İnşallah güzel haberler vereceksin bize, içini ferah tut canım
Eger telefon numarası var ise sor muhakkak görmüştür canım 5 haftalıksan, hayırlı olsun keyifle sağlıkla geçsin
Ne durumdasın aldın mı sonucunu
Merhabalar, sıcacık yeni şeyler öğrenebileceğimiz paylaşımlarımız olsun inşallah
Deger düşük olduğu için çoğu doktor sanıyorum kesin konuşmak istemiyor, ama şu duruma bakarsak ve degerinde güzel güzel yukseliyorsa hamilesin elbette
Cumartesi 25 lerde olmalı sanıyorum, 2 günde bir 2 kat artıyor deger...Dikkat et kendine inşallah güzel haberler alırsın
wouuuwwww baya da olmuş haftası ne mutlu size gözünüzaydın
Hamile gibi hissetmek sanırım bulantı ve karın şişliği ile kendini hissettiriyor, bende hiç hissetmiyorum hamile gibi ama yine de psikolojisini yaşamak mükemmel, sağlıkla mutlulukla geçsin dönemin
Bende yarın saat 13.40 ta kontrole gidecegim ve öncesinde de kan verecegim, umarım herşey yolundadır ve degerim güzelce yükselmiştir.Dr. 9 gün beklememi söylediğinden düne kadar hiçbirşey yapmamıştım ama dün dayanamayıp clear blue aldım
Akşam yaptım çıkan sonuc artı 1-2 hafta, bu da eşittir 3-4 haftalık gebelikmiş, geç döllenme şüphemiz vardı zaten sanıyorum canım zigotum şuan 4 haftalık