Ya neler ihtiyaç dahilindedir, neler gerekli oluyor, neler alınıp kullanılmıyor, hangisi daha kullanışlı gibi konuları anlıyor ve destekliyorum. Bana da çok yardımcı oluyor bu site böyle konularda.
Ancak bu ve birkaç benzer sayfada gördüklerime -isterseniz kızın isterseniz hakaret edin - çok üzülüyorum. Çok garipsiyorum.
Ben de şunu aldım, bak bunu yaptım, şunu da aldık...
Böyle sayfaların birkaçında 'Allah bana da göstersin bu günleri','Acaba ben de bunları alabilecek miyim çocuğum olacak mı' gibi yorumlar gördüğüm an beynimden vuruyorlar sanki. Başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor. Siz nasıl üzülmüyor görmezden geliyorsunuz?
Evladımı kaybettim, ölü doğurdum, düşürdüm, çocuğumuz olmuyor'larla dolu bu sayfalar...siz nasıl gönül rahatlığıyla nispet kıvamında paylaşımlar yapıyorsunuz anlayamıyorum.
Aldığınız cicili bicili bebiş elbisesine bakıp saatlerce ağlayan arkadaşlarımız var burda eminim.
Girmesinler bu sayfaya, sen de girme diyeceksiniz. Hakkınız var. Sadece artık görmezden gelemedim. İlk ve son bakışımdır.
Şunu da unutmayın; kalben zerre kadar art niyet taşıyarak yada sizleri kırmak için yazdımsa Rabbim sorsun bana hesabını.
Ben size de üzülüyorum çünkü nazar diye bir gerçek de var ki haktır ve icabında ölüm bile getirir nazar... Oh bugün doğurdum, bebişime şunu aldık kıvamlı başlıklar, bir sorununu veya üzüntüsünü yazana 'benim hiç öyle değil, benim çocuğum şu kadardı seninki küçük biraz' tadında cevaplarla dolmuş nispetane yorumlar siteyi çokkk değerli ve seviyesi yüksek , faydalı bir platform hâline getirecekken başlıklar insanın içini burkuyor kimi zaman...
Yine de dediğim gibi, niyetimde bir maraz varsa Rabbim sorsun. İçim ve vicdanım ferah çünkü derdim sizi yermek yada üzmek değil. Umarım yanlış anlamak yerine durup düşünür hak vermeye çalışırsınız.
Hepinizin evladı hayırlı ve mübârek olsun. Salih kimselerden olsunlar. Sıhhatle kucağınıza alın bebişlerinizi... hayırlı günler...