• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba ocak anneleri. Ben normalde şubat anneleri grubundayım ama içimde ocak annesi olacağım gibi br his var :) Bütün yazılanları okuyamadığım için direkt sormak istedim. Bebek arabasını alanalar hangi marka tercih etti acaba? Ben travel sistem alacağım bu arada. Duyumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Bastonlu travel sistem alin cok rahat edersin.

Casual cadillac aldık e bebekten evde sürüyoruz arada eşimle konforlu bir sürüşü var kolay kapanıyor sepeti büyük

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    143,6 KB · Görüntüleme: 322
  • image.jpeg
    image.jpeg
    146,3 KB · Görüntüleme: 345
Merhaba ocak anneleri. Ben normalde şubat anneleri grubundayım ama içimde ocak annesi olacağım gibi br his var :) Bütün yazılanları okuyamadığım için direkt sormak istedim. Bebek arabasını alanalar hangi marka tercih etti acaba? Ben travel sistem alacağım bu arada. Duyumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
maclaren techno da tavsiye ederim 5.5 yıldır hunharca kullanılıyor yeğenlerim tarafından...Ben de alabilirim,inglesina trigoly de cok beğendim ama fiyatı uçuk...

maclaren techno da tavsiye ederim 5.5 yıldır hunharca kullanılıyor yeğenlerim tarafından...Ben de alabilirim,inglesina trigoly de cok beğendim ama fiyatı uçuk...

Inglesina da çok şık ve kaliteli ama uçuk fiyat gerçekten. Daha da uçuğu yok mu ki, olma mı...Mesala Mima xari ye bayılıyorum, Stokke xplory de harika dizaynlar. Bir defa bebek yukarıda oturuyor ve anneye yakın oluyor, malzeme çok kaliteli. Concord neo da hoşuma gitti, sürüşü çok yumuşak ve akıcı ama şikayet var da çok olumsuz yazılar okudum. Kaliteye ulaşmak zor bu fiyatlarla, bir de bebeğin gerçekten hangisinde rahat ve sağlıkla yatıp, oturabileceğinden emin olabilseydik, o zaman seçimimizi iç rahatlığıyla yapardık işte.

Bilmiyorum ama hiç iç rahatlığıyla alamayacağım tek parça bu puset seçimi üzerine olacak gibi...:KK17:

Casual cadillac aldık e bebekten evde sürüyoruz arada eşimle konforlu bir sürüşü var kolay kapanıyor sepeti büyük
Casual cadillac aklimda olan model. Bana da kullanisli geldi acikcasi. Ama bir satici casual alma sakin fasonlardan hicbir farki yok dedigi icin kararsizim biraz.

Bize kullanışlı geldi travel sistem düşünüyorduk çok uçuk fiyatlara da var tabi ama bir arkadaşımda vardı çok da memnundu iki çocuğuna da kullandı ben de onda gördüm kullanırken internette de okudum fiyatı da uygun geldi çok da araştırmadım açıkçası

Bence gayet güzel fiyatı da uygun kullanışlı bir araba tek başınıza rahatlıkla kapatabilirsiniz hafif bir araba o kadar para vermeye gerek yok bence anakucağı da gayet güzel puseti de öyle ve yüksek yani Bebek anneye yakın olur ben de daha kullanmaya başlamadım ama uzun süredir kullanan yakın bir arkadaşımdan biliyorum

Bize kullanışlı geldi travel sistem düşünüyorduk çok uçuk fiyatlara da var tabi ama bir arkadaşımda vardı çok da memnundu iki çocuğuna da kullandı ben de onda gördüm kullanırken internette de okudum fiyatı da uygun geldi çok da araştırmadım açıkçası
Siz kaca aldiniz? Bir de casual cadillac mi cadillac air mi sizinki? Arastirmanizda iki model arasinda fark girdunuz mu bir de?

arkadaşımınki cadillac airdı bizimki cadillac baktık baktık kendisi bile hiçbir fark göremedi vardır elbet ama biz bulamadık :)
E Bebek'ten 999 tl ye aldık 9 taksitle 111 tl ödüyoruz

arkadaşımınki cadillac airdı bizimki cadillac baktık baktık kendisi bile hiçbir fark göremedi vardır elbet ama biz bulamadık :)
E Bebek'ten 999 tl ye aldık 9 taksitle 111 tl ödüyoruz
Aaa bebegin benimle ayni gun dogacak ;) Benim oglusum da 13 subatta dogacak gorunuyor ama bana o da 22 ocakta dogacak gibi geliyor ;)))

Back