• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kesinlikle düşünüyorum,çünkü biz beşik değil park yatak aldık..Ağlak bir oğlak olursa bizimki sallıycak bi yer lazım...Bir de mutfakta iş yaparken falan yanımda dursun :KK66: Doğuma kadar indirime girerse 4moms mammaroo düşünüyorum,girmezse joi serina düşünüyorum canım...Tiny love bi ben sevemedim,incelemedim de ama uzaktan uzağa sevmedim :))))) belki çok güzel,önyargılarımdan arınıp bi bakayım ben de...
Mammaroo ya bayiliyorum bende ama esasli bi indirim gerek almam icin :) tiny love fonksiyonel ve kullanim suresi acisindan cazip ama tamam budur da dedirtmedi iste :) bende bi joie.yi inceliyim

oyyy maşallah sen ne kokos cıktın,bi de iki kızın olacak düşünemiyorum doğduktan sonra ne kılıklara sokacaksın onları:anneadayı::anneadayı::anneadayı:maşaAllah canım,pek güzel olmuşlar,çok beğendim,Rabbim hevesle kullanmayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

Amin inşallah canim benim ben yattigim yerden tarif ediyorum anneanneleri yapiyor

Eklentiler

• image.png
    image.png
    228,6 KB · Görüntüleme: 98
Yoookk yeni nevresim takımıyla falan olmuyor bayaa bi süslü işlemeli boncuklu falan bisey oluyor o kızlar ben yapmicam ki zaten kendi evimde değilim annemin evindeyim sadece yeni nevresim takımı aldım bende

Ben ceyiz icin yaptırdığım dantelli süslü piko takımı sericem birkaç hafta. Başka ne zmn kullanırım bilemiyorum

Sepetimiz ve kırmızı tacimizi da yaptık. Taki yaptığımız da tamamlanmak üzere bir kaç inci boncuk kelebek ve isimleri eklenecek hazırlıklarım bitti gibi rahatladım valla:nazar::KK200::KK200::KK200:

Eklentiler

• IMG_20151106_171132.jpg
    IMG_20151106_171132.jpg
    133,1 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_20151106_002622.jpg
    IMG_20151106_002622.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_20151107_004036.jpg
    IMG_20151107_004036.jpg
    106,5 KB · Görüntüleme: 114
Plastik sepeti aldık içini dışını ipekli yorganlar da kullanilan kumasla kapladik üzerine tülu kurdale ve bboncukları yapıştırdım sapına da kurdale sardik oldu bitti:KK49::KK49:

Nası bi yatak bu canım :KK48::KK48::KK48:

Ben yeni bir nevresim takımı aldım ama lohusa yatağı Nasıl oluyor arkadaşım daha mı süslü :))

Yoookk yeni nevresim takımıyla falan olmuyor bayaa bi süslü işlemeli boncuklu falan bisey oluyor o kızlar ben yapmicam ki zaten kendi evimde değilim annemin evindeyim sadece yeni nevresim takımı aldım bende
Ya bende bebek odalarini arastirirken gordum dun kimisi supsuslu yapmis ikimelegim ikimelegim in dedigi gibi , iste kimisi salona yapmis kimisi yatak odasina bi yatak hazirlamis , brnim merak ettigim dogumdan sonra baya yatiyomuyuz yani evde misafirleri agirlarken dinlenme ihtiyaci hissedicekmiyiz , yani ben oyle otururum gelenlerle diye dusunmustum , doguma kadar bi fikrim var ondan sonrasi yok bende hic o_O:anneadayı:

Ya bende bebek odalarini arastirirken gordum dun kimisi supsuslu yapmis ikimelegim ikimelegim in dedigi gibi , iste kimisi salona yapmis kimisi yatak odasina bi yatak hazirlamis , brnim merak ettigim dogumdan sonra baya yatiyomuyuz yani evde misafirleri agirlarken dinlenme ihtiyaci hissedicekmiyiz , yani ben oyle otururum gelenlerle diye dusunmustum , doguma kadar bi fikrim var ondan sonrasi yok bende hic o_O:anneadayı:
Kendi yatak odama annemin sus yorganini serecegim sadece belki bi de cibinlik düşünürüz..oda annemin ısrarıyla,gönlü kalmasın diye.hastane odasında da sırf mavi bi nevresim diktirdim,başına cibinlik yatak ucuna da tül ve fiyonk falan olacak.nevresimin ve yastığının bi ucuna da dantel dikicem o kadar.evde yatamam ben misafirlerin yanında.gider odamda yatarım.kombi açıkken bile buz gibi oluyor yatak odası da...sus olsun diye elektrikli soba koyarım tamam :)))

Back