• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hepsi pek güzel ya :)
Ben salonda takılıcam kızlar gelen beni isterse yatarken görsün valla çok da umrumda zaten çok kişinin gelmesi taraftarı değilim malum kış grip her türlü mikrop kol geziyor Bebeğe bulaşır. Bahara bir Mevlütle işi kapatırız :)

Bence de pek fazla kişinin gelmesini bende onaylamiuorum kış kıyamet grip nezle falan bulastirabilirler ki zaten lohusa kadının evine çok kimsenin gelmemesi doğru olandır eskiden beri. Bende mevlutu bahara dusunuyorum insallah

Hepsi pek güzel ya :)
Ben salonda takılıcam kızlar gelen beni isterse yatarken görsün valla çok da umrumda zaten çok kişinin gelmesi taraftarı değilim malum kış grip her türlü mikrop kol geziyor Bebeğe bulaşır. Bahara bir Mevlütle işi kapatırız :)
mevlüt için en mantıklısı bahara yapmak bende öyle istiyorum bakalım .. lohusa yatağı olarak da evlenirken aldığım süslü örtüyü sereyim bende yatak odasına, ama salonda takılırım yorulursam geçerim odama , yatak odama sokamam kimseyi sevmiyorum bende öyle..hastane odasına bende beyaz bi nevresim götürsem mi diyorum ama leke falan durumları için daha başka bi renk mi olmalı acaba ?

Bence de pek fazla kişinin gelmesini bende onaylamiuorum kış kıyamet grip nezle falan bulastirabilirler ki zaten lohusa kadının evine çok kimsenin gelmemesi doğru olandır eskiden beri. Bende mevlutu bahara dusunuyorum insallah
evett doğru olan o ama doğru olanın tam aksini seviyolar insanlar maalesef , bende onaylamıyorum çok kişinin gelmesini ama gelene de hayır denmez nasıl olcak bilmiyorum işin kötü tarafı etrafımda da misafircilik oynıcak tip çok yardıma gelen yok =) bakalım neler yaşıcaz :anneadayı::110:

evett doğru olan o ama doğru olanın tam aksini seviyolar insanlar maalesef , bende onaylamıyorum çok kişinin gelmesini ama gelene de hayır denmez nasıl olcak bilmiyorum işin kötü tarafı etrafımda da misafircilik oynıcak tip çok yardıma gelen yok =) bakalım neler yaşıcaz :anneadayı::110:
Off sorma ya bizde de ayni durum kimse neye ihtiyacin var necisin demez ama sirf meraktan gelirler ne var ne yok diye sinir olurum oyle insanlara da

Kızlar valla kendimizi yıpratmayalım kendimizi geçtim bebeklerimizden değerli kimse yok gerektiğinde hayır demesini bilmek lazım Mevlüt yapacağım kısa Zamanda o Zaman herkesi birden ağırlamayı düşünüyorum demenin nesi ayıp zaten iyiliğini düşünen insan alınmaz yardım etmek isteyen zaten yanında yakınında olan anne kardeş kv vs başka kimse elini kaldırıp da bir şey yapmaz alınan da alınsın bebeğin hasta olmasına bizim hasta olmamıza bir de kalkıp hizmet etmeye girişmeye değer mi

mevlüt için en mantıklısı bahara yapmak bende öyle istiyorum bakalım .. lohusa yatağı olarak da evlenirken aldığım süslü örtüyü sereyim bende yatak odasına, ama salonda takılırım yorulursam geçerim odama , yatak odama sokamam kimseyi sevmiyorum bende öyle..hastane odasına bende beyaz bi nevresim götürsem mi diyorum ama leke falan durumları için daha başka bi renk mi olmalı acaba ?
Beyaz en güzeli aslında ama leke de olabilir. Aslında hastanelik bir takım almak lazım pamuk ucuza ben yatamam hastane yatağında kim örtünmüştür bilmem ne diye düşünmekten eşim de hastanede yatarken eski tek parça lastikli çarşaflarımdan götürdüm kılıflarımdan pikelerden sonra hepsini çöpe attım

Off sorma ya bizde de ayni durum kimse neye ihtiyacin var necisin demez ama sirf meraktan gelirler ne var ne yok diye sinir olurum oyle insanlara da

Ben de sırf buna çözüm olsun diye,bir de annem ve ablam başka şehirlerden geleceği için bida gelmeleri zor olur diye yarıyıl tatilinin sonunda yapmayı düşünüyorum mevlüdü,bebek görmeye gelen de görür mevlütte,bizim kendi ailemizin kalabalığı zaten yeter ilk başta da...Belki de başka dertlerden,acıdan misafirden gelenden gidenden bişiy anlamayız :KK45:

Zaten sen sokmayacağına onlar girmesin kuzum,ne münasibet...Ben girmem kimsenin yatak odasına,ailem hariç...Bence beyaz olmasında sakınca yok,çünkü altına hasta bezi seriliyor ekstradan...Zaten çok koyu renk olmayacağı için beyaz dışında bi renk sersen de yine belli olur leke...nevresimin %100 pamuklu kumaştan olsun yeter...nacizane fikrim bu...

Beyaz en güzeli aslında ama leke de olabilir. Aslında hastanelik bir takım almak lazım pamuk ucuza ben yatamam hastane yatağında kim örtünmüştür bilmem ne diye düşünmekten eşim de hastanede yatarken eski tek parça lastikli çarşaflarımdan götürdüm kılıflarımdan pikelerden sonra hepsini çöpe attım

Aynen ben de,sırf ona sebep yeniden nevresim diktirdim,tek kişilik..Bide bebekte dokunacak o yatağa,oyuncaklarını bile alkolle temizleyip öyle vericem eline,pusetini falan hep yıkadım...Hastane örtüsüne değdirmek istemem..sonra da evde kullanırım dantelini söküp gelene gidene...

Bnm oğlan tekmeyi falan aştı parende atıyor hoplatiyor beni. Dönüyor mu acaba anlamadım ki yalpaliyor sürekli langır lungur. Bu haftalarda dönmesi normal mi acaba

Bnm oğlan tekmeyi falan aştı parende atıyor hoplatiyor beni. Dönüyor mu acaba anlamadım ki yalpaliyor sürekli langır lungur. Bu haftalarda dönmesi normal mi acaba
Bende de var o veletten,tornavida ile deliyor resmen..yakında organlarımı söküp elime verirse şaşmıycam :))) dönüyodur canım,şu an alanı geniş,bi kaç hafta sonra elleri bacaklarıyla iteklerecek karnını tüm gücüyle:KK46::KK46::KK46:

Zaten sen sokmayacağına onlar girmesin kuzum,ne münasibet...Ben girmem kimsenin yatak odasına,ailem hariç...Bence beyaz olmasında sakınca yok,çünkü altına hasta bezi seriliyor ekstradan...Zaten çok koyu renk olmayacağı için beyaz dışında bi renk sersen de yine belli olur leke...nevresimin %100 pamuklu kumaştan olsun yeter...nacizane fikrim bu...

Aynen ben de,sırf ona sebep yeniden nevresim diktirdim,tek kişilik..Bide bebekte dokunacak o yatağa,oyuncaklarını bile alkolle temizleyip öyle vericem eline,pusetini falan hep yıkadım...Hastane örtüsüne değdirmek istemem..sonra da evde kullanırım dantelini söküp gelene gidene...[/QUOTE
Haklisiniz bende ucuz bisey diktirip duruma gore atarim gerekirse , goturmeyi dusundugum beyaz baya iyi biseydi cunku , ben tavrimi belli ederim duramam yatak odasi konusunda ama gozumun icine baka baka bildigini okuyan tipler var yakin cevremde ,ilk gebeligimde yasadigim dusukte sergiledikleri tutum ve vurdumduymazlik aklima geldikce icimi sikintilar basiyo yapayalnizdim bi annem bi esim vardi yanimda geldiklerinde sinir bozup oturup cekirdek yediler insallah bu sefer herdey daha farkli olur cocugun hatrina biraz kalpleri yumusar bari... Yoksa ben cok cilgin bir lohusa olucam:KK11:

Kızlar valla kendimizi yıpratmayalım kendimizi geçtim bebeklerimizden değerli kimse yok gerektiğinde hayır demesini bilmek lazım Mevlüt yapacağım kısa Zamanda o Zaman herkesi birden ağırlamayı düşünüyorum demenin nesi ayıp zaten iyiliğini düşünen insan alınmaz yardım etmek isteyen zaten yanında yakınında olan anne kardeş kv vs başka kimse elini kaldırıp da bir şey yapmaz alınan da alınsın bebeğin hasta olmasına bizim hasta olmamıza bir de kalkıp hizmet etmeye girişmeye değer mi
Demek ayip degil ama sorgusuz sualsiz gelen tipler olmasin yeterki ,baktim bebege dikkatli davranmiyolar lafta kar etmiyo yazi asicam ben cocugun odasina

Merhaba kızlar. Çok az kaldı bebişleri kucağımıza almamıza. hazırlıklar ne durumda yatağını aldık sadece. haftaya gelcek oda. giysilerine başlıyoruz bu hafta. gec mi kaldım acaba.

Halledersinnnn daha vakit var
Ben bir de şu antibakteriyel jellerden Alıcam büyük şişelerden koyucam salona gelenler de jel sürünüp de girsinler
Ayıp mı olur ??

Lavanta kesesi yapanlar lavantanın içine silikon elyaf karıştırdınız mı.ben organze aldım ve içi gözüküyor acaba 50 tane için kaç kilo lavanta gider

Lavanta kesesi yapanlar lavantanın içine silikon elyaf karıştırdınız mı.ben organze aldım ve içi gözüküyor acaba 50 tane için kaç kilo lavanta gider

Evet cnm silikon elyafla karistiriyorsun. Ben 50tane icin yarim kilo lavanta aldim yarisi da artti.Gerci bnm keseler minik biraz ama yarim kilo fazla bile, hayli hayli yeter silikonla karistirdigin icin.

image.jpeg
İci gözüküyor ama karıştırırsam çirkin dururmu

Back