• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Aynen ben de öyleyim baya ağrıo 1 dk. Kadar sürüyo geçio sık sık oluo .s hatta kahwerengi akıntım oluo ama sanırm yerleşme kanaması tarzında bşimiş kırmızı olmadığı sürece korkmaya gerek yok diye biliyorum ama umarım doğru bliormdur
Oyyy seninde bebisin daha cok kucuk ne guzel boyle hep biarada olup fikir almamiz kahverengi lekeler yerlesme kanamasi canim dogru biliyorsun bende uzerine gormustum once regl oluyorum sandim sonra kahverengi lekelenme olarak devam edince test yaptim hamile kaldigimi oyle ogrendim doktorda uzerine gormussun gayet normal dedi bir surede kahverengi leke seklinde devam etti onlarada yerlesme kanamasi korkma dedi

Esimle benim aramda kan uyusmazligi var ve gebeligimin 7. Haftasinda gece kirmizi ve pihti seklinde bayagi kanamam oldu dr uyusmazlik ignesini onceden yapti 28. Haftanda tekrar yapicam dedi ve progestan 100 mg lik ilaci gunde 3 kere kullan dedi ayni durumu yasayanlar var mi acaba

Oyyy seninde bebisin daha cok kucuk ne guzel boyle hep biarada olup fikir almamiz kahverengi lekeler yerlesme kanamasi canim dogru biliyorsun bende uzerine gormustum once regl oluyorum sandim sonra kahverengi lekelenme olarak devam edince test yaptim hamile kaldigimi oyle ogrendim doktorda uzerine gormussun gayet normal dedi bir surede kahverengi leke seklinde devam etti onlarada yerlesme kanamasi korkma dedi
Ewt yani aslında benimki braz tahmini bi tarih çünkü ben 4 ay adet olmadım aslında bu ay olmak için diane 35 e başlamıştm ama sürekli kasık ağrım oldu son 5 günü içemedim ağrıdan snra bkledm 10 gün geçti adet olmayınca test yaptm pozitifti şok geçirdm ama çok sewindm :) 1 yıllık ewliyim ama hiç denememeştik düşünmedk henüz sürprz oldu biraz :) 1 temmuzda ultrasona girdim doktor henüz 4 5 günlük oldgnu sölemişti kesenin henüz bebek görünmüodu tabi 2 3 hafta sonra tekrar çağırdı inşallah :)

Ewt yani aslında benimki braz tahmini bi tarih çünkü ben 4 ay adet olmadım aslında bu ay olmak için diane 35 e başlamıştm ama sürekli kasık ağrım oldu son 5 günü içemedim ağrıdan snra bkledm 10 gün geçti adet olmayınca test yaptm pozitifti şok geçirdm ama çok sewindm :) 1 yıllık ewliyim ama hiç denememeştik düşünmedk henüz sürprz oldu biraz :) 1 temmuzda ultrasona girdim doktor henüz 4 5 günlük oldgnu sölemişti kesenin henüz bebek görünmüodu tabi 2 3 hafta sonra tekrar çağırdı inşallah :)
Kalp atisini duydugumda benim gozumden yaslar suzulmustu o zamn evet hamileyim dedim cook guzel bir duygu kalp atisini dinlettigi esnada esim video kaydi yapti acip acip dinliyoruz bebisimizi sende mutlaka yap derim :KK9:

Kalp atisini duydugumda benim gozumden yaslar suzulmustu o zamn evet hamileyim dedim cook guzel bir duygu kalp atisini dinlettigi esnada esim video kaydi yapti acip acip dinliyoruz bebisimizi sende mutlaka yap derim :KK9:
Yaa çok güzel fikir o günü heyecanla bekliyorum zaten :)

Arkadaşlar merhaba bende yedi haftalık hamileyim ama kimseyle paylaşmıyorum daha burda sizinle paylaşmak istedim sat a göre 8 hafta bitmiş olmalıydı ama ultrasonda 7hafta çıktı geç döllenme olmuş dedi dün doktorum 2hafta önce gittiğimizde kesemiz çok küçüktü ve hep korku içindeydim çünkü ilk bebeğimin kalp atışı durmuştu çok zor günler geçirdim ve hep bir tedirginlik var içimde mecburen bir kaç arkadaşıma söyledim sadece başka kimseye söylemedim çok farklı bir duygu hem herkese söylemek istiyorsun ama bir yandan da korkuyorum hepimizin hakkında hhayırlısı olur inşallah Allah sağlıklı bir şekilde hepimizin bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Canım Allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum bende geçen sene bebeğimi kaybettim çok zor günler geçirdim unutmuyorsun hiç bir zaman ama zamanla acın hafifliyor bana böyle diyenlere inanmıyordum ama gerçekten öyle hayırlısı böyle imiş diye düşün Allah sana da isteyen herkese de sağlıklı hayırlı bebekler nasip eder inşallah

Öncelikle hayırlı olsun size de.. O gaz bende 6. Hafta bulantı ile birlikte başladı ve karnım inanılmaz şişti, Görenler 6 aylık sanıyor beni halbuki 9 haftadayız henüz :KK43: moralim çok bozuluyor bu duruma. Çevremde hiç kimsede böyle gaz ve bulantı görmedim..
sagol canım seninde hayırlı olsun.. bende şişkinlik yokta gaz var sadece galeta ve peynir yesemde devamlı gaz oluyor. :KK43:

Arkadaşlar doktorunuz her hafta çağırıyor mu sizi kontrole? Biz geçen hafta 24 ünde gittik kalp atışlarını duymaya. çok şükür duyduk her şey yolunda. yarın tekrar gideceğim. ben sevmiyorum da sürekli hastaneye gitmeyi ve ultrasonda muayene olmayı. çünkü zararlı diye araştırmıştım daha öncelerde.
yoo beni 1 ay sonra çagırdı tam 6. haftamda gittim keseyi ve kalp atışını gördü birhafta sonra gel dinleyelim dedi şimdide 1 ay sonra gel dedi.istiyorsan zeka testi yaparız dedi. nasıl bakıyorlar acaba??

Back