Zaten sen sokmayacağına onlar girmesin kuzum,ne münasibet...Ben girmem kimsenin yatak odasına,ailem hariç...Bence beyaz olmasında sakınca yok,çünkü altına hasta bezi seriliyor ekstradan...Zaten çok koyu renk olmayacağı için beyaz dışında bi renk sersen de yine belli olur leke...nevresimin %100 pamuklu kumaştan olsun yeter...nacizane fikrim bu...
Aynen ben de,sırf ona sebep yeniden nevresim diktirdim,tek kişilik..Bide bebekte dokunacak o yatağa,oyuncaklarını bile alkolle temizleyip öyle vericem eline,pusetini falan hep yıkadım...Hastane örtüsüne değdirmek istemem..sonra da evde kullanırım dantelini söküp gelene gidene...[/QUOTE
Haklisiniz bende ucuz bisey diktirip duruma gore atarim gerekirse , goturmeyi dusundugum beyaz baya iyi biseydi cunku , ben tavrimi belli ederim duramam yatak odasi konusunda ama gozumun icine baka baka bildigini okuyan tipler var yakin cevremde ,ilk gebeligimde yasadigim dusukte sergiledikleri tutum ve vurdumduymazlik aklima geldikce icimi sikintilar basiyo yapayalnizdim bi annem bi esim vardi yanimda geldiklerinde sinir bozup oturup cekirdek yediler insallah bu sefer herdey daha farkli olur cocugun hatrina biraz kalpleri yumusar bari... Yoksa ben cok cilgin bir lohusa olucam