- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #1.141
Kaç günlük tablet 21 günlük ise 1 hafta içinde olursun. 28 günlük 2 3 gün içinde gelirGünaydın kızlar. Gerçi öğlen olmuş ama :) bir şey soracam doğum kontrol hapi bittikten kaç gün sonra adet olunuyor ? Normal gününde mi erken ya da geç mi ? Aralikta doktor doğum kontrol verdi adet olduktan sonra transfer için gün verecek de sabırsızlanıyorum: )
Benim çarsamba günü olacak galiba opu işlemi.Benimde canim ya pazartsi olsun tarih netlessin hersey olup bitsin bir an once istiyorum.
2 aşılama dan sonra ilk tüp denemem bakalım sonuc ne olacak bişey hissetmiyrm şu anda bırazcık heyecan dışındaSenın kaçıncı sıkıntınz neydıcanım 1.deneme mi senin
ilk tedavide heyecan olur bende de çok olmuştu ama bunda heyecan yok niyese benim ikinci tedavi pko var bende canım2 aşılama dan sonra ilk tüp denemem bakalım sonuc ne olacak bişey hissetmiyrm şu anda bırazcık heyecan dışındaSenın kaçıncı sıkıntınz neydı
İnş sonucun hayırlı şekılde pozitif olur.ilk tedavide heyecan olur bende de çok olmuştu ama bunda heyecan yok niyese benim ikinci tedavi pko var bende canım
hepimizin inşallahhİnş sonucun hayırlı şekılde pozitif olur.
Cevabin için sağol canım inşallah hayırlısı olur. Cumaya kadar olsa iyi olur hafta sonuna kalmasa bari :)canım 7 gün içinde adet olursun benim öle olmuştu hayırlısı olsun
21 günlük canım. Cevap verdiğin icin teşekkür ederim bakalım gelsin bekliyorum :)Kaç günlük tablet 21 günlük ise 1 hafta içinde olursun. 28 günlük 2 3 gün içinde gelir
İnşallah döllenir ve sana tutunurSlm arkadaslar.Allah hepimize kolaylik versin.Ben de bu gün Opu oldum.Sağ tarafta çikolata kist inden dolayi olan yumurtalar boş çıktı. Sol tarafta 3 tane toplandı. Şimdi beklemedeyim
Inan okadar istiyorumki kafam rahat olsun diye ama nerdeeee bende sans olsaydi malesef hayatimin tak karsiligi stresallah iyiliğini versin gülümsettin benistres yapma sakın kafanı dağıtmaya bak başka işlerle meşgul ol biraz zor tabi
sana diyorum ama bende çok kafama takarım napalımInan okadar istiyorumki kafam rahat olsun diye ama nerdeeee bende sans olsaydi malesef hayatimin tak karsiligi stres
hadi hayırlısı olsun canım inş yumoşların hepsi güzelce döllenir o ağrılarda 2 gün sonra geçiyo gibi bende eski ağrısı kalmadı
Amin inşallah bikaç güne test yapıcam dayanamıyorum
Offf kizlar randevum iptal adetim baslamadi o pembe akinti neden geldi anlamadim neyse hayirlisi artik pazartesiyi bekliyorum
Benim ya carsamba ya persembe dedi canim pazartesi netlesecekBenim çarsamba günü olacak galiba opu işlemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?