29 tu simdi 208.20
Selam hamislerr
Allah kismet ederse bizde subatta geliyoruz o gunleri gorelim yeterki.
hepimize saglikli bebeklerimizi kucagmza almak nasip olur insallah
Pazartesi vermistim canim bugün 3 gün dr iyi dediÇok güzel maşallahKaç günde artmış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?