- 5 Kasım 2012
- 690
- 877
- 103
- Konu Sahibi ogret_menim
-
- #1.161
Mammaroo ya bayiliyorum bende ama esasli bi indirim gerek almam icin :) tiny love fonksiyonel ve kullanim suresi acisindan cazip ama tamam budur da dedirtmedi iste :) bende bi joie.yi inceliyimkesinlikle düşünüyorum,çünkü biz beşik değil park yatak aldık..Ağlak bir oğlak olursa bizimki sallıycak bi yer lazım...Bir de mutfakta iş yaparken falan yanımda dursunDoğuma kadar indirime girerse 4moms mammaroo düşünüyorum,girmezse joi serina düşünüyorum canım...Tiny love bi ben sevemedim,incelemedim de ama uzaktan uzağa sevmedim :))))) belki çok güzel,önyargılarımdan arınıp bi bakayım ben de...
oyyy maşallah sen ne kokos cıktın,bi de iki kızın olacak düşünemiyorum doğduktan sonra ne kılıklara sokacaksın onlarımaşaAllah canım,pek güzel olmuşlar,çok beğendim,Rabbim hevesle kullanmayı nasip etsin
Graco :)Cokk begendim canim hemde yesill en sevdigimmarkasi ne bide buna bakiyim
Özelliklerini de bulmuşken atayımGraco :)
Ozellikleri iyiymis kafam giderek karisiyo hayirlisiDüzgün çekememişim :)
Nası bi yatak bu canımDaldan dala atliyor ve yeni bi gundeme giris yapiyorum , lohusa yatagi hazirlicakmisiniz kizlar
Kumaşları nasıl sabitledinizPlastik sepeti aldık içini dışını ipekli yorganlar da kullanilan kumasla kapladik üzerine tülu kurdale ve bboncukları yapıştırdım sapına da kurdale sardik oldu bitti
Silikon yapıştırıcı ile gerdirerek yapıştırdık canim bir kişinin sıkıca tutması diğerinin kaydirmadan yapıştırması gerekKumaşları nasıl sabitlediniz
Teşekkür ederim bi deneyeyim kapı süsü bitinceSilikon yapıştırıcı ile gerdirerek yapıştırdık canim bir kişinin sıkıca tutması diğerinin kaydirmadan yapıştırması gerek
Nası bi yatak bu canım
Ben yeni bir nevresim takımı aldım ama lohusa yatağı Nasıl oluyor arkadaşım daha mı süslü :))
Ya bende bebek odalarini arastirirken gordum dun kimisi supsuslu yapmisYoookk yeni nevresim takımıyla falan olmuyor bayaa bi süslü işlemeli boncuklu falan bisey oluyor o kızlar ben yapmicam ki zaten kendi evimde değilim annemin evindeyim sadece yeni nevresim takımı aldım bende
Çok güzel bunlar kuzum ya,MasaAllah MasaAllah tututuSepetimiz ve kırmızı tacimizi da yaptık. Taki yaptığımız da tamamlanmak üzere bir kaç inci boncuk kelebek ve isimleri eklenecek hazırlıklarım bitti gibi rahatladım valla
Kendi yatak odama annemin sus yorganini serecegim sadece belki bi de cibinlik düşünürüz..oda annemin ısrarıyla,gönlü kalmasın diye.hastane odasında da sırf mavi bi nevresim diktirdim,başına cibinlik yatak ucuna da tül ve fiyonk falan olacak.nevresimin ve yastığının bi ucuna da dantel dikicem o kadar.evde yatamam ben misafirlerin yanında.gider odamda yatarım.kombi açıkken bile buz gibi oluyor yatak odası da...sus olsun diye elektrikli soba koyarım tamam :)))Ya bende bebek odalarini arastirirken gordum dun kimisi supsuslu yapmisikimelegim in dedigi gibi , iste kimisi salona yapmis kimisi yatak odasina bi yatak hazirlamis , brnim merak ettigim dogumdan sonra baya yatiyomuyuz yani evde misafirleri agirlarken dinlenme ihtiyaci hissedicekmiyiz , yani ben oyle otururum gelenlerle diye dusunmustum , doguma kadar bi fikrim var ondan sonrasi yok bende hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?