Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Katiliyorum[/QUOTE]
Aynen canim iri ya da küçük bi bebek belli olmaz.benim ablaminkiler de aksine minik.hep bi yaş geriden alıyor.

ben bir şey almıyorum kızlar çok korkuyorum çünkü tüp bebekle hamile kaldım kanda pıhtılaşma testi yapılmadı ilk gebelik olunca iğne kullanıyordum tedbir için 16.haftada bıraktım şimdi sadece corasprin alıyorum bebeği görmeye 12 eylülde gideceğiz korkuyorum eğer her şey yolunda olursa o zaman almaya başlayacağım.geçen gün e bebekte
Chicco Lullaby Europa Design Park Yatak Silver yatak vardı 440 tl idi dün baktım 630 tl olmuş sanırım sürekli takip gerekli

Korkma canim dua et,biz de ederiz.takibi birakma evet.chicco 'nun kendi mağazası daha uygun ayrıca.cinsiyeti ne bebusun?

17+3 günlüğüm sata göre ama bebek hareketlerini hissedemiyorum doktora gitmeden önce 15 haftalık falanken sanki seğirme oluyordu şimdi yok gibi doktor 22. haftada net hissedersin dedi.belki hissedersem korkularım geçer sizler ne zaman hissettiniz.bir de doktor cinsel ilişki serbest dedi bize herhangi bir tehlike yok

Ben 18+5 im. Son iki haftadır hafif hissediyordum sanki bir yerin seğirir gibi hafif pıtpıtlar. Bu hafta daha net olmaya başladı eşim elini koyunca anlayabiliyor :)) seninki de başlar annesi gerek yok Telaşa ye minik bir çikolata Sırt üstü uzan :) benimki özellikle bir şeyler yedikten sonra yapmaya başladı bir de sabah uyandırıyor :)
Doktor bize 8. Hafta bittikten sonra cinsel lik serbest dedi son altı haftaya kadar aksi bir şey olmadıkça serbestmiş. Serbest olsa da hamileyken biraz sıkıntılı oluyor orası kesin :)

Canım hiç stres yapma ben 19.haftanın sonunda hissetmeye başladım. Açıkçası beklenti içine de girmedim çünkü doktorum20. haftadan itibaren değişiyor net olarak 22. hafta hissedersin demişti. Yani stres yapacak bir şey yok.. Rahat ol kendini sıkma..

Ben erken hissettim ama asıl vurmaları bariz 19-21. Haftalar arası başlıyor.tekmeleyince de tekmelemedigi zamanlar endişe yaratıyor :) artık anayiz cnm.endişe artık en yakın arkadaşımız

kızlar merhaba nasılsınızzzz

bütün yeğenlerimin kıyafetleri harika.. allah ağız tadıyla giyindirmeyi nasip etsin. Kızlar ben bir grip oldum Cumadan beri geçmek bilmiyor. doktorumla konuştum minoset verdi bir de vitamin hapı yazdı ama geçmiyor. hamileyken ne kadar zormuş bu grip limon falan içiyorum ama nafile dinlenmek lazım ama oda olmuyor dua edin biran önce iyileşelim. İnşallah bebişime birşey olmuyordur orada rahattır inşallah kuzum

Canım çok geçmiş olsun.dua edelim biz de hemen iyilesin.bebisin keyfine bakiyordur hiç merak etme.Onun yeri sağlam annesi

Yapicaz dedik,yaptık internet teki fiyatının %40 ına hem de en iyi malzemelerle yaptik kizcelerrrr :)))biteli 3 saat falan oldu,eşim i kaldıramadik:)))))çok rahat gerçekten
bende yapmak istiyorum malzeme olarak ne aldın ben biraz araştırdım da silikon diyorlar ben elyaftan mı yapsam demiştim

sanırım olmadı fotoğraf yükleyecektim ben kendi yastığımı kullanabildiğim bir şey istiyorum yarım ay şeklide olanlardan

bende yapmak istiyorum malzeme olarak ne aldın ben biraz araştırdım da silikon diyorlar ben elyaftan mı yapsam demiştim
Eni 160 olan nevresimlik kumaştan 160 cm aldım.boncuk silikon aldım iyisinden 3 kg kadar.elyaf da kullanılır bence.gerisi kesim dikim.benim silikon makinede yikanabildigi için iç kılıf yapmadık.Bi saat ancak sürdü kesip yapması.çocugu oturtmak yatirmak gibi işlevleri de varmış.

peki canım bu boncuk silikonu nereden alabilirim ben antalya da yaşayacağım inşallah tayinim çıkarsa ona göre antalyaya gittiğimde bakayım şimdi küçük bir ilçedeyim çünkü

peki canım bu boncuk silikonu nereden alabilirim ben antalya da yaşayacağım inşallah tayinim çıkarsa ona göre antalyaya gittiğimde bakayım şimdi küçük bir ilçedeyim çünkü
Hic bilemiyorum canim.Annemler Ankara da yasiyor benim Samanpazarindan aldim..internette de satiliyor boncuk silikon ama bi bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…