- Konu Sahibi TopukluPollyanna
-
Gunaydinnn :)ben kizimin yasi kendisine yakin bir kardesi olmasini cok istiyordum Rabbim tamamina erdirir insallah..Bence imkanlar musaitse istiyorsaniz sizde dusunebilirsiniz hele bir ilk yavrunuz gelsin de
:))haha ilki coktaaan gelmis desenize kusura bakmayin :))Benim 9 yaşında bir oğlum varİnşallah ikincisi ve sonra nasip olursa üçüncüsü de arayı açmadan gelsin isterim elbette
Rica ederimm :)) Sizin son regl tarihiniz kaçtı:))haha ilki coktaaan gelmis desenize kusura bakmayin :))
8 mayista oldum en son..Zaten 4 aydir oluyordum, emzirdigim icin süt korumus, dr ilk tarlusal verdi olmam icin sonra duzene girdim.Halsizlik,uyku ,mide bulantisi falan yasiyormusunuz ?Rica ederimm :)) Sizin son regl tarihiniz kaçtı
alsizlik ve uyku eğilimi inanılmaz var, gün içerisinde gidip yatsam mı diye sürekli yatak odasına yöneliyorum. Onun dışında şuan bulantım yok, gerçi net kaç haftalık olduğumuda cuma öğrenecegim. Sat 6 Mayıs benim 27 günde 1 görüyorum ama reglime bir gün kala 6.46 çıktı degerim.Geç döllenme olabilir dedi dr...8 mayista oldum en son..Zaten 4 aydir oluyordum, emzirdigim icin süt korumus, dr ilk tarlusal verdi olmam icin sonra duzene girdim.Halsizlik,uyku ,mide bulantisi falan yasiyormusunuz ?
H
alsizlik ve uyku eğilimi inanılmaz var, gün içerisinde gidip yatsam mı diye sürekli yatak odasına yöneliyorum. Onun dışında şuan bulantım yok, gerçi net kaç haftalık olduğumuda cuma öğrenecegim. Sat 6 Mayıs benim 27 günde 1 görüyorum ama reglime bir gün kala 6.46 çıktı degerim.Geç döllenme olabilir dedi dr...
ceren_08 merhabalar,
(reglime 1 gün kala) 1 haziran da 6.46 , 2. haziran da 9.50, 5 haziranda da 24.54 idi... Dr. 9 gün sonra tekrar gorüşelim dedi ve kan testi bu esnada yaptırmanıza gerek yok dedi. İnşallah degeriniz güzel yükselmiştir, iyi düşünün güzel olsun. kaç ile başlamıştınız siz?
Beklemek maalesef su dönemde bunaltıcı oluyor
Gunaydin bende yarin verecem test bakalim yukselis devam ediyormu cuma gunu dr randevum var
Kizlar bende bes haftalik hamile oldugumu yeni ogrendim :)) yalniz doktor keseden hic bahsetmedi...acaba goremedimi...bes hafta erkenmi keseyi gormek icin
bende inşallah rabbim nasip ederse şubat annesi olacağım. daha önce 2 kayıp yaşadığım için korkularım çok fazla, hamilelik takvimi bile koymadım. yada gerçekten inanıp olacağına koy şu takvimi bak güzel olacak diyorum bir taraftanşuan 4+ 3 olduk. kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. dğerim güzel arttı cuma tekrar vericem kan. sonrada inşallah kese ve kalp atışlarını duyarız.
İnşaallah ben de Şubat annesi olacağım :) tam 5 haftalikken kese göründü 7 haftalık olunca kalp atışını duyacam inşaallah
hayırlısı olsun canım, Allah tamamına erdirsinİnşaallah ben de Şubat annesi olacağım :) tam 5 haftalikken kese göründü 7 haftalık olunca kalp atışını duyacam inşaallah
benim daha erken canım, haftaya kese inşallah görücez, sabırsızlıkla bekliyorum.hayırlı olsun ikinize ne güzel keseyi görmüşsünüz İnşallah kalp atışlarınıda duyarsınız.Bende sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?