2016 ocak cinsiyet öğrenen anneler

İlk defa mi gittin sen hastaneye ben 20. Haftama gircem ve o hastaneye ilk defa gidecem acaba geç kaldiniz falan deyip geri yollamazlar di mi :KK43: bende kaç gundur arıyorum ali ipek var mi diye soracam acsalar gidecektim cvp vermiyorlar,hastanede yerini bile bilmiyorum artık bulup gidecez.tsk ederim Cnm beni de bilgilendirdigin için
O hastaneye ilk defa gittim evet. Ben 17. Haftadayım. Bir ay sonraya gün veriyorlar. Randevu veren görevli Ali İpek bakıyor zaten dedi inşallah yanlışlık yoktur. Rica ederim

Ya arkadaşlar ben bu takvimi önceki hamileliği de kullandim simdi yapamiyorum bana yardimci olur musunuz acaba.kaydedemiyuorum

Yok CNN bu hamilelik takibi yapilan hani gününü gelişimini bildiren takvim var ya onu kastetmistim

Kızlar adıniz yazan yere tıklayın oradan kişisel bilgileri seçin,hamilelik takvimi diye seçenek var oradan son adet tarihinizi yada tahmini doğum tarihinizi yazıyorsunuz oluyor

Merhabalar,
17 +2 günlük hamileyim. Çarşamba günü gitmiştim doktora ve ben sormadan söyledi bebeğimin erkek olduğunu.:KK9:
Inşallah en kısa zamanda sen de öğrenirsin mely_mely.

Merhabalar,
17 +2 günlük hamileyim. Çarşamba günü gitmiştim doktora ve ben sormadan söyledi bebeğimin erkek olduğunu.:KK9:
Inşallah en kısa zamanda sen de öğrenirsin mely_mely.
Tşk ederim Cnm Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin geçen hafta özele de gittim bebek sırtüstü yatmıştı yine goremedik :KK43: hayırlısı bakalım inşallah ayrıntılı da gösterir artik

Benimki de erkekmiş :KK73: Maşallah ne çok erkek doğacak Ocak'ta. Bu kadar oğlana kızı nerden bulacağız :KK22:Bize ilk 13+3 de erkek olabilir dendi. 17+1 de ayrıntılı ultrasonda netleşti.Yediklerinden cinsiyet tahmin etmeye çalışanlara önerim hiç uğraşmasınlar, benim hep ekşi ve tuzlu şeyler canım istemişti. Yediklerinden tahmin olayı külliyen yalan bence :63:
benimki kız ocak annesiyim ama genelde erkek gerçekten :)

Bana doktorum 12 + 4 te büyük ihtimalle erkek dedi. 16 + 3 te kesin erkek dedi.

Bana doktor önce kız dedi dün ayrıntılı ultrason a girdim doktor erkek dedi bakalım hayırlısı ama ocak erkek ayı galiba çoğunluk erkek çünkü

O hastaneye ilk defa gittim evet. Ben 17. Haftadayım. Bir ay sonraya gün veriyorlar. Randevu veren görevli Ali İpek bakıyor zaten dedi inşallah yanlışlık yoktur. Rica ederim
Ben de dün ataturk hastanesine randevu alıp gittim. Ayrıntılı USG icin 4 eylule randevu verdiler Ali ipek bakıyor dediler yine. Cinsiyet içinde asistan kız dedi :KK73::KK200: ama yine net degil uygun pozisyonda değilmiş inşallah ayrıntılı da net belli olur da bebisimin cicilerini almaya baslarim :emir_bebek::nazar:

mely_mely mely_mely banada doktorum kız dedi :) bana randevuyu 18 eylüle vermişlerdi. Demek gebelik haftasına göre veriyorlar. Seninki yakınmış iyi :) Ben nasıl o kadar beklycm diye düşünüyorum. Özeldeki doktoruma ben ayrıntılıyı burda yaptırmayacağım. Atatürk e gideceğim dedim. Ali ipek bakacaksa zaten kesin oraya git, o işinin en iyisi dedi.

Son düzenleme:
mely_mely mely_mely banada doktorum kız dedi :) bana randevuyu 18 eylüle vermişlerdi. Demek gebelik haftasına göre veriyorlar. Seninki yakınmış iyi :) Ben nasıl o kadar beklycm diye düşünüyorum. Özeldeki doktoruma ben ayrıntılıyı burda yaptırmayacağım. Atatürk e gideceğim dedim. Ali ipek bakacaksa zaten kesin oraya git, o işinin en iyisi dedi.
Valla o bakıyor dediler de inşallah doğrudur :) Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi :) benim tarih daha yakın bi vakti gelsin hayirlisiyla sana da yazarım kim baktı diye :KK9:

Ben de dün ataturk hastanesine randevu alıp gittim. Ayrıntılı USG icin 4 eylule randevu verdiler Ali ipek bakıyor dediler yine. Cinsiyet içinde asistan kız dedi :KK73::KK200: ama yine net degil uygun pozisyonda değilmiş inşallah ayrıntılı da net belli olur da bebisimin cicilerini almaya baslarim :emir_bebek::nazar:
Hadi bakalim en azindan bi ihtimal soylemisler bukez.hayirlisi olsun haber ver net belli olunca bende merak ediyorum :)

Kızlar ayrıntılı ultrasona bende ataturke gittim evet ali bey bakıyo cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi gerçektende kibar ve çok iyi bi doktor eşim ve kızım bile girdi benimle birşey demedi bazı doktorlar almıyo bile

X