2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Kızlarbende bugün 8hafta 4gunluk oldum doktorherşey normal dedi kalp atisinida duydum 1hafta önce bende hiçbir belirti yok olmadı hiç benim gibi olan varmı ilk olduğu içinde endişeliyim

Kızlarbende bugün 8hafta 4gunluk oldum doktorherşey normal dedi kalp atisinida duydum 1hafta önce bende hiçbir belirti yok olmadı hiç benim gibi olan varmı ilk olduğu içinde endişeliyim
Tadini cikar bence cnmm :)) en guzel hamilelik oylesidir belki..ben bgn yine kusarak kalktim..moral falan kalmiyo insanda

Kızlar merhaba. Benim kuzucuğun da 3 şubat ta görünüyor gelişi.. hala inanamıyorum çok heyecanliyim ve çok sukur cok mutluyum.. insallah hepimiz vakti saati geldiginde saglikli sihhatli mutlu bir sekilde kucagimiza aliriz..

inşallah bende yarın kalp atışlarını duyarım. bende de hiç bi belirti yok. sigara krizlerim dışında. normal olsa gerek

Bende su midemin sisliginin gecmesiniiiiii istiyorummmmmmmmm
Balonnnn gibiyimmmm

Merhaba anneler,bende 6 hafta 4gunluk hamileyim.kanamamoldu,progesteron kullanip istirahat ediyorum.ayni sorunu yasayan varsa paylasirsa sevinirim

Kizlar bgn kontrole gittim..2.5 cm boyu...pit pit atio kalbi...:)) insan korkuyo kontrole gitmeden once..kalbinin sesini duydugumda rahatladim :)

Merhaba anneler,bende 6 hafta 4gunluk hamileyim.kanamamoldu,progesteron kullanip istirahat ediyorum.ayni sorunu yasayan varsa paylasirsa sevinirim
7. Haftamda bi kanamam olmustu progestan ve istirahatle gecirdim. Simdi iyiyiz cok şukur. Sen de dikkat et bisey olmaz insallah.

Merhaba taze anneler :)

şimdi geldim dr dan. keseyi gördük henüz bebiş görünmüyo ve kalp atışı normal olarak yok. bebeğin ultrason yaşı 4+3 çıktı.aslında 6+3 çıkıyo ama doktorum 2 hafta geriden bakmalıyız dedi. bu yüzden de bebeği ve kalp atışını duymamış olmamız normalmiş. bayram sonu tekrar gidicem

Merhaba kızlar
Bizde dün gittik doktora kesesi ve yolk sac gördük normalde 6 haftalığım ancak 5 haftalık göründü benim adetim 32 gün de bir olur doktorda usg 28 güne ayarlıdır o yüzden çok normal dedi. Bayram sonrası gidicez birdaha
İnşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

selam kızlar inşallah cumartesi günkü kontrolden sonra bende herkese hamileyim diyebilirim geçen sene boş gebelik yaşaığımdan emin olmadan söylmek isteiyorum kimseye beta 658 çıktı 4 hafta 5 gün hamile olmam gerekiyormuş son adet tarihime göre bir sıkıntı yaşamam umarım.. beta değerim normal mi bilginiz var mı

Merhaba kızlar,
7 haftalık hamileyim bende, dün ultrasonda bebişimizi ve kalp atışlarını duyduk çok şükür
Bir sonraki kontrolümüz 24 Temmuz'da. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Ilk bebeğim olacak, bir önceki hamileliğimi 5. Haftada Başlayan kanamalar sonucu 8. Haftada kaybetmiştim. Bu Yüzden biraz tedirginim açıkçası.
Bu arada doktor tercihi ve kullandığı ultrason çok önemli . Buna özellikle dikkat edin.

Canım tebrik ederim,bende ilk bebeğimi kalbi durması sonucu 8.haftada kaybettim seni anlıyorum bende fazlasıyla tedirginim. Dün keseyi ve yolk sacı gördük bebek için bayramdan sonra gidicez.inşallah bu sefer herşey yolunda gider

Reactions: oyg
kızlar grip oldum doktor hemen ılac verdı ılerlemesın dıye bu havada nasıl basardım bılmıorum ama dikkat edin kendinize

Dr gitmedinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…