- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi TopukluPollyanna
Kalp atışını duyduk cok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O gaz sorununu ilk hamileligimde 6 ay çektim her hafta serum yiyordum öyle biraz rahatliyordu ama bu sefer daha 6. Haftada başladı balon gibiyim. Resmen ilkinde çıkaramiyordum sancılar dan öldüm ama bu sefer alttan üstten çıkarıyorum kendimden utanıyorum ama cikaramazsam sonum yine hastanelik benim göbek te kocaman zaten vardı yine sisince aynı dediğin gibi 6 aylık sankiÖncelikle hayırlı olsun size de.. O gaz bende 6. Hafta bulantı ile birlikte başladı ve karnım inanılmaz şişti, Görenler 6 aylık sanıyor beni halbuki 9 haftadayız henüz moralim çok bozuluyor bu duruma. Çevremde hiç kimsede böyle gaz ve bulantı görmedim..
Canimm oncelikle tebrik ederim rabbim kucagina da almayi nasip etsin ancak 5 gunlukken kese gorunmez sen 5 haftalik falansindir 2 haftaya kadarMrb arkadaşlar bi şey sormak istiyorum. Ben yaklaşık 4 aydır adet olmuyorum. 1 yıllık evliyim bekarkende hep diane 35 kullanıodum. Çocuk düşünmüyoduk evlendiğimzden beri yeni yeni istiyodum ama ramazan çıksın die bekliodum ve haziran başı gbi diane 35e başladım yine adet olmak için. Ama her gün kasık ağrısı yaşadım ve son 4 5 gün içemedim bıraktım 10 gün geçti hala adet olmadım test aldım yaptım ve anında çift çizgi çıktı dünde doktota gittik direk ultrasona aldılar kan testi yapmadan ve kese oluşmuş henüz bebek belli olmuo çünkü çok yeniymiş 4 5 günlük bi şey dedi doktor. 3 hfta snra falan tekrar gidicem inşallah. Da benim anlamadğm adet olmadan nası hamile kaldım ben yaaa. Bunu yaşayan var mııı ?
Mrb arkadaşlar bi şey sormak istiyorum. Ben yaklaşık 4 aydır adet olmuyorum. 1 yıllık evliyim bekarkende hep diane 35 kullanıodum. Çocuk düşünmüyoduk evlendiğimzden beri yeni yeni istiyodum ama ramazan çıksın die bekliodum ve haziran başı gbi diane 35e başladım yine adet olmak için. Ama her gün kasık ağrısı yaşadım ve son 4 5 gün içemedim bıraktım 10 gün geçti hala adet olmadım test aldım yaptım ve anında çift çizgi çıktı dünde doktota gittik direk ultrasona aldılar kan testi yapmadan ve kese oluşmuş henüz bebek belli olmuo çünkü çok yeniymiş 4 5 günlük bi şey dedi doktor. 3 hfta snra falan tekrar gidicem inşallah. Da benim anlamadğm adet olmadan nası hamile kaldım ben yaaa. Bunu yaşayan var mııı ?
Sanırım ilacın ilk günü olan oldu eşim içtim die biraz rahat davrandı we ilk günden de etkisi olmamıştır sanıyorum.Canimm oncelikle tebrik ederim rabbim kucagina da almayi nasip etsin ancak 5 gunlukken kese gorunmez sen 5 haftalik falansindir 2 haftaya kadar
Canim oncelikle tebrik ederim ancak 5 gunluk bir gebelikte kese gorulmez diye dusunuyorum sen 5 haftalik falansindir rabbiminde izniyle insallah 2 haftaya kadar kalp atisinida duyarsin adet olmadan gebe kalmanda cok normal sadece anlamadigim sen ilaci kullanirken hamile kaldin diye bu degisik geldi bana
Sanırım ilacın ilk günü olan oldu eşim içtim die biraz rahat davrandı we ilk günden de etkisi olmamıştır sanıyorum.
Bu arada amin inşallah Rabbim size de hayırlısıyla kucagnıza almayı nasip etsin :)
Bide şöyle bşi war reçetenin tanı kısmında yüksek riskli gebelik yazıyo bunu anlamadım doktor hiç bişi demedi öyle olsa dikkat et falan derdi sanıyorum
Tamam inşallah çok teşekkürler :)Amin canim bebis bekleyen herkesin kucagina almayi nasip etsin tani kisminda yazana bende anlam veremedim ama dedigin gibi bi risk olsaydi doktor mutlaka uyarirdi tabii ki ilk 3 ay herkeste genel bir risk soz konusu cunku bebek yerlesmeye ve tutunmaya calisiyor o yuzden sen yinede dikkatli ol ozellikle yuksege uzanma
Arkadaşlar doktorunuz her hafta çağırıyor mu sizi kontrole? Biz geçen hafta 24 ünde gittik kalp atışlarını duymaya. çok şükür duyduk her şey yolunda. yarın tekrar gideceğim. ben sevmiyorum da sürekli hastaneye gitmeyi ve ultrasonda muayene olmayı. çünkü zararlı diye araştırmıştım daha öncelerde.
kendi druma anca bayramdan sonra randevu alabildim izinde ama suan gittiğim nasıl bi doktorsa kalp atışlarıni duymadık bile USG dandik bi cihazdi bidaha 3 hafta sonra çağırdı ilk 3 ay 10 gün arayla cagiriyor drlar pts gidip tahlil goturucem artık ins bayram sonrası kendi druma bu dru hiç sevmedimArkadaşlar doktorunuz her hafta çağırıyor mu sizi kontrole? Biz geçen hafta 24 ünde gittik kalp atışlarını duymaya. çok şükür duyduk her şey yolunda. yarın tekrar gideceğim. ben sevmiyorum da sürekli hastaneye gitmeyi ve ultrasonda muayene olmayı. çünkü zararlı diye araştırmıştım daha öncelerde.
Hiç utanma kendinden ya içinde kalsa Dediğin gibi?? Ya en azından hamileliklere bu da yaşanabiliyormuş diye benden başkalarında da olduğunu duyunca rahatlıyorum inşallah kısa zamanda geçer.O gaz sorununu ilk hamileligimde 6 ay çektim her hafta serum yiyordum öyle biraz rahatliyordu ama bu sefer daha 6. Haftada başladı balon gibiyim. Resmen ilkinde çıkaramiyordum sancılar dan öldüm ama bu sefer alttan üstten çıkarıyorum kendimden utanıyorum ama cikaramazsam sonum yine hastanelik benim göbek te kocaman zaten vardı yine sisince aynı dediğin gibi 6 aylık sanki
Amin cnmm.hosgeldin :) bu sureci ayni seyleri yasayan kisilerle paylasmak cok guzel...Merhaba,
Bende şubat annesi olucam Allah kısmet ederse... sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle
Merhaba,
Bende şubat annesi olucam Allah kısmet ederse... sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle
amin cnm aramızda bir gün var gibi görünüyor :) benim ikinci bebeğim olacak Allah kısmet ederse senin ilk mi?
Evet canim arada degisik agrilar bende de oluyor cogu zaman regl agrisi gibi hissediyorum doktor gayet normal dedi seninde hamilelik takviminden baktim bebisin daha cok yeni sanirim yerlesmeye ve tutunmaya calistigi icin canini azcik yakiyordur ama bunlara sevinmelisin bebegin yasama tutunmaya calisiyor insallah rabbim kucagina da almayi nasip ederya kızlarr ara ara agrı oluo kasıklarımda korkuyorum uzanıyorum hemen aynı seyı yasayan varmı
Aynen ben de öyleyim baya ağrıo 1 dk. Kadar sürüyo geçio sık sık oluo .s hatta kahwerengi akıntım oluo ama sanırm yerleşme kanaması tarzında bşimiş kırmızı olmadığı sürece korkmaya gerek yok diye biliyorum ama umarım doğru bliormdurya kızlarr ara ara agrı oluo kasıklarımda korkuyorum uzanıyorum hemen aynı seyı yasayan varmı