- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
- Konu Sahibi ogret_menim
- #1.101
ben Ankara'dan sonra duruldum kuzum biliyosun...Hevesim de kaldı mı onu bilmiyorum...Senden bekliyorum paylaşımlarıKizlaarrr hanı hiç bisey yapan alan yok muu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben Ankara'dan sonra duruldum kuzum biliyosun...Hevesim de kaldı mı onu bilmiyorum...Senden bekliyorum paylaşımlarıKizlaarrr hanı hiç bisey yapan alan yok muu
park yatak ne düşünüyosunuz kızlar, şöyle sallanan titreşimli bi model arıyorum ben
Ben yatiyorum disariya cikamiyorum pek cikabilsem alcam biseyler. Aaa olmaz ne demek hevesim kalmadi olmaz oyle maalesef kabul etmiyorum ilk cocuklarimiz bunlar bizim hevesimizi hic bisey kaciramaz tam gaz devam kuzucumben Ankara'dan sonra duruldum kuzum biliyosun...Hevesim de kaldı mı onu bilmiyorum...Senden bekliyorum paylaşımları
Ben de joie yi çok beğeniyorum canım...İsabetli tercihBen joie illusion park yatağı yakından inceledim beğendim. Sade, titreşim özelliği olmayan bir model aradığım için o modellere bakıyorum. Nuna sena yı da inceledim ama fikrim joie illusion yönünde değişti.
Çok üzgünüm ya,bilmiyorum gerçekten hiçbirşeye hevesim kalmadı,mesele benim hevesim diil de bu psikolojiyi karnımda onun yaşaması...Nası üzülüyorum bu duruma bi bilsen...Senin heyecanın 2 tane bi de,yerim o kuzuları....İnşaAllah biz de toparlanırız...İsimlere karar verdiniz mi canım?En çok senin seçimini merak ediyorum...Ben yatiyorum disariya cikamiyorum pek cikabilsem alcam biseyler. Aaa olmaz ne demek hevesim kalmadi olmaz oyle maalesef kabul etmiyorum ilk cocuklarimiz bunlar bizim hevesimizi hic bisey kaciramaz tam gaz devam kuzucum
Hepsi geçer unutulur canım uüzülme lütfen herşey yoluna girer inşallah. Ewet iki heyecan var iki korku var bizde... Hep yatiyorum iste. İsim bulmak çok zor ya hala karar veremedikleri maalesefÇok üzgünüm ya,bilmiyorum gerçekten hiçbirşeye hevesim kalmadı,mesele benim hevesim diil de bu psikolojiyi karnımda onun yaşaması...Nası üzülüyorum bu duruma bi bilsen...Senin heyecanın 2 tane bi de,yerim o kuzuları....İnşaAllah biz de toparlanırız...İsimlere karar verdiniz mi canım?En çok senin seçimini merak ediyorum...
inşaallah kuzum,Allah yavruları korusun,gerisi geçer zamanla..Biliyorum onu kucağıma alınca bütün enerjim geri gelecek :) Bi arkadaşımızın ikiz kızları oldu yeni,Alya-Arya koydular,belki fikir olur canım.Hepsi geçer unutulur canım uüzülme lütfen herşey yoluna girer inşallah. Ewet iki heyecan var iki korku var bizde... Hep yatiyorum iste. İsim bulmak çok zor ya hala karar veremedikleri maalesef
.
İnşallah gelmez mi gelir tabiki. Ayyy başkasında begeniliyor ama kendine gelince çok zor karar wweriliyor ama alya arya da güzel gerçekten. Başka duyduğun olursa yaz gene canım sen karar werdin miinşaallah kuzum,Allah yavruları korusun,gerisi geçer zamanla..Biliyorum onu kucağıma alınca bütün enerjim geri gelecek :) Bi arkadaşımızın ikiz kızları oldu yeni,Alya-Arya koydular,belki fikir olur canım.
Hmmm eveett kayra da guzel karar vermek çok zor yaa tamam bbakalım netlesince yazarsinyazarım tabi canım,Arın düşünüyordum,vazgeçtim gibi....Kayra ismine doğru kayıyorum :)))))bı kaç secenek bulup fikrinize sunacağım inşaAllah...
bende bi inceliyim kızlar sağolunBen de joie yi çok beğeniyorum canım...İsabetli tercih
Canım ben uzunca yıllar kullanmayı planladığım için sırf ahşap düşünüyorum...Biz şu aşamada pek düşünmüyoruz odada yanımızda yatıracağım için...bi kaç yere baktım sadece oda için...Meltem mobilyanın kalitesi hoşuma gitti...Çilekteki suntalamlarda uzun süre dayanıyor,kullananlar memnun...ne kadar süre kullanmayı düşünüyosun ona göre değişsin bence seçimin...Kızlar hepiniz çok güzel seyler almış ve hazırlamışsınız. Ben daha burdan hiçbişey paylaşamadım. 16.haftadan beri yattığımdan ve risk var diye bişey almamıştım. Bu hafta yattığım yerden başlıcam internetten almaya. Asıl sorun oda. Eşim haftasonu bakmaya gitti. Ama böyle içime sinmiyor. Mdf dayanıklı uzun ömürlü ama 1 ay yapılış 1 ay havalandırma derdi var. Sunta ise 3 haftada geliyor ve hemen silip yerleştirebiliyormuşuz. Sizin fikirlerimiz nedir? Mdf mi suntalam mi?
Ne güzel şeymiş bu yaa,ben de istiyorum :)Geçen gün gezerken tesadüfen çok hoş bir obje gördüm ve sevdiğim kimi dostlara bebeğin doğum anısı olarak vermek üzere hemen satın aldım. Düşünüp duruyordum ama bunu görünce işte bu diyerek kararımı tereddütsüz verdim. Altında bir de düğmesi var, açınca ışık yanıyormuş, ama denemedim. Kutulu olması da hoşuma giden ve seçimime yardımcı olan bir etken oldu.
Eki Görüntüle 1675399
Eki Görüntüle 1675401
Beğenmene sevindim. The Company mağazasından aldım. Az önce web sitesine baktım, fiyonk ışıklı biblo yazarak sitede aratırsan orada desen seçeneği olarak belirtmişler. Pembe melekli olan varmış bir de. O da kız bebekler için çok tatlı bir seçenek olur aslında.Ne güzel şeymiş bu yaa,ben de istiyorum :)