- 18 Haziran 2008
- 671
- 97
- 298
- 40
- Konu Sahibi TopukluPollyanna
-
ne güzel ya bizimkide 3 hafta sonraya çağırdı. ama ben endişeliyim daha önceki olumsuzluklardan. zararlı olmasa her hafta giderdim :) dr. çağırdıysa zararı yoktur bence canım. zaten 13. haftadan sonra artık çok nadir girilir usg ye.ilk haftalar risk varArkadaşlar doktorunuz her hafta çağırıyor mu sizi kontrole? Biz geçen hafta 24 ünde gittik kalp atışlarını duymaya. çok şükür duyduk her şey yolunda. yarın tekrar gideceğim. ben sevmiyorum da sürekli hastaneye gitmeyi ve ultrasonda muayene olmayı. çünkü zararlı diye araştırmıştım daha öncelerde.
Tebrik ederim canimm rabbim saglikla kucagina da almayi nasip etsin insallahMerhaba kızlar? Hepinize hayırlısı olsun diyorum. Bende bugün kesinlestirdim ve 5 haftalık hamileyim... haftaya da kalp atışlarını duymak için çağırdı. Allahımâ bin kere şükürler olsun sağlıkli kucaklariimza almayi nasip etsin.
Ins bisey olmaz cnm...sag salim buyutursun 9 ay mrk etme, oyle dusun :)Mrb kızlar Ben de 6 haftalık 4 günlük hamileyim sevinemedik daha düşük riski var kesede iç kanama var ne zamana kadar bu böyle gitcek bilmiyrm umut edip bekliyoruz
İçeri girmeden telefonunu elinde tut canım unutmazsınSüper :) inşallah o heycanla unutmayız :)
Hiçbir zaman Allahtan ümit kesilmez canım. İnş sagsalim kucagına alırsın. Bu mübarek günlerde bolbol dua etMrb kızlar Ben de 6 haftalık 4 günlük hamileyim sevinemedik daha düşük riski var kesede iç kanama var ne zamana kadar bu böyle gitcek bilmiyrm umut edip bekliyoruz
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldinMerhaba kızlar? Hepinize hayırlısı olsun diyorum. Bende bugün kesinlestirdim ve 5 haftalık hamileyim... haftaya da kalp atışlarını duymak için çağırdı. Allahımâ bin kere şükürler olsun sağlıkli kucaklariimza almayi nasip etsin.
kendi druma anca bayramdan sonra randevu alabildim izinde ama suan gittiğim nasıl bi doktorsa kalp atışlarıni duymadık bile USG dandik bi cihazdi bidaha 3 hafta sonra çağırdı ilk 3 ay 10 gün arayla cagiriyor drlar pts gidip tahlil goturucem artık ins bayram sonrası kendi druma bu dru hiç sevmedim
yoo beni 1 ay sonra çagırdı tam 6. haftamda gittim keseyi ve kalp atışını gördü birhafta sonra gel dinleyelim dedi şimdide 1 ay sonra gel dedi.istiyorsan zeka testi yaparız dedi. nasıl bakıyorlar acaba??
ne güzel ya bizimkide 3 hafta sonraya çağırdı. ama ben endişeliyim daha önceki olumsuzluklardan. zararlı olmasa her hafta giderdim :) dr. çağırdıysa zararı yoktur bence canım. zaten 13. haftadan sonra artık çok nadir girilir usg ye.ilk haftalar risk var
hoşgeldin :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinmerhaba kızlar aranıza yeni katıldım 6+1 günlük hamileyim.
Özel e gidiyorum ama hiç hiç bişeyi ni begenmedim hatta bugün 9+2 gözükmesi gerekirken 8+2 gözüktü aynı makina nasıl böyle gösterdi anlamadım Dr da 4-5 gün geç döllenme olmuştur dedi ee aynı alete geçen girdiğimde niye tam gözüktü ve birdaha 1 ay sonra çağırdı bende giderdim zaten beklesin kadın konuşmak için ağzı kira istiyor resmen 20 temmuzda kendi druma randevum var ona gidicem aslında ilk şafak hastanesine gidiyordum hem Dr iyiydi hem USG çok iyiydi ama son anda anlaşmazlık oldu başka yerde doğum yaptım 3 senedir de hep aynı dr a kontrole giderim tek sıkıntı devlet hastanesinden beter çok kalabalıkBİZ 6. haftada duyduk evlilik yıl dönümümüzde.. sanırım devlet hastanesine gidiyorsun arkadaşım. ben aynı anda 2 doktora gidiyorum. bi devlet hastanesinde bide özelde doktorum var. sanki böyle içim daha rahat gibi. devlet hastanesindeki usg cihazı kalp atışlarını göstermedi ama özelde çok net gördük ve duyduk. en son bu cuma gittim ve 15 gün sonra görüşürüz dedi. valla içim rahatladı az da olsa. azıcık ara verelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?