- Konu Sahibi ogret_menim
-
- #1.121
Bastonlu travel sistem alin cok rahat edersin.Merhaba ocak anneleri. Ben normalde şubat anneleri grubundayım ama içimde ocak annesi olacağım gibi br his var :) Bütün yazılanları okuyamadığım için direkt sormak istedim. Bebek arabasını alanalar hangi marka tercih etti acaba? Ben travel sistem alacağım bu arada. Duyumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Bastonlu travel sistem bir tek chıcco da var sanırım.Bastonlu travel sistem alin cok rahat edersin.
Casual storm aldım baston travel sistem olarak bizim hoşumuza gitti.. Onu almasak chıcco lıte way plus alacaktık[/QUOTE
Tek elle kapanma ve çift yön özelliği varmı canım ? bide ağırlığı nasıl
maclaren techno da tavsiye ederim 5.5 yıldır hunharca kullanılıyor yeğenlerim tarafından...Ben de alabilirim,inglesina trigoly de cok beğendim ama fiyatı uçuk...Merhaba ocak anneleri. Ben normalde şubat anneleri grubundayım ama içimde ocak annesi olacağım gibi br his var :) Bütün yazılanları okuyamadığım için direkt sormak istedim. Bebek arabasını alanalar hangi marka tercih etti acaba? Ben travel sistem alacağım bu arada. Duyumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
maclaren techno da tavsiye ederim 5.5 yıldır hunharca kullanılıyor yeğenlerim tarafından...Ben de alabilirim,inglesina trigoly de cok beğendim ama fiyatı uçuk...
Casual cadillac aklimda olan model. Bana da kullanisli geldi acikcasi. Ama bir satici casual alma sakin fasonlardan hicbir farki yok dedigi icin kararsizim biraz.Casual cadillac aldık e bebekten evde sürüyoruz arada eşimle konforlu bir sürüşü var kolay kapanıyor sepeti büyük
Merhaba ben de bu arabayı gözüme kestirdim. İnceledim ve beğendim. Siz de tavsiye ediyor musunuz?Casual cadillac aldık e bebekten evde sürüyoruz arada eşimle konforlu bir sürüşü var kolay kapanıyor sepeti büyük
Siz kaca aldiniz? Bir de casual cadillac mi cadillac air mi sizinki? Arastirmanizda iki model arasinda fark girdunuz mu bir de?Bize kullanışlı geldi travel sistem düşünüyorduk çok uçuk fiyatlara da var tabi ama bir arkadaşımda vardı çok da memnundu iki çocuğuna da kullandı ben de onda gördüm kullanırken internette de okudum fiyatı da uygun geldi çok da araştırmadım açıkçası
Aaa bebegin benimle ayni gun dogacakarkadaşımınki cadillac airdı bizimki cadillac baktık baktık kendisi bile hiçbir fark göremedi vardır elbet ama biz bulamadık :)
E Bebek'ten 999 tl ye aldık 9 taksitle 111 tl ödüyoruz
Amaninnn ne kadarda kokoş şeyler bunlar, güle güle kullan canım... Bardakları neyle yapıştırdın silikonla mı?Kızlar bardak ve terlikleri nasıl
Sağol canımbenim evet silikonla yyapıştırdım altı tane yaptim. Plastik kadeh bulamadım bulabilirsiniz onlarıda aayrıca suslicem fırsatın olursa insallahAmaninnn ne kadarda kokoş şeyler bunlar, güle güle kullan canım... Bardakları neyle yapıştırdın silikonla mı?
Anladım canım inşAllah bulursn :))Sağol canımbenim evet silikonla yyapıştırdım altı tane yaptim. Plastik kadeh bulamadım bulabilirsiniz onlarıda aayrıca suslicem fırsatın olursa insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?