Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Peki ölçümlerini yaptın mı? beşik aşağıda kalmasın bir de
Yaptık canim.bizim yatagimiz zaten Japon yatak tarzı alçak baya.Dün ölçtük.almayı planladığım besigin üstüne isbirden alacağımız yatağın kalınlığıni da eklersek tam bizim yatağa denk geliyor.zaten 3 kademe.ilk başta en üstte yaticak nasipse.besikten memnun olacagimi düşünüyorum ınş.içi çok geniş.bebekler büyüdükçe 70 cm e kadar donebiliyorlar kendi etraflarında.bu yatakta 70*140.ihtiyacimi karşılar diye düşünüyorum.ikea da da var aynı modellerden.

tabiki canım,buldum hemen paylaşıyorum
Sen baya araştırmışsın canım maşallah :) güle güle uyusun içinde kuzucuğun, uyusunda büyüsün :)) Detaylı paylaşımın için de ayrıca teşekkürler şekerim. Ağırlaşmaya başlamadan ve havalar da hazır güzelken halletmek lazım sanırım yavaş yavaş, biz de başlıyoruz yavaştan :)

e-bebek mağzalarındada indirim vardı kızlar. 5,99 zıbın, patikli pantolonlar (isiminide tam bilmiyorum) da ayakkkabılarda felan bayağı uygun fiyatlar vardı

Kızlar bebek arabamızı seçtik sonunda ve İnglesine trilogy aldık, inşallah sağ salim doğar minnağım da gezdiririm onu

Güle güle sağlıklı günlerinizde kullanın inşallah. Ben bebek arabası almayı düşünmüyorum. Zaten Ocak ayınca olacak kısmetse karda kışta çıkaramam diye. İleriki aylarda almayı planlıyorum. Herkes te bu şekilde akıl veriyo mantıklı geldi sanki.

teşekkür ederiizzz, aslında biz de önce senin gibi düşünüyorduk ama sonra fikrimiz değişti, mart ayında başlarım gezdirmeye diyorum, çünkü sürekli evde durunca çok sıkılıyormuş anne, kış annesi arkadaşım 2 ay evde kaldı doktor al bebeği git gezmeye demiş, kapalı mekanlarda gezdiler, ana kucağı da doğumdan sonra mecbur alınacak hastaneye gidip gelirken, arabada kullanmak için, sürekli detay düşünmekten yorulduk aman alalım da kurtulalım dedik

Ben yatak almayacağım benim bebeklik yatağımda yatacak oğluşum inşallah... Sadece marangozda zımparalanıp boyanacak.. Bebek arabası ablamdan aldım. sadece kılıfını yenileyeceğim..
Bu arada şeker ,çikolata ,kurabiye ,sabun gibi hazırlıkları kendi yapacak olan varsa bugün onlara kendiniz nasıl kart yaparsınız onu araştırdım.. Ve çok güzel bir site buldum. İsteyen olursa tarifi bende verebilirim:)

Rica ederim canım ne demek,ben de aynısını düşündüğüm için başladım çoktan...Önümüzdeki ay da yatağını alıcaz kısmetse..Sonra da araç-gereçlerini halledicez..Kıyafet almıyorum artık,çok oldu,hediye de gelir nasılsa,ablam Amerikadan büyük valizin yarısını doldurdum dedi,e daha bişi almam onları görmeden...
Bugün sebi bebe diye bi marka keşfettim,hani bu içten zıbınların falan çok da marka olması gerekmiyor,penyesi güzel olsun %100 pamuk olsun yeter...7-8 tl gibi bişi kısa kollu zıbınları,alınabilir diye düşünüyorum.karşılaşırsanız bi bakın kızlar..SeVi bebe diil,SeBi bebe..

e-bebek mağzalarındada indirim vardı kızlar. 5,99 zıbın, patikli pantolonlar (isiminide tam bilmiyorum) da ayakkkabılarda felan bayağı uygun fiyatlar vardı
:) patikli pantolonun diğer adı Amerikan pantolon canım :))) Ama o konuda biraz dikkatli olun,bi kaç taneden fazla almayın onlarda bebeğe büyük olsun biraz,boy gelişimini olumsuz etkileyebiliyormuş...Onların patikli diil de normal çoraplı olanları var..Onlar daha iyi diye düşünüyorum

Kızlar bebek arabamızı seçtik sonunda ve İnglesine trilogy aldık, inşallah sağ salim doğar minnağım da gezdiririm onu
Canım sen o arabayla,değil doğacak bebişini onun kardeşini de gezdirirsin 5 sene:)))Çok kaliteli bi araba,ablamda var iyi bi marka böyle 5 sene oldu,maşaAllahı var arabanın...Güle güle kullanın,gezin annesi..

Lütfen verrrrrrr :))) Bekliyorum canım,kartı da çok beğendim bebek şekeri konusunda fikir ihtiyacım var ((

Kizlar bu arada bi bebekte en sevdiğim battaniye olan ponponlu polar battaniyeyi kalitesini pek uygun bulmadigim için alamamistim.iyi bisiy zaten 60 tl den başlıyor...Kumascida bu sorunu da çözdüm.15 tl ye 105 cm kumasini,4.5 tl ye de şeridini alarak çift tarafli ponponlu battaniyemizi Ankaraya gittigimde annemle dikerek,19.5 tl lik tutumlu Anne rolumuze kaldigimiz yerden devam ediyoruz bu arada bej rengi daha guzel ama iki tane bej battaniyesi var değişiklik olsun diye kahverengi aldım.

Eklentiler

• IMAG0225.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 128
aynı şekilde sonra almayı düşünüyorum ben de..babası gezdirsin bizi arabayla artık :)

aaa yeni, duydum ben de hep patikli bakıyordum daha rahat olur kullanması die dikkat etmek lazım o zaman sağol canım

kış bebeği bunlardan giydir dedi komşumuz yanımızdaydı, bitane aldm öyle dayanamayıp o gün :) çok güzel şeyler var hepsinden almak istiyor insan

internetten alışveriş yapmak isteyen anneler bnde hep oturduğum yerden takip ediyorum şu an markafoni trendyol vb sitelerle karşılatırdğımda butikbebe.com çok uygun geldi

http://www.butikbebe.com/urunListesi/657/elif-bebe-urunleri.html

http://www.butikbebe.com/urunListesi/648/zuff-urunleri.html

çok güzel ürünler var bn bebek bakım ürünlerini minirome.com'dan aldım memnun kaldım ve piyasaya göre çok uygun karşılaştırma yaparsanız görürsünüz zaten :):) bir emzik iadem oldu hiç problem çıkarmadılar rengini yanlış yollamışlar

bol tekmeli günler :)

Ne güzel bunları nerede bastıracaksın ben de kendim yapmak istiyorum keceden güzel şeyler yapmayı planlıyorum :))
Arkadaşlar zazzle diye yabancı bir site var oraya girin ve stıcker kısmından baby shower yada for baby kısmını bulun. Orada çok güzel örnekler var birini seçin. Altında customize it yazan yere tıklayın bu özelleştir demek. Yani kendinize göre uyarlayacaksınız. Biraz bekletiyor burada. Sonrasında sağ taraftan ismi tarihi herşeyi istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.
İşlem bittikten sonra printscreen yapacaksınız. (bilmeyen arkadaşlar varsa bilgisayarınızda prtsc yazan tuşa basmanız yeterli-bu ekran görüntüsünü alır) paint i açın ve ctrl-v ile yapıştırın. Ve fazlalıkları kesin. Kesme işleminden sonra Word te bir sayfa açın ve painten Word e resmi kopyalayın , burada boyutlandırıp çoğaltın. Bunu ozalitçiden bastırabilirsiniz. Yada yazıcınız iyiyse renkli kartuşunuz varsa kırtasiyeden daha kalın a4 alıp kendiniz basabilirsiniz. Ama ozalitçideki kadar iyi olmaz . en azından orada istediğiniz kalınlıkta desende kağıda basarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…