- Konu Sahibi TopukluPollyanna
Hoşbulduk bnde çikolata kisti var bir yıl denedik olmadı bu ay allah nasip etti . Keseyi gören kızlar var mıhoşgeldiniz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk bnde çikolata kisti var bir yıl denedik olmadı bu ay allah nasip etti . Keseyi gören kızlar var mıhoşgeldiniz :)
Hoşbulduk bnde çikolata kisti var bir yıl denedik olmadı bu ay allah nasip etti . Keseyi gören kızlar var mı
Ben de 5. haftayi doldurdum.. Subat basi dogum dedi doktor. Keseyi de gorduk elhamdulillah. Pazar gunu kalp atislarini duyacagiz insallah.. :)
ay ne güzel maşallah bende o günleri görsem bir an evvel çok heyecanlıyım
Mambiaaa devam edecez burada galibaaHoşbulduk bnde çikolata kisti var bir yıl denedik olmadı bu ay allah nasip etti . Keseyi gören kızlar var mı
Hoşgeldinizzzzselam ben de geldım
Gözünüzaydın, keseyi de görmüşsünüz ne mutlu inşallah bende görebilirim cuma günüHoşbulduk bnde çikolata kisti var bir yıl denedik olmadı bu ay allah nasip etti . Keseyi gören kızlar var mı
Ben de 5. haftayi doldurdum.. Subat basi dogum dedi doktor. Keseyi de gorduk elhamdulillah. Pazar gunu kalp atislarini duyacagiz insallah.. :)
Cnm ne zmn keseyi gördünBen de 5. haftayi doldurdum.. Subat basi dogum dedi doktor. Keseyi de gorduk elhamdulillah. Pazar gunu kalp atislarini duyacagiz insallah.. :)
Insallahhhhh en guzel heyecanlari hep beraber yasariz burada.
EWET cnmMambiaaa devam edecez burada galibaa
EWET cnm
Cnm ne zmn keseyi gördün
Biz 4+5 te kesemizi gördük cuma gunu ne kadar büyümüş diye kontrolümüz var bakalım bebisi görebilecekmiyizHoşbulduk bnde çikolata kisti var bir yıl denedik olmadı bu ay allah nasip etti . Keseyi gören kızlar var mı
Merhabalar, hoşgeldinizHerkese merhabalar. 5 sene sonra geri döndüm ikinci gebeliğimle bir oğlum var çok şükür ve şu an 6 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, tüm yeni anne adaylarımızın da Allah hayırla kucaklarına alabilmelerini nasip etsin. Bir çok şeyi unutmuşum, burda tekrar hatırlayacağıma inanıyorum. Ilk hamileliğimde 31 kg alarak 91 kilo ile doğuma girdim ve aynı şeyi yeniden yaşamak istemiyorum dün itibari ile aşırı derecede bulantılarım başladı ve hemen Dr a koştum. Bulantı hapı verdi ama pek faydasını görmedim, ayrıca aşırı uykum var. Bu Cuma tekrar kontrole gidicem kalp sesini duymak için inşallah. Güzel bir dönem bizleri bekliyor inşallah kızlar...
Gözünüzaydın Keseyi kaç haftalıkken gördünüz?Herkese merhaba. Ben de bugün hamile olduğumu öğrendim, doktor keseyi gördü bir hafta sonra kalp atışları için tekrar randevum var. Umarım moralli ve sağlıklı bir hamilelik geçiririz.
Ohh maşallah Allah bağışlasın, bende sımdıden cok ara vermeden doğunca tekrar yapsam mı diye hayal kuruyorum. Sağlıkla mutlulukla gelsin bebişinizSelam kizlar bende istanbulda yasiyorum,25 yasindayim ,2. Gebeligim ,ilk kizim 15 aylik suan :)5 haziran adet gunumdu.Birgun oncr gaz sancim bel ve karin agrim vardi aha dedim Adet geliyor ama o gece genede adet belirtileriyle hamile kalan varmi diye arastirdim :))Sabah adetle uyanmayi bekliyordum cunku ha söktu ha sokecekti ve gunumun sabahi duzenli olurdum.Ogleni zor ettim bu iste bir is vardi :)ogleden sonra kan testi yaptirdim bi umut ve hcg 55 cikti sukur :)dunde 216 olmus haftaya kese icin gidicrm :)Allah hayirlisini nasip etsin ..
Gunaydinnn :)ben kizimin yasi kendisine yakin bir kardesi olmasini cok istiyordum Rabbim tamamina erdirir insallah..Bence imkanlar musaitse istiyorsaniz sizde dusunebilirsiniz hele bir ilk yavrunuz gelsin deGünaydınnnnn herkese