• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Canım tebrik ederim,bende ilk bebeğimi kalbi durması sonucu 8.haftada kaybettim seni anlıyorum bende fazlasıyla tedirginim. Dün keseyi ve yolk sacı gördük bebek için bayramdan sonra gidicez.inşallah bu sefer herşey yolunda gider
Bende seni tebrik ederim canım. İnşallah bayramdan sonra sende bebişini görebilirsin.
Benimde bayramdan sonra tekrar kontrolüm var , inşallah hayırlısı ile güzel sonuçlanır kontrollerimiz :)

Slm hamisler benimde bu gun konturolum vardi her sey cok guzl dedi doktor kan tahlili idrar heps temiz ayin 30 unda 2 li tarama testi yapilacak cok sukur

Canın benimde öyle mide bulantım falan yok sadece yorgunluk halsizlik var
Kızlarbende bugün 8hafta 4gunluk oldum doktorherşey normal dedi kalp atisinida duydum 1hafta önce bende hiçbir belirti yok olmadı hiç benim gibi olan varmı:( ilk olduğu içinde endişeliyim
canım benimde öyle hiç bulantım yok sadece yorgunluk halsizlik uyku hali var bende korkuyorum birşey hissetmediğim için hakkımızda hayırlısı olsun

Merhaba anneler,bende 6 hafta 4gunluk hamileyim.kanamamoldu,progesteron kullanip istirahat ediyorum.ayni sorunu yasayan varsa paylasirsa sevinirim[/QUOTEcanım bende aynı durumdayım benimde az bir kanamam oldu banada doktor istirahat ve proluton verdi progestan kullanıyordum zaten devam ediyorum

Merhaba kızlar,
7 haftalık hamileyim bende, dün ultrasonda bebişimizi ve kalp atışlarını duyduk çok şükür
Bir sonraki kontrolümüz 24 Temmuz'da. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Ilk bebeğim olacak, bir önceki hamileliğimi 5. Haftada Başlayan kanamalar sonucu 8. Haftada kaybetmiştim. Bu Yüzden biraz tedirginim açıkçası.
Bu arada doktor tercihi ve kullandığı ultrason çok önemli . Buna özellikle dikkat edin.
öncelikle by sefer bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah canım bende ilk bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durması sonucu kaybettim senin nw kadar geçti üzerinden birde doktorun önlem amaçlı ilaçlar verdimi bana verdi progestan coraspin ve clexan iğne inşallah bu sefer hayırlısı ile bebişlerimize kavuşuruz

Bnde subatta dogum ypcam insallah ilk bebegime subatin sonlarina dogru 7 haftalogiz suan ♡♡
Kalp atislarini dinledin mi benim son adet tarihm 23 mayis 6+4 haftaligim bende benim 3. Hamileliğim saglikli bebeğim yok iki bebeğimi kaybettim inşallah bu sefer hepimiz sağlıklı ca kucağımiza aliriz

Kizlar ara ara ,kasigimda sanirim yerini tam cozemedim, sizi oluyo boyle keskin bisey...bikac sn suruyo..basina gelen oldumu hic

öncelikle by sefer bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah canım bende ilk bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durması sonucu kaybettim senin nw kadar geçti üzerinden birde doktorun önlem amaçlı ilaçlar verdimi bana verdi progestan coraspin ve clexan iğne inşallah bu sefer hayırlısı ile bebişlerimize kavuşuruz

Merhaba canım,
inşallah canım sende. güzel dileklerin için teşekkür ederim. Umarım ikimizde bir daha bunu yaşamayız , hatta hiç kimse yaşamasın inşallah.
doktorum bana sadece kan pıhtılaşması ihtimaline karşın coraspin verdi , birde içerisinde folik asit, B12 vitamin içeren aynı zamanda bulantı ve kusmalara iyi gelmesi için Premesis diye bir ilaç verdi. Ben sadece ikisini kullanıyorum şuanda.
Bir önceki kürtajım Ocak ayında olmuştu , sonrasında 5 ay korundum ve bu ay ilk denememde tekrar hamile kaldım.
Sen 9. hafta da kalbi durduğunu kanama ile mi öğrendin , yoksa kontrolde mi öğrendin ?

Merhaba canım,
inşallah canım sende. güzel dileklerin için teşekkür ederim. Umarım ikimizde bir daha bunu yaşamayız , hatta hiç kimse yaşamasın inşallah.
doktorum bana sadece kan pıhtılaşması ihtimaline karşın coraspin verdi , birde içerisinde folik asit, B12 vitamin içeren aynı zamanda bulantı ve kusmalara iyi gelmesi için Premesis diye bir ilaç verdi. Ben sadece ikisini kullanıyorum şuanda.
Bir önceki kürtajım Ocak ayında olmuştu , sonrasında 5 ay korundum ve bu ay ilk denememde tekrar hamile kaldım.
Sen 9. hafta da kalbi durduğunu kanama ile mi öğrendin , yoksa kontrolde mi öğrendin ?
inşallah canım kimse bu durumu yaşamaz inşallah ben kontrolde öğrendim kalbinin durduğunu yoksa kanama olmadı hiç sen nasıl öğrendin?benim zaten düşük riskim vardı hergün düşük iğnesi ve progestan kullanıyordum ama düşmedi bebeğm çok zor günler geçirdim hayırlısı böyleymiş diyorum şuan yine çok endişeliyim korkuyorum çok sevinemiyorum birkaç hafta daha geçse rahatlıcam çünkü ilk bebeğimi bu zamanlarda kaybettim inşallah bu durumu yaşamayız bir daha birde bende hiç bulantı falan yok buda korkutuyor beni geçen hafta çık az bir kanamam oldu doktorum istirahat verdi senin duyguların nasıl

inşallah canım kimse bu durumu yaşamaz inşallah ben kontrolde öğrendim kalbinin durduğunu yoksa kanama olmadı hiç sen nasıl öğrendin?benim zaten düşük riskim vardı hergün düşük iğnesi ve progestan kullanıyordum ama düşmedi bebeğm çok zor günler geçirdim hayırlısı böyleymiş diyorum şuan yine çok endişeliyim korkuyorum çok sevinemiyorum birkaç hafta daha geçse rahatlıcam çünkü ilk bebeğimi bu zamanlarda kaybettim inşallah bu durumu yaşamayız bir daha birde bende hiç bulantı falan yok buda korkutuyor beni geçen hafta çık az bir kanamam oldu doktorum istirahat verdi senin duyguların nasıl

Tatlım benim ilk gebeliğimde , 5. haftadan itibaren kahverengi kanama vardı .. Sonrasında 7. ve 8. haftada kırmızı kanama oldu ve doktora gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim . İşin garibi kanamalarım olduğunda hep doktora gittim ve bana düşük tehlikemin olmadığını söylediler , ama progestan vermişlerdi. O zaman hiç hamile olduğumun keyfine varamamıştım. Ve maalesef şu anda da varamıyorum , hep bir korku var.
Bende 8. haftamdayım ve seninle aynı duyguları yaşıyorum , bende bulantı ve mide rahatsızlığı hat safada. Yemek yiyemiyorum, canım hiç bişey istemiyor ve tiksiniyorum herşeyden. Özellikle akşamları midem çok aşırı rahatsız oluyor , sabah bulantısını sadece 1 kez yaşadım . Ara ara kasıklarıma kısa süreli sancı giriyor.
Bakalım, 24 Temmuz'daki randevuma kadar korku içinde geçiricem zamanı , inşallah bebeğim hala benimledir.
Aman sende istiratini devam ettir , kendini yorma . İlla herkeste mide bulantısı olacak diye bir durum yok biliyorsun , kanama geçirip te sağlıklı doğum yapan çok tanıdığım var. Her gece dua ediyorum ben Allah'a bebeğimin benimle kalması için, sende et. Duygularımızı da hep yüksek tutmaya çalışalım ve bebeklerimizin hep bizimle olduğunu düşünelim . Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Bu arada sen çalışıyor muşun . Ben çalışıyorum ve iş yerindeyken mide bulantısı ve uyku hali ile çalışmamak çok zormuş.

Tatlım benim ilk gebeliğimde , 5. haftadan itibaren kahverengi kanama vardı .. Sonrasında 7. ve 8. haftada kırmızı kanama oldu ve doktora gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim . İşin garibi kanamalarım olduğunda hep doktora gittim ve bana düşük tehlikemin olmadığını söylediler , ama progestan vermişlerdi. O zaman hiç hamile olduğumun keyfine varamamıştım. Ve maalesef şu anda da varamıyorum , hep bir korku var.
Bende 8. haftamdayım ve seninle aynı duyguları yaşıyorum , bende bulantı ve mide rahatsızlığı hat safada. Yemek yiyemiyorum, canım hiç bişey istemiyor ve tiksiniyorum herşeyden. Özellikle akşamları midem çok aşırı rahatsız oluyor , sabah bulantısını sadece 1 kez yaşadım . Ara ara kasıklarıma kısa süreli sancı giriyor.
Bakalım, 24 Temmuz'daki randevuma kadar korku içinde geçiricem zamanı , inşallah bebeğim hala benimledir.
Aman sende istiratini devam ettir , kendini yorma . İlla herkeste mide bulantısı olacak diye bir durum yok biliyorsun , kanama geçirip te sağlıklı doğum yapan çok tanıdığım var. Her gece dua ediyorum ben Allah'a bebeğimin benimle kalması için, sende et. Duygularımızı da hep yüksek tutmaya çalışalım ve bebeklerimizin hep bizimle olduğunu düşünelim . Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Bu arada sen çalışıyor muşun . Ben çalışıyorum ve iş yerindeyken mide bulantısı ve uyku hali ile çalışmamak çok zormuş.
mide bulantım olmayışı beni tedirgin ediyor doktorum bazı tahliller verdi randevum 22 temmuz da o zamana kadar yapılması gereken devlet hastanesi bana çok yakın orda yaptırcam ve bu hafta yaptırmam lazım haftaya işe başlayacağım o zaman zor olur ama korkuyorum doktora gitmekten dün gidemedim ordaki doktorlarda görmek istiyor bebeği olumsuz birşeyler duymaktan çok korkuyorum ama mecbur gitmem lazım canım belki bugün giderim evet çalışırken hamile olmak çok zor afedersin yoğunluktan vc ye zor gidiliyor bazen ben şuan raporluyum istirahat etmemi söyledi doktor evde de hep kendimi kontrol ediyorum göğüslerim hassasmı diye şuan tek belirtim bu ve halsizlik başka bir şey hissetmiyorum.İnşallah canım bu son yaşadığımız olumsuzluk olur sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kkucağımıza alırız

Back