- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
-
- Konu Sahibi ogret_menim
Çok güzel olmuşlar canim.sen sanırim profesyonel olarak da yapıyorsun bu işi,yoksa eşe dosta ev halkına mi?Bunlar benim çalışmalarım. . Şeker hamuru ile ilgili şeyler yapmak isteyen olirsa yardimci olmaya çalışırım. .
bebekli kurabiyeye bayıldım harika olmuş müsait olduğun biz zaman tarif alabilir miyim.Sabunlar çok güzel oluyorlar.. Mis gibi de kokuyorlar.. Sen bilirsin yine de , neye karar verirsen güzel olacaktır bence:) ..Sabun , kurabiye yapmak isteyenlere anlatabilir tarif verebilirim...
Canım ben oradan hiç alışveriş yapmadım aslında yapan var mı güvenli mi diye soracaktım. Birde bileniniz var mı şu emzirme bileklikleri var (milk bands) EBAY da onlardan buldum ama oradan da hiç alışvriş yapmadım. Bilgin var mı..Aliekspress te bebek şekeri malzemeleri çok uygun.bi oraya bak istersen.hobi malzemelerin ucuza gelsin
Her zaman ne demek... Ayrıntılı olarak anlatırım..bebekli kurabiyeye bayıldım harika olmuş müsait olduğun biz zaman tarif alabilir miyim.
Ben de sabun konusunda hevesliyim ama nasıl yapıldığı konusunda en ufak bi fikrim yok. Zamanı gelince bize de anlatırsın dimi canım :)Sabunlar çok güzel oluyorlar.. Mis gibi de kokuyorlar.. Sen bilirsin yine de , neye karar verirsen güzel olacaktır bence:) ..Sabun , kurabiye yapmak isteyenlere anlatabilir tarif verebilirim...
Tabi ki canım siz yapmadan önce haber verin malzemeler ve yapılışı konusunda tam destek:)Ben de sabun konusunda hevesliyim ama nasıl yapıldığı konusunda en ufak bi fikrim yok. Zamanı gelince bize de anlatırsın dimi canım :)
Çok teşekkür ederim canımTabi ki canım siz yapmadan önce haber verin malzemeler ve yapılışı konusunda tam destek:)
Hangi sitelerden yaptınız acaba alisverislerinizi hepsi çok güzeller Güle güle kullanın inş. :)
Çok teşekkür ederim.. Butik bebe de MAMAS PAPAS ara sıra indirime giriyor oradan takip edebilirsin tulumları oradan aldım. Kullanan arkadaşlarım da çok memnun kalmışlar . Ben 0-3ay almıştım keşke biraz daha büyük alsaydım..Hangi sitelerden yaptınız acaba alisverislerinizi hepsi çok güzeller Güle güle kullanın inş. :)
Yeni görüyorum dahaCanım ben oradan hiç alışveriş yapmadım aslında yapan var mı güvenli mi diye soracaktım. Birde bileniniz var mı şu emzirme bileklikleri var (milk bands) EBAY da onlardan buldum ama oradan da hiç alışvriş yapmadım. Bilgin var mı..
Hepsi çok güzeller canim,MasaAllah...Güle güle giysin oglusun :)
paylaştığım süslemelerde ufak pelüş ayıcıklar var onlar orada ucuz geldi bana da ne kadar güvenilir bilemediğimden sormak istedim canım.. Bir tek İzmir de kemeraltında buldum oda biraz pahalı.. O yüzden gönül rahatlığı ile oradan alırımçok teşekkür ederim:)Yeni görüyorum dahaevet canim eşim sık sık aliekspresten bisiler alır.maksimum 3-4 haftada geliyor ürünler.ama öyle pahalı şeyler almıyor.gümrüğe giriyor çünki.geçenlerde aldığı bi ürün 2 aya yakın gelmedi.alieksperese yazdı.eşimi haklı bulup 3-4 $ lik bisiyi bile iade ettiler.hatta ürün de geldi sonradan.bence güvenilir.e bay de oyle.
Rica ederim ne demek.güpgüzel şeyler alırsin oglusunaŞu
paylaştığım süslemelerde ufak pelüş ayıcıklar var onlar orada ucuz geldi bana da ne kadar güvenilir bilemediğimden sormak istedim canım.. Bir tek İzmir de kemeraltında buldum oda biraz pahalı.. O yüzden gönül rahatlığı ile oradan alırımçok teşekkür ederim:)
Bunlarda benim Oğluma aldıklarım