2016 Ocak Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

gonal-f 225 doz vuruluyorum pazar günü başladım bugün kontrol vardı 1443 çıknca estradiol dozu düşürdü
Canım bende geçen hafta başlamıştım iğneye hergün 300 gonalf yapıyordum, Son 2 günde Gonalf + Luveris yaptım bugün é2 değerim 293 çıktı ama benim çarşamba gününe kadar gelişme göstermemişti yumurtalar, Yumurta sayına görede deişir e2 değerin benim 6 ile 8 arası yumurta vardı ilk değerini hergün ikiye katlayarak bak bi arada baya fark var mı, benim internetten okuduğum kadarıyla her gün 2 ye katlarmış

arkadaşlar benim ikinci tedavi olumsuz doktor aradı beklediğimiz tek embriyoda döllenmemiş.
doktorun dediği bu şekilde olabildiği ve bir daha ki ay adet bittikten sonra gel ilaçları alma.
canım hakkında hayırlısı böylemiş demek bidahakine inş hepsi döllenir bu zamanda yumurta geliştirici şeyler ye

deneyimli arkadaşlar lütfen bana cevap verirmisiniz? estradiol bugün 1443 çıkmış 5 doz gonal-f vuruldum bugün 6. vurulcam çok fazla değilmi bu sonuç çok tedirgin oldum iğnenin dozu düşürüldü bugün.7 tane 9-11 mm yumurta var dedi ve arkadan gelenlerde olacak
Benim catlatma oncesi 1290 di benim dozum 187,5. Senin ne kadardi

deneyimli arkadaşlar lütfen bana cevap verirmisiniz? estradiol bugün 1443 çıkmış 5 doz gonal-f vuruldum bugün 6. vurulcam çok fazla değilmi bu sonuç çok tedirgin oldum iğnenin dozu düşürüldü bugün.7 tane 9-11 mm yumurta var dedi ve arkadan gelenlerde olacak
Canim sanirim biraz yuksek benim 12. Gun 940 cikmisti tam bilmiyorum ama doktorunla bir gorus istersen

kızlarrr az önce embriyolog aradı.. 29 yumurta toplanmıştı 20 si olgun çıkmış 16 sı döllenmiş kaliteleri 3. gün belli olur dedi o gün tekrar arayacaklarmış. duruma gör 3. günde olabilir 5. günde dediler ama sayı fazla olduğu için muhtemelen salı transfer olur dedi... garip hissettim şimdi 16 tane yavrum hastanede bekliyor bizi...kaçı gider acaba 5. güne? dondurma da 5. gün mü yapılıyor? bilgisi olan var mı bu konuda?
sevindim canım gözün aydın maşallah :nazar: bencede 5.günü transfer olur ama kaç tanesi o güne kadar bilemem genelde 5.güne kadar gelmelerini bekliyolar benimkide öle olmuştu 11 döllenmişti 8 i 5.güne kadar geldi 7 ni dordurduk

anladım canım inşalllaaaahhh çok güzel çözünürler ve sımsıkı tutunurlar sana. geçene defa dondurulacak yumurtam yoktu o yüzden tedavide hep tereddütlüydüm şimdi en azından dondurulursa daha rahat olucam bilmiyorum ya hepimiz için hayırlısı inşallah
canım seninle aynıymış durumumuz geçen sefer benimde dorndurulmuş yum yoktu bunda sen de bal polen arı sütü yemiştin galiba onun çok faydası var

transferi olan hic mi kimse yok en son e2 kacti ?
Can'ım ben transfer oldum ama inanın bana hiç böyle detaylı bilgiler verilmedi sizleri gördükçe çok şaşırıyorum benim 2. Tüp bebek denemem olmasına rağmen bazı şeyleri sizden öğreniyorum ☺️☺️ Acaba bilmemek daha mı iyi hiç Böyle streslerim olmadı doktorum sorsam bile geçiştirdi beni hep

canım benim ilk tedavide 2000 de opu olmuştum normal bence

Canım bende geçen hafta başlamıştım iğneye hergün 300 gonalf yapıyordum, Son 2 günde Gonalf + Luveris yaptım bugün é2 değerim 293 çıktı ama benim çarşamba gününe kadar gelişme göstermemişti yumurtalar, Yumurta sayına görede deişir e2 değerin benim 6 ile 8 arası yumurta vardı ilk değerini hergün ikiye katlayarak bak bi arada baya fark var mı, benim internetten okuduğum kadarıyla her gün 2 ye katlarmış
çok sağol allah razı olsun, kimse cvp vermemişti.yani normaldir diyorsun zaten dr ilaca vücudun güzel cvp vermiş demişdi umarım bir problem olmaz. allah yardımcımız olsun

Selam kızlar bugün doktora gittik betahcg değerim 205 olması çok iyi bi değer dedi. Allahıma şükürler olsun. İnşallah sizlerde hayırlı haberleri alacaksınız. Yalnız yazılarınızı okuyorum. Çok fazla herşeyi inceliyorsunuz. Benim ilk denememdi. Acemilikten mi bilmiyorum ben ilaçların adını bile tam bilmiyorum. Bence rahat olun biraz ve transferden sonra en az iki gün yatın.

Selam kızlar bugün doktora gittik betahcg değerim 205 olması çok iyi bi değer dedi. Allahıma şükürler olsun. İnşallah sizlerde hayırlı haberleri alacaksınız. Yalnız yazılarınızı okuyorum. Çok fazla herşeyi inceliyorsunuz. Benim ilk denememdi. Acemilikten mi bilmiyorum ben ilaçların adını bile tam bilmiyorum. Bence rahat olun biraz ve transferden sonra en az iki gün yatın.
allah tamamına erdirsin inş, doğru söylüyorsun çok inceliyoruz :KK43:

Tebrik ederim. Darisi başımıza inşallah. Benim de ilk denemem olacak. Haklisin, çok bilmek başa bela oluyor bazen. Ben de özellikle çok okumuyorum. Jinekologuma çok guveniyorum. Tedavi için de onun önerdiği hocayla gorustum. Guvenmemiz lazım, bu iş bizim değil onların bildiği iş. İşlerini rahat yapabilmelerine müsaade etmemiz lazım. Ötesi stres ve endiseden başka bir sey getirmez bize.

X