Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çift Yön özelliği yok ama çok şartta görmedim canım.. Zaten ilk zamanlar ana kucağının içinde bana dönük olacak 5-6 aydan sonra da muhtemelen Çevreyi incelemek ister.. You tube da videosu var bakarsan daha iyi fikir edinmiş olursun canım

E bebekte sabah 8 e kadar Disney giyim ürünlerinde yüzde elli indirim var ilgilenenlere duyurulur .. Güzel Şeyler var çok uyguna bence Kaçmaz

Siz kaca aldiniz? Bir de casual cadillac mi cadillac air mi sizinki? Arastirmanizda iki model arasinda fark girdunuz mu bir de?

arkadaşımınki cadillac airdı bizimki cadillac baktık baktık kendisi bile hiçbir fark göremedi vardır elbet ama biz bulamadık :)
E Bebek'ten 999 tl ye aldık 9 taksitle 111 tl ödüyoruz

Arkadaslar ben de bu arabayi almayi planliyorum. Bebe De Marche magazasinda inceledim. Satici cok ilgiliydi ve cok guzel anlatti. Cadillac ile Cadillac air arasinda sadece kumas farki oldugunu soyledi, air bi tık daha iyiymis kumas bakimindan. Ozellikleri ayni yoksa. Hatta bi ucuncu modeli daha cikmis ayni markanın ama inceleme firsatim olmadi. Almaya gittigimizde detayli gorusup karar vericem ben de.

doğumdan önce ev tipi ana kucağı almayı düşünüyormusunuz kızlar ? ben bu ara tiny love 3ü 1 arada ana kucağına kafayı taktım

Tepsimiz ve sürahimizin de pembelere bürünmesi ile serbet takimimiz tamamlanmış oldu. Birde tacimizi yaptık anneanemizle bugün
oyyy maşaallah,sen ne kokoş çıktın,bi de iki kızın olacak düşünemiyorum doğduktan sonra ne kılıklara sokacaksın onlarımaşaAllah canım,pek güzel olmuşlar,çok beğendim,Rabbim hevesle kullanmayı nasip etsin

doğumdan önce ev tipi ana kucağı almayı düşünüyormusunuz kızlar ? ben bu ara tiny love 3ü 1 arada ana kucağına kafayı taktım

kesinlikle düşünüyorum,çünkü biz beşik değil park yatak aldık..Ağlak bir oğlak olursa bizimki sallıycak bi yer lazım...Bir de mutfakta iş yaparken falan yanımda dursun Doğuma kadar indirime girerse 4moms mammaroo düşünüyorum,girmezse joi serina düşünüyorum canım...Tiny love bi ben sevemedim,incelemedim de ama uzaktan uzağa sevmedim :))))) belki çok güzel,önyargılarımdan arınıp bi bakayım ben de...

koltuğunun rengi ile kumandamız aynı,senle ben aynı kişi olmayalım MaşaAllah canım,güle güle kullanın,marka ve fiyat bilgisi de alırsak arada bana referans oluyor cici alırken..

Ayyy demek aynı ortak birseyler bulabiliyoruz ne guzel
Markalarina gelicek olursak Civil den aldım tatlım :* .
3'lu pijama 21.Tl
Kürklü tulum 39 Tl
Çıtçıtlı zibin 12 Tl

Güle güle kullanın Büşracık...Marka ve fiyat lütfen
Graco markası klasik müzikler var titreşimi var altı sallanma kademesi var anakucağı da oluyor kumaşı çıkarılıp yıkanıyor arkadaşım bebeğine kullandı şimdi bana getirecek fiyatını bilmiyorum tam olarak ama bir internet sitesinde indirimli görmüştüm 299 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…