Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Oyyy MasaAllah güle güle kullanın oglusunla,erkek eşyalarına ayrıca ilgiliyim :KK66: tiny love in eğlenceli yatağını kaça aldın canim? Ben de alicam.bi de kalitesi nasıl,inceleme fırsatım olmadı.
Cnm ben Tiny Love ın Maymun Adası oyun halısını bi arkadaşıma hediye almıştım. Ürün çok kaliteli ve bebiş de baya süre oyalandı onunla. Şimdi kızıma da alıcam aynısından tavsiye ederim :) Bdd Bdd nerden aldı bilmiyorum ama ben e-bebek den almıştım.

Bunları İzmir Bornova forumdaki kipadan aldım. İzmir Torbalı Kipa ve Kuşadası Kipa'da da aynı ürünler var herhalde tüm kipalarda vardır :)) paket içinde olan beşli uzun kollu çıtçıtlı çok Kullanılır diye düşündüm kusması terlemesi vs. Aslında bir o paketliyi alacaktım ama yine tutamadım kendimi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 142
  • image.jpg
    image.jpg
    123,6 KB · Görüntüleme: 150
  • image.jpg
    image.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 141
Bunları İzmir Bornova forumdaki kipadan aldım. İzmir Torbalı Kipa ve Kuşadası Kipa'da da aynı ürünler var herhalde tüm kipalarda vardır :)) paket içinde olan beşli uzun kollu çıtçıtlı çok Kullanılır diye düşündüm kusması terlemesi vs. Aslında bir o paketliyi alacaktım ama yine tutamadım kendimi
Canım çok güzeller güle güle giydir, 5'li paketi ne kadara aldın acaba?

Çok guzeller..iyi gunlerde giydir canim.yarin bende bornovadayim kontrolum var ordan hemen foruma belli oldu:) izmirde hangi doktora gidiyorsun..sormamda sakinca yoksa.

Çok guzeller..iyi gunlerde giydir canim.yarin bende bornovadayim kontrolum var ordan hemen foruma belli oldu:) izmirde hangi doktora gidiyorsun..sormamda sakinca yoksa.
Alsancakta op. Dr. Özlem Gültekin. Internetten araştırabilirsin. Baştan beri doktorumu değiştirmedim çok memnunum çünkü. Yaşım 21 bana cesaret verecek her zaman güleryüzlü ben sormadan sorulabilecek tüm sorulara cevap verebilecek bir doktor istiyordum ki tam da öyle Özlem hanım. Ayrıca fazla kilolara karşı olması beslenme ve diyete de çocuğun sağlığı kadar Önem vermesi beni o hamilelikte girilen yeme sendromlarına karşı frenliyor. Muayenesi 200 tl. Alsancakta zaten en az bu fiyattan Başlıyor 400 tl Olanları bile duydum.

Cnm ben Tiny Love ın Maymun Adası oyun halısını bi arkadaşıma hediye almıştım. Ürün çok kaliteli ve bebiş de baya süre oyalandı onunla. Şimdi kızıma da alıcam aynısından tavsiye ederim :) Bdd Bdd nerden aldı bilmiyorum ama ben e-bebek den almıştım.
Dün baktım canim ya,çok güzelmiş...fisher price alicaktim o o kadar güzel diildi.140 liraymis.hepsiburada da 110 liraya bulduk :) ordan alicaz ınş.

Güle güle kullansin yavrucuk,pantolonunu severim onun :KK66: izmir e gelcektik bugün bebeğe bisiler alalim diye.sonra vazgectim tutamam kendimi doldururum yine dedim :)

Alırsın daha çok vakit var :) zaten şimdi sezon ürünleri var hep Minicik şortlar tshirtler bizimkiler kış bebeği onlara göre pek bir şey yok :)

Alırsın daha çok vakit var :) zaten şimdi sezon ürünleri var hep Minicik şortlar tshirtler bizimkiler kış bebeği onlara göre pek bir şey yok :)
Evet canim ama büyük ayları fazla almamaya karar verdim.Dün bi arkadaşa gittik.bebek 7.aya yeni girmiş,9ay bir yaş giydiriyordu.bebek iri idi.bebeklerimizin ne kadar olacağı belli diil.şimdilik aldığımız yeni dogan lar ve ilerki aylar yeter.Bi de çok hediye geliyor.Araç-gereç işine gireceğim artık :)

Katılıyorum canım. .beni cevremde hep frenleyenler var.gereksiz fazla hicbirsey aldirmiyorlar.onun yerine bireysel emeklilik yaptirdim simdiden.heray 50 lira kesilecek maastan..oda yapmiyorum kiradayiz diye.seneye kaldi o is.yatagini arabasini ablamdan aliyorum yigenden emanet .kiyafet konusunda yazlık hicbirsey alma dedi arkadadlar malum sicak yerdeyiz giydirilmiyor yaz boyu atletle dolasiyormus cocuk.zaten bebis kilolumu olacak boylumu olacak hic belli degil.ablamdan biliyorum yigen 5, 5 kilo dogunca birak kiyafetleri bezleri bile kullanamadilar, post: 42270838, member: 675628"]Evet canim ama büyük ayları fazla almamaya karar verdim.Dün bi arkadaşa gittik.bebek 7.aya yeni girmiş,9ay bir yaş giydiriyordu.bebek iri idi.bebeklerimizin ne kadar olacağı belli diil.şimdilik aldığımız yeni dogan lar ve ilerki aylar yeter.Bi de çok hediye geliyor.Araç-gereç işine gireceğim artık :)[/QUOTE]
Katiliyorum

Buda benim kizceme aldiklarim, birazdan devamini eklerim insallah..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 163
  • image.jpg
    image.jpg
    133,2 KB · Görüntüleme: 159
  • image.jpg
    image.jpg
    112,5 KB · Görüntüleme: 158
  • image.jpg
    image.jpg
    129,1 KB · Görüntüleme: 164
  • image.jpg
    image.jpg
    119,3 KB · Görüntüleme: 154
  • image.jpg
    image.jpg
    114,9 KB · Görüntüleme: 151
  • image.jpg
    image.jpg
    141,5 KB · Görüntüleme: 163
  • image.jpg
    image.jpg
    131,1 KB · Görüntüleme: 155
  • image.jpg
    image.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 158
  • image.jpg
    image.jpg
    131,3 KB · Görüntüleme: 149
  • image.jpg
    image.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 156
  • image.jpg
    image.jpg
    116,4 KB · Görüntüleme: 149
  • image.jpg
    image.jpg
    138,1 KB · Görüntüleme: 151
  • image.jpg
    image.jpg
    122,9 KB · Görüntüleme: 154
  • image.jpg
    image.jpg
    200,7 KB · Görüntüleme: 157
  • image.jpg
    image.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 152
Devamida aksama insallah :)) kizlar ben hep zibin tarzi aliyorum ozellikle ilk 4 aya kadar.. Normal kiyafet giydirmicem.. Zaten nerdeyse tum gun uyuyorlar.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    147,5 KB · Görüntüleme: 153
  • image.jpg
    image.jpg
    141,7 KB · Görüntüleme: 156
  • image.jpg
    image.jpg
    110,5 KB · Görüntüleme: 147
  • image.jpg
    image.jpg
    197,4 KB · Görüntüleme: 145
  • image.jpg
    image.jpg
    129,2 KB · Görüntüleme: 176
  • image.jpg
    image.jpg
    247,6 KB · Görüntüleme: 147
  • image.jpg
    image.jpg
    169,8 KB · Görüntüleme: 153
  • image.jpg
    image.jpg
    148 KB · Görüntüleme: 156
  • image.jpg
    image.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 153
  • image.jpg
    image.jpg
    101,1 KB · Görüntüleme: 147
  • image.jpg
    image.jpg
    122,1 KB · Görüntüleme: 160
Oyyy MasaAllah güle güle kullanın oglusunla,erkek eşyalarına ayrıca ilgiliyim :KK66: tiny love in eğlenceli yatağını kaça aldın canim? Ben de alicam.bi de kalitesi nasıl,inceleme fırsatım olmadı.
Ebebekten aldım canım 140 liraya guzel bisi oyuncaklarında cok fazla

Devamida aksama insallah :)) kizlar ben hep zibin tarzi aliyorum ozellikle ilk 4 aya kadar.. Normal kiyafet giydirmicem.. Zaten nerdeyse tum gun uyuyorlar.
MasaAllah canim,ne güzel şeyler almışsın.Güle güle giysin kizcen :KK66: çok begendim hepsini.daha kıyafet alma zati,hediye de gelir,epey almışsın.Rabbim yavrunu içinde görmeyi nasip etsin :KK66: diğerlerini de paylaş bekliyorum :)))

X