- Konu Sahibi TopukluPollyanna
-
Oyyy seninde bebisin daha cok kucuk ne guzel boyle hep biarada olup fikir almamiz kahverengi lekeler yerlesme kanamasi canim dogru biliyorsun bende uzerine gormustum once regl oluyorum sandim sonra kahverengi lekelenme olarak devam edince test yaptim hamile kaldigimi oyle ogrendim doktorda uzerine gormussun gayet normal dedi bir surede kahverengi leke seklinde devam etti onlarada yerlesme kanamasi korkma dediAynen ben de öyleyim baya ağrıo 1 dk. Kadar sürüyo geçio sık sık oluo .s hatta kahwerengi akıntım oluo ama sanırm yerleşme kanaması tarzında bşimiş kırmızı olmadığı sürece korkmaya gerek yok diye biliyorum ama umarım doğru bliormdur
Ewt yani aslında benimki braz tahmini bi tarih çünkü ben 4 ay adet olmadım aslında bu ay olmak için diane 35 e başlamıştm ama sürekli kasık ağrım oldu son 5 günü içemedim ağrıdan snra bkledm 10 gün geçti adet olmayınca test yaptm pozitifti şok geçirdm ama çok sewindm :) 1 yıllık ewliyim ama hiç denememeştik düşünmedk henüz sürprz oldu biraz :) 1 temmuzda ultrasona girdim doktor henüz 4 5 günlük oldgnu sölemişti kesenin henüz bebek görünmüodu tabi 2 3 hafta sonra tekrar çağırdı inşallah :)Oyyy seninde bebisin daha cok kucuk ne guzel boyle hep biarada olup fikir almamiz kahverengi lekeler yerlesme kanamasi canim dogru biliyorsun bende uzerine gormustum once regl oluyorum sandim sonra kahverengi lekelenme olarak devam edince test yaptim hamile kaldigimi oyle ogrendim doktorda uzerine gormussun gayet normal dedi bir surede kahverengi leke seklinde devam etti onlarada yerlesme kanamasi korkma dedi
Cook uzuldum canim benim bize bu mucizeyi yasatanda allah alanda allah o yuzden dirayetli ol rabbim insallah en hayirli zamanda tekrar guzel bir bebis haberi almani nasip etsinbebegimi kaybettim kızlar. subat annesi olamadım. Allah sizin bebeklerinizi size bagışlasın.
Rabbim inşallah hayırlısıyla tekrar bu güzel haberle sewindirir senibebegimi kaybettim kızlar. subat annesi olamadım. Allah sizin bebeklerinizi size bagışlasın.
Kalp atisini duydugumda benim gozumden yaslar suzulmustu o zamn evet hamileyim dedim cook guzel bir duygu kalp atisini dinlettigi esnada esim video kaydi yapti acip acip dinliyoruz bebisimizi sende mutlaka yap derimEwt yani aslında benimki braz tahmini bi tarih çünkü ben 4 ay adet olmadım aslında bu ay olmak için diane 35 e başlamıştm ama sürekli kasık ağrım oldu son 5 günü içemedim ağrıdan snra bkledm 10 gün geçti adet olmayınca test yaptm pozitifti şok geçirdm ama çok sewindm :) 1 yıllık ewliyim ama hiç denememeştik düşünmedk henüz sürprz oldu biraz :) 1 temmuzda ultrasona girdim doktor henüz 4 5 günlük oldgnu sölemişti kesenin henüz bebek görünmüodu tabi 2 3 hafta sonra tekrar çağırdı inşallah :)
Yaa çok güzel fikir o günü heyecanla bekliyorum zaten :)Kalp atisini duydugumda benim gozumden yaslar suzulmustu o zamn evet hamileyim dedim cook guzel bir duygu kalp atisini dinlettigi esnada esim video kaydi yapti acip acip dinliyoruz bebisimizi sende mutlaka yap derim
bizde guzel haberlerini bekliyoruz insallah benim bulantilar artti uyusam iyi olacak kendine iyi bakYaa çok güzel fikir o günü heyecanla bekliyorum zaten :)
İyi uykular sen de kendine iyi bak :)Bi
bizde guzel haberlerini bekliyoruz insallah benim bulantilar artti uyusam iyi olacak kendine iyi bak
sagol canım seninde hayırlı olsun.. bende şişkinlik yokta gaz var sadece galeta ve peynir yesemde devamlı gaz oluyor.Öncelikle hayırlı olsun size de.. O gaz bende 6. Hafta bulantı ile birlikte başladı ve karnım inanılmaz şişti, Görenler 6 aylık sanıyor beni halbuki 9 haftadayız henüzmoralim çok bozuluyor bu duruma. Çevremde hiç kimsede böyle gaz ve bulantı görmedim..
ben sadece kahvaltı degilde gun içerisinde hep galeta ve peynir yiyorum. ama patateste iyi geliyorKizlar kahvaltida ne yiyosunuz...o kadar istahsizimki ne yicem bilemiyorum( haslanmis patates ve yumurtadan biktim
yoo beni 1 ay sonra çagırdı tam 6. haftamda gittim keseyi ve kalp atışını gördü birhafta sonra gel dinleyelim dedi şimdide 1 ay sonra gel dedi.istiyorsan zeka testi yaparız dedi. nasıl bakıyorlar acaba??Arkadaşlar doktorunuz her hafta çağırıyor mu sizi kontrole? Biz geçen hafta 24 ünde gittik kalp atışlarını duymaya. çok şükür duyduk her şey yolunda. yarın tekrar gideceğim. ben sevmiyorum da sürekli hastaneye gitmeyi ve ultrasonda muayene olmayı. çünkü zararlı diye araştırmıştım daha öncelerde.
allah sabır versin canım inşallah en kısa zamanda yine hamile kalır ve kucagına alırsınbebegimi kaybettim kızlar. subat annesi olamadım. Allah sizin bebeklerinizi size bagışlasın.
bende videoya kaydettim harika birşey hatıra kalır hemYaa çok güzel fikir o günü heyecanla bekliyorum zaten :)
Süper :) inşallah o heycanla unutmayız :)bende videoya kaydettim harika birşey hatıra kalır hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?