• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Gunaydinnn :)ben kizimin yasi kendisine yakin bir kardesi olmasini cok istiyordum Rabbim tamamina erdirir insallah..Bence imkanlar musaitse istiyorsaniz sizde dusunebilirsiniz hele bir ilk yavrunuz gelsin de :KK36:

Benim 9 yaşında bir oğlum var :KK68: İnşallah ikincisi ve sonra nasip olursa üçüncüsü de arayı açmadan gelsin isterim elbette :KK68:

H
8 mayista oldum en son..Zaten 4 aydir oluyordum, emzirdigim icin süt korumus, dr ilk tarlusal verdi olmam icin sonra duzene girdim.Halsizlik,uyku ,mide bulantisi falan yasiyormusunuz ?
alsizlik ve uyku eğilimi inanılmaz var, gün içerisinde gidip yatsam mı diye sürekli yatak odasına yöneliyorum. Onun dışında şuan bulantım yok, gerçi net kaç haftalık olduğumuda cuma öğrenecegim. Sat 6 Mayıs benim 27 günde 1 görüyorum ama reglime bir gün kala 6.46 çıktı degerim.Geç döllenme olabilir dedi dr...

günaydın canlar
H

alsizlik ve uyku eğilimi inanılmaz var, gün içerisinde gidip yatsam mı diye sürekli yatak odasına yöneliyorum. Onun dışında şuan bulantım yok, gerçi net kaç haftalık olduğumuda cuma öğrenecegim. Sat 6 Mayıs benim 27 günde 1 görüyorum ama reglime bir gün kala 6.46 çıktı degerim.Geç döllenme olabilir dedi dr...

günaydın .Siz gün aşırımı test yaptırdınız ben en son cumartesi yaptırdım dahada yaptırmadım.Dr um bu cumartesi yaptır birdaha dedi ama çok merak ediyorum değer ne durumda diye

ceren_08 ceren_08 merhabalar,

(reglime 1 gün kala) 1 haziran da 6.46 , 2. haziran da 9.50, 5 haziranda da 24.54 idi... Dr. 9 gün sonra tekrar gorüşelim dedi ve kan testi bu esnada yaptırmanıza gerek yok dedi. İnşallah degeriniz güzel yükselmiştir, iyi düşünün güzel olsun. kaç ile başlamıştınız siz?

Beklemek maalesef su dönemde bunaltıcı oluyoro_O

ceren_08 ceren_08 merhabalar,

(reglime 1 gün kala) 1 haziran da 6.46 , 2. haziran da 9.50, 5 haziranda da 24.54 idi... Dr. 9 gün sonra tekrar gorüşelim dedi ve kan testi bu esnada yaptırmanıza gerek yok dedi. İnşallah degeriniz güzel yükselmiştir, iyi düşünün güzel olsun. kaç ile başlamıştınız siz?

Beklemek maalesef su dönemde bunaltıcı oluyoro_O

evet ya beklemek çok zor ve endişeli.Ben cumartesi tahlil yaptırdım ya değer düşük göremiyoruz yada negatif pzt tekrar gel dediler.ama evde yaptığım testler pozitifti sonra pazar dayanamadım tekrar yaptırdım değer 22,01 çıktı şimdi yükseldimi diye çok merak ediyorum dr cumartesi yaptır dedi tekrar

Gunaydin bende yarin verecem test bakalim yukselis devam ediyormu cuma gunu dr randevum var

Kizlar bende bes haftalik hamile oldugumu yeni ogrendim :)) yalniz doktor keseden hic bahsetmedi...acaba goremedimi...bes hafta erkenmi keseyi gormek icin

Gözünüzaydın :KK46:Keseyi kaç haftalıkken gördünüz? :KK200:

Teşekkür ederim. Doktor bir şey söylemedi, haftaya gittiğimde öğrenicem. Hamilelik hesaplama takvimi ise 6 haftalık diyor.

ben de eğer hamileysem şubat annesi olacağım kan tahlili yaptırdım yarın belli olacak

bende inşallah rabbim nasip ederse şubat annesi olacağım. daha önce 2 kayıp yaşadığım için korkularım çok fazla, hamilelik takvimi bile koymadım. yada gerçekten inanıp olacağına koy şu takvimi bak güzel olacak diyorum bir taraftan :( şuan 4+ 3 olduk. kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. dğerim güzel arttı cuma tekrar vericem kan. sonrada inşallah kese ve kalp atışlarını duyarız.

bende inşallah rabbim nasip ederse şubat annesi olacağım. daha önce 2 kayıp yaşadığım için korkularım çok fazla, hamilelik takvimi bile koymadım. yada gerçekten inanıp olacağına koy şu takvimi bak güzel olacak diyorum bir taraftan :KK43: şuan 4+ 3 olduk. kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. dğerim güzel arttı cuma tekrar vericem kan. sonrada inşallah kese ve kalp atışlarını duyarız.

İnşaallah ben de Şubat annesi olacağım :) tam 5 haftalikken kese göründü 7 haftalık olunca kalp atışını duyacam inşaallah

hayırlı olsun ikinize ne güzel keseyi görmüşsünüz İnşallah kalp atışlarınıda duyarsınız.Bende sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum.

İnşaallah ben de Şubat annesi olacağım :) tam 5 haftalikken kese göründü 7 haftalık olunca kalp atışını duyacam inşaallah
hayırlısı olsun canım, Allah tamamına erdirsin
hayırlı olsun ikinize ne güzel keseyi görmüşsünüz İnşallah kalp atışlarınıda duyarsınız.Bende sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum.
benim daha erken canım, haftaya kese inşallah görücez, sabırsızlıkla bekliyorum.

Back