- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 34
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.881
Bana da sonuc alana kadar 2 tane yapistir haftada bir degistir dediclimara diye bir bant mı bende kullanıyorum canım bana opudan sonra kullan dedi hala da duruyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da sonuc alana kadar 2 tane yapistir haftada bir degistir dediclimara diye bir bant mı bende kullanıyorum canım bana opudan sonra kullan dedi hala da duruyo
Canim lütfen üzülmemeye çalış daha çok gençsin elbet olur değerin kaç ciktiKizlar benim negatif herkese tesekkurler
çok iyii canım :)Kizlar embriyolog yine aradi cok korktum yairn arayacakti cunku. Sukur ki sorun yokmus 16 sida devam ediyormus ama 5 i cok cok kaliteliymis. transfer sali olacak dedi. Saati icin pazartesi tekrar arayacaklar
Canım ben ilk iki gün hep yattım sadece tuvalet için kalktım. Üçüncü gün hafif aralıklarla kalktığım oldu. Ama hiçbişey yapmadım. Ananas yedim. Kabız olmamak için bi iki avuç kabak çekirdeği kayısı ve marul yedim. İlk beş gün evden hiç çıkmadım. Verilen ilaçları saatine uygun aldım telefonumun alarmını kurdum
Kizlar benim negatif herkese tesekkurler
Canim hayırlısiyla kesin gibi bide üstelik ikiz gibiSelamlar herkese, bu ay dondurulmuşlar ile 2. Tüp bebek tedavisine başladık. İlk defa yazıyorum bu sayfaya bugün transferinin 12. Günü test yaptık değerim 811 çıktı gebelik kesin gibi. Pazartesi 2. Testi yaptırcam. Şuan gebelik kesin gibi ama keseyi görünce anlaşılacak sağlıklı bir gebelik olup olmadığı.
Ben de öyle düşünüyorum 3 tane transfer edilmişti. Embriyolarım çok kaliteli değildi Yavaşlardı o yüzden 3 tane koyuldu. gebelik ihtimali %30 dedi Dr um. Hiç umutlu değildim İnş sağlıklı ve hayırlı olur :)Canim hayırlısiyla kesin gibi bide üstelik ikiz gibi
Kimbilir belkide 3 de tutundu bebeklerinin maşallah inşallah darısı isteyen bütün anne adaylarının basinaBen de öyle düşünüyorum 3 tane transfer edilmişti. Embriyolarım çok kaliteli değildi Yavaşlardı o yüzden 3 tane koyuldu. gebelik ihtimali %30 dedi Dr um. Hiç umutlu değildim İnş sağlıklı ve hayırlı olur :)
Hayirlisi olsun guzel haberler alirsin insallahSelam kizlar 7 yumurtam toplandi agrim hemen hemen hic yok. Dr ilaci az vermisti ondan bu kadar az oldu sanirim insallah dollenir de ugrastirmazlar beni bi daha
Daha önce hiç böyle bir şey duymadm canım yardımcı olamiyorum o yüzden. Doktorunla konuşsan mi bidaha bi.Yaa kızlar benım sorunum hakkında hiç bişey bulamıyorum deli olcam şaşkınlıkla doktorada bişey de soramadım duyunca aklım durdu offf radyoloji kasıkdan girip donduracak damarları dedi ama laparoskopi mi yapılacak anlamadım laparoskopi yaptıran var mı aranızda?
Laparoski yaptirmadim ama cok arkadasimdan duydum basit bir islem pek duymuyosun islemden sonra agri. Ama diger konuyu ben de hic duymadim canimYaa kızlar benım sorunum hakkında hiç bişey bulamıyorum deli olcam şaşkınlıkla doktorada bişey de soramadım duyunca aklım durdu offf radyoloji kasıkdan girip donduracak damarları dedi ama laparoskopi mi yapılacak anlamadım laparoskopi yaptıran var mı aranızda?
hayirlisi olsun uzulmeyin demek ne kadar anlamli bilmiyorum ama insallah tekrar deneyip olumlu sonuclari da en kisa zamanda gorursunuzKizlar benim negatif herkese tesekkurler
Masallah ne guzel bir sonucc darisi bizlere olsunnn bizde o guzel rakamlari ve tabi ardindan kesecikleri gorururz insAllah bu degere gore ikiz ihtimali yuksek gibi soncularinizi merakla bekliyorum haydi bir ikiz haberi alalim sagliklaaSelamlar herkese, bu ay dondurulmuşlar ile 2. Tüp bebek tedavisine başladık. İlk defa yazıyorum bu sayfaya bugün transferinin 12. Günü test yaptık değerim 811 çıktı gebelik kesin gibi. Pazartesi 2. Testi yaptırcam. Şuan gebelik kesin gibi ama keseyi görünce anlaşılacak sağlıklı bir gebelik olup olmadığı.
Ben baska bir sebeple laparoskopi olmustum genel anestezi ile yapildi 2-3 gun kadar istirahat ve agri kesicilerle cok cabuk atlatilan bir surec ama size konulan teshisi gercekten ilk kez duydum acaba tibbi adi nedir teshisin en azindan o terimle aratip ingilizce kaynaklardan vs de arama sansiniz olurduYaa kızlar benım sorunum hakkında hiç bişey bulamıyorum deli olcam şaşkınlıkla doktorada bişey de soramadım duyunca aklım durdu offf radyoloji kasıkdan girip donduracak damarları dedi ama laparoskopi mi yapılacak anlamadım laparoskopi yaptıran var mı aranızda?