• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Kızımın ilk kalp atışları hariç bütün USG görüntülerini videoya cekmistik heycandan unuttuk şimdide dandik makina ses çıkarmadi yine videoya alamadık pts kontrolüm var özledim be goriyimde içim rahatlasin

Arkadaşlar doktorunuz her hafta çağırıyor mu sizi kontrole? Biz geçen hafta 24 ünde gittik kalp atışlarını duymaya. çok şükür duyduk her şey yolunda. yarın tekrar gideceğim. ben sevmiyorum da sürekli hastaneye gitmeyi ve ultrasonda muayene olmayı. çünkü zararlı diye araştırmıştım daha öncelerde.
ne güzel ya bizimkide 3 hafta sonraya çağırdı. ama ben endişeliyim daha önceki olumsuzluklardan. zararlı olmasa her hafta giderdim :) dr. çağırdıysa zararı yoktur bence canım. zaten 13. haftadan sonra artık çok nadir girilir usg ye.ilk haftalar risk var

Mrb kızlar Ben de 6 haftalık 4 günlük hamileyim sevinemedik daha düşük riski var kesede iç kanama var ne zamana kadar bu böyle gitcek bilmiyrm umut edip bekliyoruz

amin hepimizin inşallah :) çok dikkat edemiyorum ilk hamilelğimdeki gibi sıkı sıkı tutun bebeğim annene sakın bırakma olur mu diyorum agrım oldukca :)

Merhaba kızlar? Hepinize hayırlısı olsun diyorum. Bende bugün kesinlestirdim ve 5 haftalık hamileyim... haftaya da kalp atışlarını duymak için çağırdı. Allahımâ bin kere şükürler olsun sağlıkli kucaklariimza almayi nasip etsin.

Merhaba kızlar? Hepinize hayırlısı olsun diyorum. Bende bugün kesinlestirdim ve 5 haftalık hamileyim... haftaya da kalp atışlarını duymak için çağırdı. Allahımâ bin kere şükürler olsun sağlıkli kucaklariimza almayi nasip etsin.
Tebrik ederim canimm rabbim saglikla kucagina da almayi nasip etsin insallah :KK36:

Mrb kızlar Ben de 6 haftalık 4 günlük hamileyim sevinemedik daha düşük riski var kesede iç kanama var ne zamana kadar bu böyle gitcek bilmiyrm umut edip bekliyoruz
Hiçbir zaman Allahtan ümit kesilmez canım. İnş sagsalim kucagına alırsın. Bu mübarek günlerde bolbol dua et

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin

Kizlar bes gundur sbhlari kusmuyorum...acaba bitmismidir bu surec, tekrar baslarmiki....var mi benim gibi olan..9.hafta bitti

kendi druma anca bayramdan sonra randevu alabildim izinde ama suan gittiğim nasıl bi doktorsa kalp atışlarıni duymadık bile USG dandik bi cihazdi bidaha 3 hafta sonra çağırdı ilk 3 ay 10 gün arayla cagiriyor drlar pts gidip tahlil goturucem artık ins bayram sonrası kendi druma bu dru hiç sevmedim

BİZ 6. haftada duyduk evlilik yıl dönümümüzde.. sanırım devlet hastanesine gidiyorsun arkadaşım. ben aynı anda 2 doktora gidiyorum. bi devlet hastanesinde bide özelde doktorum var. sanki böyle içim daha rahat gibi. devlet hastanesindeki usg cihazı kalp atışlarını göstermedi ama özelde çok net gördük ve duyduk. en son bu cuma gittim ve 15 gün sonra görüşürüz dedi. valla içim rahatladı az da olsa. azıcık ara verelim :)

yoo beni 1 ay sonra çagırdı tam 6. haftamda gittim keseyi ve kalp atışını gördü birhafta sonra gel dinleyelim dedi şimdide 1 ay sonra gel dedi.istiyorsan zeka testi yaparız dedi. nasıl bakıyorlar acaba??

biz keseyi 20 günlük iken gördük sizler gibi de 6. haftamızda kalp atışların duyduk çok şükür . valla bilmiyorum ki arkadaşım ilk 3 ay 10 günde bir kontrole istiyorum dedi özeldeki doktor. devletteki de 2 haftada bir gelirsin dedi.

ne güzel ya bizimkide 3 hafta sonraya çağırdı. ama ben endişeliyim daha önceki olumsuzluklardan. zararlı olmasa her hafta giderdim :) dr. çağırdıysa zararı yoktur bence canım. zaten 13. haftadan sonra artık çok nadir girilir usg ye.ilk haftalar risk var

bende zararlı diye girmek istemiyorum. en son cuma gittim artık 15 gün sonra dedi rahatladım. her hafta gitmek yordu şimdiden beni.

BİZ 6. haftada duyduk evlilik yıl dönümümüzde.. sanırım devlet hastanesine gidiyorsun arkadaşım. ben aynı anda 2 doktora gidiyorum. bi devlet hastanesinde bide özelde doktorum var. sanki böyle içim daha rahat gibi. devlet hastanesindeki usg cihazı kalp atışlarını göstermedi ama özelde çok net gördük ve duyduk. en son bu cuma gittim ve 15 gün sonra görüşürüz dedi. valla içim rahatladı az da olsa. azıcık ara verelim :)
Özel e gidiyorum ama hiç hiç bişeyi ni begenmedim hatta bugün 9+2 gözükmesi gerekirken 8+2 gözüktü aynı makina nasıl böyle gösterdi anlamadım Dr da 4-5 gün geç döllenme olmuştur dedi ee aynı alete geçen girdiğimde niye tam gözüktü ve birdaha 1 ay sonra çağırdı bende giderdim zaten beklesin kadın konuşmak için ağzı kira istiyor resmen 20 temmuzda kendi druma randevum var ona gidicem aslında ilk şafak hastanesine gidiyordum hem Dr iyiydi hem USG çok iyiydi ama son anda anlaşmazlık oldu başka yerde doğum yaptım 3 senedir de hep aynı dr a kontrole giderim tek sıkıntı devlet hastanesinden beter çok kalabalık

Back