Tatlım benim ilk gebeliğimde , 5. haftadan itibaren kahverengi kanama vardı .. Sonrasında 7. ve 8. haftada kırmızı kanama oldu ve doktora gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim . İşin garibi kanamalarım olduğunda hep doktora gittim ve bana düşük tehlikemin olmadığını söylediler , ama progestan vermişlerdi. O zaman hiç hamile olduğumun keyfine varamamıştım. Ve maalesef şu anda da varamıyorum , hep bir korku var.
Bende 8. haftamdayım ve seninle aynı duyguları yaşıyorum , bende bulantı ve mide rahatsızlığı hat safada. Yemek yiyemiyorum, canım hiç bişey istemiyor ve tiksiniyorum herşeyden. Özellikle akşamları midem çok aşırı rahatsız oluyor , sabah bulantısını sadece 1 kez yaşadım . Ara ara kasıklarıma kısa süreli sancı giriyor.
Bakalım, 24 Temmuz'daki randevuma kadar korku içinde geçiricem zamanı , inşallah bebeğim hala benimledir.
Aman sende istiratini devam ettir , kendini yorma . İlla herkeste mide bulantısı olacak diye bir durum yok biliyorsun , kanama geçirip te sağlıklı doğum yapan çok tanıdığım var. Her gece dua ediyorum ben Allah'a bebeğimin benimle kalması için, sende et. Duygularımızı da hep yüksek tutmaya çalışalım ve bebeklerimizin hep bizimle olduğunu düşünelim . Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Bu arada sen çalışıyor muşun . Ben çalışıyorum ve iş yerindeyken mide bulantısı ve uyku hali ile çalışmamak çok zormuş.