• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Merhabalar, hoşgeldiniz :KK25:
Allah bağışlasın, keyifli bir hamilelik dönemi dilerim. Klasik tuzlu kraker vs yontemleri dışında hap çok işe yaramıyor sanırım. Cuma günü güzel haberinizi bekliyoruz :KK200:

Gözünüzaydın :KK46:Keseyi kaç haftalıkken gördünüz? :KK200:

Ohh maşallah Allah bağışlasın, bende sımdıden cok ara vermeden doğunca tekrar yapsam mı diye hayal kuruyorum. Sağlıkla mutlulukla gelsin bebişiniz :KK46:
Teşekkürler sevgili topuklu aynen Dediğin gibi hapım pek faydası olmadı, bulantı bilekliği aldım bugün takıyorum bir de onu denicem. Şükür kalp atışlarını duyduk oğlum ve annemle ☺️ kuru galete yemekten içim dışım galete oldu. Siyah zeytin ve keçi peyniri de biraz işe yaradı gibi ama dün çok midem yanınca Gaviskon içtim Bayağı rahatlattı. Rabbim kolaylık versin inşallah hepimize.

Sağ ol canım seninki de hayırlı olsun inşallah. Bir anda çok şiştim bugün kontrole gittik kalp atışlarını dinledik. Bu güzel bir topic oldu bizim için. Gittiğimiz doktorlar hakkında da bilgileşebiliriz.
Suan tam 7.haftamisin dk banada 23.haziranda gel kalp ati suna bakalım dedi ozaman 6+6 oluyo duyulur heralde

Teşekkürler sevgili topuklu aynen Dediğin gibi hapım pek faydası olmadı, bulantı bilekliği aldım bugün takıyorum bir de onu denicem. Şükür kalp atışlarını duyduk oğlum ve annemle ☺️ kuru galete yemekten içim dışım galete oldu. Siyah zeytin ve keçi peyniri de biraz işe yaradı gibi ama dün çok midem yanınca Gaviskon içtim Bayağı rahatlattı. Rabbim kolaylık versin inşallah hepimize.
Bulantı bilekliğini hiç duymamıştım, inşallah işe yarar canım...Kalp atışlarını duymanıza çok sevindim darısı hareketlerine olsun inşallah :nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46:

Bence doktorunu değiştirin zaten 6 .haftada felan görünüyor herkezde de farklılık gösteren bir durumdur gebelik kimi 5 haftalık görür keseyi kimi 6 siz bence en güzeli yarın başka bir doktora daha görünün

Ben zaten keseyi gördü doktor ama kesenin içinde küçük bebek oluyo onu göremedi doktro

Merhaba şubat annişleri :)
Bende şubat annesiyim bebisimi sizin gibi saglikli ve heyecanli bekliyorum pazartesi doktora gidicem kalp atisini duyabilirmiyiz ki cok merak ediyorum :) duyamazmıyız ki yoksaaa en son adet tarihi 5 mayıs :)

Dr telefon açtı şimdi, 24.54 ten 8 günde 63.33 e çıkmış dedim,bozulmuş bir gebelik dedi ve 2 gün sonra tekrar betahcg istedio_O
Canim ayni hastanede mi yaptirdin testleri belki labarativar farki olabilir sen farkli bi hastanede de yaptir bi istersen ama boyle degerlerin yavas artip sonra dusmesiylede kimyasal oluyor ben gecirdim gecen ay boyle bir durum insalalh bebisin saglikla sana tutunmaya calisiyordur :)))

Sağ ol canım seninki de hayırlı olsun inşallah. Bir anda çok şiştim bugün kontrole gittik kalp atışlarını dinledik. Bu güzel bir topic oldu bizim için. Gittiğimiz doktorlar hakkında da bilgileşebiliriz.
Darısı Başıma inşallah benimde kontrolüm Yarin inşallah bende duyarım canım kalp atışlarını evet bencede burdan takipleşebiliriz faydalı oluruz birbirimize:)

Canim ayni hastanede mi yaptirdin testleri belki labarativar farki olabilir sen farkli bi hastanede de yaptir bi istersen ama boyle degerlerin yavas artip sonra dusmesiylede kimyasal oluyor ben gecirdim gecen ay boyle bir durum insalalh bebisin saglikla sana tutunmaya calisiyordur :)))
Ayni hastanede yaptirdim hepsini,isin kotusu yukselip mi düştü yoksa yavas mi yukseliyor onu anlamadim.9 gundur yaptirmiyordum...Hayirlisi olsun bakalim

Bende 2016 subat annesi olucam. Ilk bebegim ve ben hala inanamiyorum. Bugun kan verdim degerim 1300 e yukselmis. Kese icin pazartsi doktora gidicem

merhaba arkidişler,
benim bat yarın yani 13 haziran aslında bugün oldu artık :)
ben 12 haziranda akşama doğru idrar testi yaptım ve silik 2. çizgi gördüm baya silik ama gözüküyodu yani eşim de gördü, çok heyecanlıyım yarın sabah 1 idrar testi daha yapıp aynı sonucu alırsam kan testine gidicem inş.

Benden de merhaba benimde bat 13 veya 14.ben de iki gündür test yapıyorum iki gün önceki teste bakarken şasi olacaktım nerdeyse coook silik çizgi gördüm. Eşim de teyit etti dün de vardı.birkaç saat önce tekrar yaptım çizgi daha rahat görülüyordu fakat yine de silikti.yarın sabaha randevu aldım kan için.inş yrn sizlere güzel haberler veririm ve bu topige resmen katilirim

Mrb arkadaşlar iyi dilekleriniz için cook teşekkür ederim. Çarşamba akşam 12.86 olan değer cuma öğlen 17.76 ciktı. İkiside farklı hastanelerde yapıldı ancak kendi doktorumda ikinci hastanenin doktoruda aynı şeyi söyledi. Sağlıksız gebelik kendiliğinden sonlanacaktir. Sonlanmazsa müdahale edilir ancak büyük olasılıkla adet olacaksın dediler. Ancak kendi doktorum yinede takip etmemiz gerekir bi kaç gün arayla kan testi yaptırmaya devam en azından ne zaman düşüşe geçtiğini tespit ederiz dedi. Üzüldüm çok ancak vardır bunda da bir hayir dedim. Atadım otobüse anneme geldim bi kaç günlüğüne pazar günü yine yaptircam bunun işte belki birden yükselir. .

:KK46:
Mrb arkadaşlar iyi dilekleriniz için cook teşekkür ederim. Çarşamba akşam 12.86 olan değer cuma öğlen 17.76 ciktı. İkiside farklı hastanelerde yapıldı ancak kendi doktorumda ikinci hastanenin doktoruda aynı şeyi söyledi. Sağlıksız gebelik kendiliğinden sonlanacaktir. Sonlanmazsa müdahale edilir ancak büyük olasılıkla adet olacaksın dediler. Ancak kendi doktorum yinede takip etmemiz gerekir bi kaç gün arayla kan testi yaptırmaya devam en azından ne zaman düşüşe geçtiğini tespit ederiz dedi. Üzüldüm çok ancak vardır bunda da bir hayir dedim. Atadım otobüse anneme geldim bi kaç günlüğüne pazar günü yine yaptircam bunun işte belki birden yükselir. .
Hayırlısı olsun unutmaki sağlıklı çocuk dünyaya gelir benim iki tane karnımda oldu sonra tekrar hamile kaldım hergün iğneyle oğlumu dünyaya getirdim 2008 yılında dedimki artık bir kardeş zamanı geldi dediğim aydan beri sekiz ay geçti tedavi tedavi anca hamile kaldım hayırlısı ise sağlıklı ise dünyaya gelir Allah isteyen herkezin gönlüne göre mutlaka birgün verir sakin üzülme düşük bazen rahmi daha çabuk hamileliğe hazırlıyorum ve dusuktensonra yani kimyasal gebelikten sonra daha çabuk hamile kalıniyor

Back