2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Merhaba benimde bir oğlum var 7.5 yaşında ve suan senle aynı durumdayız sanırım gün farkı var aramızda hiç korkma bende adet gunumde yaptım hcg 95 çıktı hemen araştırdım az felan dediler kimyasal olabilir dediler bugün kontrolü vardı sabahki hcg 1118.64 çıktı inanamadım müthiş bir katlama olmuş hemen doktoruma gidip ultrason girdim ama üsten görünmedi minik bonibon.alttan ultrasonla göründü minicik bişey aynı oğlumda ki gibi emin ol seninde minigin seninledir hiç sıkma canını :)

Allah bağışlasın ve sağlıkla mutlulukla kucaklamayı nasip etsin meleğinizi
Mükemmel katlamış değeriniz, inşallah aynı şekilde bende güzel bir sonuçla karşılaşırım yarın

Arkadaşlar ayın 4 ünde 24.54 tü bugün kanda 63.31 çıktı
kese görülmedi tabii ama rahimde bir kanama da yok... dıs gebelik te yok aynı şekilde dr. muayenesine göre

Arkadaşlar ayın 4 ünde 24.54 tü bugün kanda 63.31 çıktı
kese görülmedi tabii ama rahimde bir kanama da yok... dıs gebelik te yok aynı şekilde dr. muayenesine göre
Sıkma canını 1000 in üzerinde görünüyo zaten benimde dün üstten bastırdı görünmedi vajinal ultrason lâ minicik gorundu artar o değer sen iki gün sonra tekrar baktir doktorun neydedi

Biraz az ama geç olduysa döllenme ondan olabilir normalde iki günde iki katına çıkar doktor hiç yorum yapmadımi keseyi goremeyince
Betahcg ye bakalım bir demişti, dr dan çıkınca verdim şimdi cevap bekliyorum...Geç döllenme olarak düşünüyoruz zaten ama yine de 8 günlük bir süreçte gözle görülür bir artış olmalıydı sanırım

Yani evet artış var ama az sıkma canını hersey yoluna girer Allah sağlık verdikten sonra hersey olur sen merak etme ogluslarimiza uzun uzun ömürler versin Allah im dün bi yakınım oğlunu kaybetti veni oğlumla arasında gün farkı var o yüzden çok ama çok üzgün ve moralim bozuk oyuzden bugün biraz duygusalim

Herkese mrb ben kısaca biraz kendimden bahsetmek istiyorum, bende pcos var artı troit var ve adet döngüm çok düzensiz eşim ise varikosel ameliyatı olmuştu bu nedenle biz kesinlikle tüp bebek önermişlerdi. Başka türlü bebeğiniz olmaz dediler ve bizde masraflı birşey olduğu için ileride bakarız dioduk fakat 1 haziranda çıkan hayat çizgiyle hamile olduğumu öğrendim kese 5 mm di ve bhcg 2000 çıktı doktor son adetin ilk günene bakarak (7 nisan) 8. Hafta olması lazım ama beş haftalık gibi dedi çok küçük dedi ve direk moral bozdu fakat takmadım çünkü zaten ben 45 50 günde bir adet görüyorum ama o 28 gnde bir adet görüyomuşum gibi hesaplama yaptı. 9 haziranda kontrole gittim ve kese 12,5 mm di (günde 1 mm büyüdüğünü söylüolar yani gayet normal gelişimi) ama bu seferde embryo yok boş gebelik olabilir dedi doktor... Ama araştırıorım vaginal usg den 18 mm olmadan zaten embryo ve kalp atımı gözlenmiyormuş... Ee zaten benim hamile olmam bile muziceyken inşallah boş gebelik vs. Değildir diye düşünüorum ve dr da çok ilgisiz bitsede gitsek modundaydı beni dinlemedi bile sorularımı bile sordurtmadan çıkardı odadan derece bi dr du! Sizler ne düşünüosunuz ?

Bence doktorunu değiştirin zaten 6 .haftada felan görünüyor herkezde de farklılık gösteren bir durumdur gebelik kimi 5 haftalık görür keseyi kimi 6 siz bence en güzeli yarın başka bir doktora daha görünün

Allah sabır versin ve dayanma gücü versin yakınınıza...Hakıkaten zor bir süreç Çok üzüldüm inanın
Canim baska bi hastanede yarin baktirsana benim ablamin da hcg si yavas yulseliyordu baska bi hastanede yaptridik gayet yuksekti bunuda degerlendir bence

Canım hayırlı olsun gebeliğim muhtemel doğum tarihimiz ayni gün benimde aşırı bulantı be kusmam var Cumartesi kontrole gidicem kalp atışı için ama mahvoldum iki gündür
Sağ ol canım seninki de hayırlı olsun inşallah. Bir anda çok şiştim bugün kontrole gittik kalp atışlarını dinledik. Bu güzel bir topic oldu bizim için. Gittiğimiz doktorlar hakkında da bilgileşebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…