- 14 Kasım 2013
- 204
- 239
-
- Konu Sahibi ogret_menim
En mantiklisi 7.ay almak ama,o zamanlara agirlasmak da var.hareketler kisitlanacak,daha çabuk yorulacagiz,şimdi hazır iyi durumdayım diye almaya başladım benKızlar selam,
Öncelikle herkes aldıklarını güle güle giydirsin meleklerine. Ağız tadıyla büyütelim inşallah. Ve Allahım herkese isteyen nasip etsin bu duyguyu. Hayırlısyla. Ben hala bir şey almadım sadece hamile olduğumu öğrenen bi arkadaşım modercare dan kundak almış.. havlu. malum kış bebişi olacak.
Ya neler ihtiyaç dahilindedir, neler gerekli oluyor, neler alınıp kullanılmıyor, hangisi daha kullanışlı gibi konuları anlıyor ve destekliyorum. Bana da çok yardımcı oluyor bu site böyle konularda.
Ancak bu ve birkaç benzer sayfada gördüklerime -isterseniz kızın isterseniz hakaret edin - çok üzülüyorum. Çok garipsiyorum.
Ben de şunu aldım, bak bunu yaptım, şunu da aldık...
Böyle sayfaların birkaçında 'Allah bana da göstersin bu günleri','Acaba ben de bunları alabilecek miyim çocuğum olacak mı' gibi yorumlar gördüğüm an beynimden vuruyorlar sanki. Başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor. Siz nasıl üzülmüyor görmezden geliyorsunuz?
Evladımı kaybettim, ölü doğurdum, düşürdüm, çocuğumuz olmuyor'larla dolu bu sayfalar...siz nasıl gönül rahatlığıyla nispet kıvamında paylaşımlar yapıyorsunuz anlayamıyorum.
Aldığınız cicili bicili bebiş elbisesine bakıp saatlerce ağlayan arkadaşlarımız var burda eminim.
Girmesinler bu sayfaya, sen de girme diyeceksiniz. Hakkınız var. Sadece artık görmezden gelemedim. İlk ve son bakışımdır.
Şunu da unutmayın; kalben zerre kadar art niyet taşıyarak yada sizleri kırmak için yazdımsa Rabbim sorsun bana hesabını.
Ben size de üzülüyorum çünkü nazar diye bir gerçek de var ki haktır ve icabında ölüm bile getirir nazar... Oh bugün doğurdum, bebişime şunu aldık kıvamlı başlıklar, bir sorununu veya üzüntüsünü yazana 'benim hiç öyle değil, benim çocuğum şu kadardı seninki küçük biraz' tadında cevaplarla dolmuş nispetane yorumlar siteyi çokkk değerli ve seviyesi yüksek , faydalı bir platform hâline getirecekken başlıklar insanın içini burkuyor kimi zaman...
Yine de dediğim gibi, niyetimde bir maraz varsa Rabbim sorsun. İçim ve vicdanım ferah çünkü derdim sizi yermek yada üzmek değil. Umarım yanlış anlamak yerine durup düşünür hak vermeye çalışırsınız.
Hepinizin evladı hayırlı ve mübârek olsun. Salih kimselerden olsunlar. Sıhhatle kucağınıza alın bebişlerinizi... hayırlı günler...
Canım bu eşyaları görüp üzülecek olan kişi mağazada internette de üzülebilir. Bizim de çocuklarımıza ne olacağı belli değil Allah korusun hepimizin bebeklerini. Benim ilk Çocuğum ve küçük bir yerde yasıyorum. Çarşıya çıktım erkek çocuğuna hiç bir güzel Kıyafet bulamayarak eve döndüm. Bu konu çıktı karşıma. SAG olsun arkadaşlar neyi nerden aldıklarını paylaşıp yardımcı oldular. Yoksa çocuğuma üstünde görmeye tahammül edemeyeceğim seyler giydirecektim. Ben bu konunun çok faydasını gördüm.Ya neler ihtiyaç dahilindedir, neler gerekli oluyor, neler alınıp kullanılmıyor, hangisi daha kullanışlı gibi konuları anlıyor ve destekliyorum. Bana da çok yardımcı oluyor bu site böyle konularda.
Ancak bu ve birkaç benzer sayfada gördüklerime -isterseniz kızın isterseniz hakaret edin - çok üzülüyorum. Çok garipsiyorum.
Ben de şunu aldım, bak bunu yaptım, şunu da aldık...
Böyle sayfaların birkaçında 'Allah bana da göstersin bu günleri','Acaba ben de bunları alabilecek miyim çocuğum olacak mı' gibi yorumlar gördüğüm an beynimden vuruyorlar sanki. Başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor. Siz nasıl üzülmüyor görmezden geliyorsunuz?
Evladımı kaybettim, ölü doğurdum, düşürdüm, çocuğumuz olmuyor'larla dolu bu sayfalar...siz nasıl gönül rahatlığıyla nispet kıvamında paylaşımlar yapıyorsunuz anlayamıyorum.
Aldığınız cicili bicili bebiş elbisesine bakıp saatlerce ağlayan arkadaşlarımız var burda eminim.
Girmesinler bu sayfaya, sen de girme diyeceksiniz. Hakkınız var. Sadece artık görmezden gelemedim. İlk ve son bakışımdır.
Şunu da unutmayın; kalben zerre kadar art niyet taşıyarak yada sizleri kırmak için yazdımsa Rabbim sorsun bana hesabını.
Ben size de üzülüyorum çünkü nazar diye bir gerçek de var ki haktır ve icabında ölüm bile getirir nazar... Oh bugün doğurdum, bebişime şunu aldık kıvamlı başlıklar, bir sorununu veya üzüntüsünü yazana 'benim hiç öyle değil, benim çocuğum şu kadardı seninki küçük biraz' tadında cevaplarla dolmuş nispetane yorumlar siteyi çokkk değerli ve seviyesi yüksek , faydalı bir platform hâline getirecekken başlıklar insanın içini burkuyor kimi zaman...
Yine de dediğim gibi, niyetimde bir maraz varsa Rabbim sorsun. İçim ve vicdanım ferah çünkü derdim sizi yermek yada üzmek değil. Umarım yanlış anlamak yerine durup düşünür hak vermeye çalışırsınız.
Hepinizin evladı hayırlı ve mübârek olsun. Salih kimselerden olsunlar. Sıhhatle kucağınıza alın bebişlerinizi... hayırlı günler...
Canım bu eşyaları görüp üzülecek olan kişi mağazada internette de üzülebilir. Bizim de çocuklarımıza ne olacağı belli değil Allah korusun hepimizin bebeklerini. Benim ilk Çocuğum ve küçük bir yerde yasıyorum. Çarşıya çıktım erkek çocuğuna hiç bir güzel Kıyafet bulamayarak eve döndüm. Bu konu çıktı karşıma. SAG olsun arkadaşlar neyi nerden aldıklarını paylaşıp yardımcı oldular. Yoksa çocuğuma üstünde görmeye tahammül edemeyeceğim seyler giydirecektim. Ben bu konunun çok faydasını gördüm.
Arkadaşlarıma sonuna kadar katılıyorum. Kimseyi üzmek niyetinde değiliz. Burada yapılan bir paylaşım. O zaman çocuğu olanlar sokağa çıkıp gezdirmesin de oda nispet oluyor?? Allah kimseyi böyle acılarla sınamasın ama bunlar hayatın gerçekleri . Maalesef yaşanıyor. Bizlerin arasında da bir sürü insan defalarca denemeler sonucu bebek sahibi olabilmiş. Bunu paylaşmak bu mutluluğu yaşamak en doğal hakları. Benim ablam da 2. bebeğini kaybetti acılar yaşadı ama kimseyi sorgulamadı. Yada bu site evet her yönden çok faydalı çevremde maalesef üzülerek söylüyorum çocuğu olmayan arkadaşlarım var hala tedavi görüyor denemekten vazgeçmiyor, bu durumda benim onlarla bağımı kesmem , görüşmemem gerek çünkü ben bebek bekliyorum. Ama arkadaşım gayet olgun bir şekilde benim mutluluğumu paylaşmaya bende onun sıkıntısına ortak olmaya çalışıyorum ve bu o bebek sahibi olana kadar böyle devam edecek. Bu sitede yeni bir yöntem yada doktor ismi duyduğumda onunla paylaşıyorum. En son duyduğumuz bir şeyde eşimle onları alarak acaba dertlerine deva bulabilir miyiz diye 200 km. yol gidip birine görünmesini sağladık. Şuan destek olmaktan ve beklemekten başka çaremiz yok. Seni yada ne demek istediğini anlıyorum ,kızmıyorum ama sende şöyle düşün bunu yazarak burada hamile birçok kişiyi üzmüş olabilirsin ki duygusallık diz boyu , NE GEREK VARDI..Üzgünüm arkadaşım,konunun başlığını okumussun,gerisini okumadan etmeden siralamissin buraya düşüncelerini.
1--Bu başlık ve buna benzer konuların amacı;yardimlasmak ve bilgi paylasimidir.Bu konulara dahil olamayan insanları üzmek falan değil sanırım.
2--Nazar diye bisiy mutlaka var,ben burada hiç tanimadigim insanların çocuklarına dua ediyorum.Dua da alıyorum basim sıkıştığında.Kimsenin aldığına nazar gözüyle bakmiyorum.Herkes içinde ana olma duygusunu taşırken kimsenin aldığına,sattigina,sahip olduguna kimse kötü niyetle bakmiyordur herhalde.
3--Bu sitenin amacı zor durumda olan insanlari teselli etmek diil yalnızca,insanların bekleyislerini,heyecanlarini da paylaşmak sanırım ki rahatlıkla bu tarz basliklar acabiliyoruz.
4--Sorunu ,sıkıntısı olan insanlarin Rabbim yardımcısı olsun,kimseyi darda koymasin.Ama dünyanın düzeni bu,yapacak birşey var mi?Bir yanda her gün onca insan evladını şehit verirken,sen burada rahat rahat internette geziniyorsun,nasıl içine siniyor o kadar insan acı çekerken????
5--Ne olursa olsun burasi paylaşım yeri,küfür hakaret saygısızlık içeren bir dusunce olmadığı sürece isteyen istediğini paylaşır.Benim cocugum neden olmuyor diyen arkadaşlar başlığı görüyorlar da karşılaşacakları şeyi tahmin ediyorlar dir herhalde.Bu başlık size yardımcı olmadı diye yaptığınız eleştiriler Boşa kahramanlık olmuş,kusura bakmayın.Evladiniza sag salim kavusmanizi dilerim.
Canım ben ya mothercare deki ahşap park yataklardan ali cam,ya da modeli verip babama soyluycem.Ankara sitelerde yaptıracak.bu gönderdiğin model büyük rahatlik anneye ama ,pek onermiyorlar.kısa süre kullanıma uygunmuş bi de anne uyanamiyormus tam bebek nasılsa yanımda diye,riskli diyorlar.Ben o yüzden normal ahşap park yatak düşünüyorumKızlar park yatak, beşik konularında neye karar verdiniz? İnternetten bi model gördük ilk aylarda bizim odada olacağı için ekteki fotodaki modeli yaptırmayı düşünüyoruz tanıdık bi mobilyacımıza. Sizde durumlar nasıl?
Henüz park yataklara falan bakmadık ama bu gördüğümüz görüntü itibariyle çok hoşumuza gitti, kullanışlı görünüyor. Dediğim mobilyacı da sitelerde zaten. Ahşap olanlar da güzelmiş onlara da bakayım olmassa :) Biz Ankara dayız o yüzden siteleri bi dolaşıcaz bakalım ne var ne yok.Canım ben ya mothercare deki ahşap park yataklardan ali cam,ya da modeli verip babama soyluycem.Ankara sitelerde yaptıracak.bu gönderdiğin model büyük rahatlik anneye ama ,pek onermiyorlar.kısa süre kullanıma uygunmuş bi de anne uyanamiyormus tam bebek nasılsa yanımda diye,riskli diyorlar.Ben o yüzden normal ahşap park yatak düşünüyorum
bebişler bunda maksimum 5 ay yatıyor durumunuz iyiyse ve saklayacak yeriniz varsa alın bnce yok park yataklardada bebişler doğumdan itibaren yatabiliyor:)Kızlar park yatak, beşik konularında neye karar verdiniz? İnternetten bi model gördük ilk aylarda bizim odada olacağı için ekteki fotodaki modeli yaptırmayı düşünüyoruz tanıdık bi mobilyacımıza. Sizde durumlar nasıl?
Detaylı bir inceleme yapacağım almadan ama kafam karışık bu konuda, ama 5 ay kısa bi süre teşekkür ederim tavsiyeniz için :)bebişler bunda maksimum 5 ay yatıyor durumunuz iyiyse ve saklayacak yeriniz varsa alın bnce yok park yataklardada bebişler doğumdan itibaren yatabiliyor:)
beşikler çok tatlı ve ilgi çekiyor yani almamak için bnde kendimi zor tuttum açıkçası ama bütçeme ve evime baktım döndüm dedimki partk yatak al esra :)Detaylı bir inceleme yapacağım almadan ama kafam karışık bu konuda, ama 5 ay kısa bi süre teşekkür ederim tavsiyeniz için :)
Oooooo Büşra alışverişlere başlamış :))) Güle güle giydir canım,çok güzelmiş..Yarın alacağız biz sanırım.Mothercare de şu an indirimde çünki...200 tl ye bedava geldi bana...Beğenmesem verdiğim paraya acımam...Ama beğenilmicek bi tarafı da yok fotosunu bulursam paylaşırım.Lcw dan aldım kızlar:)
Bu arada Beşik alan var mı
Aynen canim katılıyorum.dün ben baktım bi kaç yere.Panco da %50+40 var.Mothetcare de ahşap park yataklar yarı yarıya.joker de bisiy yoktu pek indirimde.mothercaredeki 70*140 ahşap besigi 375 tl ye alacağız.yatağını is birden almayi düşünüyorum.orda da %10 indirim var ek olarak.kızlar özellikle indirim haberlerini birbirimize söylersek süper olur, çalışan anne adayları olarak fazla dolanamıyoruz avmlerde
Canım fotosunu paylaşır mısın bakalım biz de :)Aynen canim katılıyorum.dün ben baktım bi kaç yere.Panco da %50+40 var.Mothetcare de ahşap park yataklar yarı yarıya.joker de bisiy yoktu pek indirimde.mothercaredeki 70*140 ahşap besigi 375 tl ye alacağız.yatağını is birden almayi düşünüyorum.orda da %10 indirim var ek olarak.
tabiki canım,buldum hemen paylaşıyorumCanım fotosunu paylaşır mısın bakalım biz de :)
eligooo cum bu arada biz bu yatagın bi taraftaki parmaklığını bebek hareketlenene kadar takmayı düşünmüyoruz,o açık tarafını yatağımızla birleştireceğiz.yani senin dün paylaştığın yatağa birleşik beşiğe benzeyecek...İşimizi kolaylaştırcaz yatak baya geniş,göze büyük geliyor alırken ama dün ölçtük yatağımızın yanında iyi duracak.3 kademeli yükseklik ayarı var..Boyası da yarın bir gün bebek beşiğin kenarlarını dişlerken onun zarar görmeyeceği türden yapılmış..Bu kadar tanıtım yeter :)))