- Konu Sahibi TopukluPollyanna
Kızlarbende bugün 8hafta 4gunluk oldum doktorherşey normal dedi kalp atisinida duydum 1hafta önce bende hiçbir belirti yok olmadı hiç benim gibi olan varmı ilk olduğu içinde endişeliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tadini cikar bence cnmm :)) en guzel hamilelik oylesidir belki..ben bgn yine kusarak kalktim..moral falan kalmiyo insandaKızlarbende bugün 8hafta 4gunluk oldum doktorherşey normal dedi kalp atisinida duydum 1hafta önce bende hiçbir belirti yok olmadı hiç benim gibi olan varmı ilk olduğu içinde endişeliyim
Kızlarbende bugün 8hafta 4gunluk oldum doktorherşey normal dedi kalp atisinida duydum 1hafta önce bende hiçbir belirti yok olmadı hiç benim gibi olan varmı ilk olduğu içinde endişeliyim
7. Haftamda bi kanamam olmustu progestan ve istirahatle gecirdim. Simdi iyiyiz cok şukur. Sen de dikkat et bisey olmaz insallah.Merhaba anneler,bende 6 hafta 4gunluk hamileyim.kanamamoldu,progesteron kullanip istirahat ediyorum.ayni sorunu yasayan varsa paylasirsa sevinirim
Merhaba kızlar,
7 haftalık hamileyim bende, dün ultrasonda bebişimizi ve kalp atışlarını duyduk çok şükür
Bir sonraki kontrolümüz 24 Temmuz'da. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Ilk bebeğim olacak, bir önceki hamileliğimi 5. Haftada Başlayan kanamalar sonucu 8. Haftada kaybetmiştim. Bu Yüzden biraz tedirginim açıkçası.
Bu arada doktor tercihi ve kullandığı ultrason çok önemli . Buna özellikle dikkat edin.
Dr gitmedinmiselam kızlar inşallah cumartesi günkü kontrolden sonra bende herkese hamileyim diyebilirim geçen sene boş gebelik yaşaığımdan emin olmadan söylmek isteiyorum kimseye beta 658 çıktı 4 hafta 5 gün hamile olmam gerekiyormuş son adet tarihime göre bir sıkıntı yaşamam umarım.. beta değerim normal mi bilginiz var mı
çalıştığımdan dolayı cumartesi günü gidicem inşallah pazartesi günü öğrendim kan testinde inşallah bir sorun yokturDr gitmedinmi