- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.181
inşallah hepimizin bebisleri tutunur, sağlıklı, sihatlibir şekilde kucagimiza alırızHayırlı olsun Tuba inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hepimizin bebisleri tutunur, sağlıklı, sihatlibir şekilde kucagimiza alırızHayırlı olsun Tuba inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur
Merhaba KK üyeleri bugün doktorumla görüştüm 2016 ocak ayına gün verdi sizde ocak ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsanız gelin birlikde bekleyelim, geçirdigimiz süreçleri birbirimizle paylaşalım inşallah 2016 hepimize uğurlu gelir hepimiz hamile kalırız...
NİCK YAŞ SEBEP MERKEZ KAÇINCI DENEME KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR TRANSFER TARİHİ SONUÇ Cadiprensesss 29 Yumurtalık rezervi azlıgı Hacettepe Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme Lucrin+ Gonalf Regl bekleniyor .... Hgnm 26 Sperm azlıgı İstanbul Tüp Bebek Merkezi 1. Deneme Gonalf+Cetrotide+Menegon Regl bekleniyor .... Computertchr 28 Yumurtalık rezervi azlıgı Konya Novafertil Diğerleri iptal olduğu için 2. sayılır ..... Belli deil .... Babyinlove 27 Çikolata kisti morfoloji Bursa Acıbadem Hastanesi 1.Deneme ..... Regl bekleniyor .... Sevde85 30 Çikolata kisti Novaart Tüp Bebek Merkezi 2. Deneme Lucrin+ Menegon ...... .... Shebly 35 Sebepsiz İnfertilite Centrum Tüp Bebek Merkezi ( Recai Papuçcu) 1. Deneme Pregon Regl bekleniyor .... Milat27 28 Genetik Problem (4 düşük) GenArt Tüp Bebek Merkezi 1. Deneme Pregon Regl bekleniyor .... Umuttttt 26 Sebepsiz İnfertilite Antalya Memorial Hastanesi 2. Deneme Gonalf+ Cetrotide Tedaviye Başlandı .... Whiterose00 30 İleri Derece Erkek İnfertilitesi İstanbul Şişli Memorial Hastanesi 2.Deneme (Dondurulmuş) ........ Regl Bekleniyor .... Ozzzm 35 Zayıf Sperm,Yumurta Sorunu Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi 4. Deneme (Dondurulmuş) Estrofem+Calimara forte + Clexone+ Progestan 4 Ocak 2016 .... Sanslianne 34 Tüpler Kapalı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme Gonalf Transfer Bekleniyor .... Ebru_ko 33 Yumurtalık rezervi azlıgı Zeynep Kamil Hastanesi 2. Deneme Henüz ilaç verilmemiş Regl bekleniyor .... Elos35 27 Pko+ Sebepsiz infertilite Gaziantep Novafertil 2. Deneme Gonalf Transfer bekleniyor .... Capkek 29 Sperm azlıgı Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi 2. Deneme ... .... .... 123burcu 24 Sperm azlığı Konya Medicana Hastanesi 2. Deneme (Dondurulmuş ) ..... Regl bekleniyor .... cemre_y 28 Genetik Bozukluk Ege Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme (PGT li) ...... Regl bekleniyor .... Tunaaaaa 30 Yumurtalık rezervi azlıgı ve Sperm hareketsızlıgı Novaart Tüp Bebek Merkezi ..... Gonalf, Merional, Cetrotide ...... .... ARZUM44 33 FSH yüksekliği Malatya Doğu Fertil Tüp Bebek Merkezi 2. Deneme (Dondurulmuş ) ....... Regl bekleniyor .... xergen 37 Sebepsiz infertilite Bursa Acıbadem Hastanesi 2. Deneme Menopur, orgalutran,Pregnyl Transfer Bekleniyor ....
maşallah ne kadar güzel bir tablo ama siz neden böyle memnun değilsiniz durumdanSelam kizlar bugun ilk kontrolum vardi 5. Gun ignede e2 260 cikti ve rahim kalinligi simdiden 11,5. İnanilmaz beyaz sivi akiyo biraz fazla degil
Mi ya tedavinin sonunda asiri kalinlasicak sanirim ve 7 yumurta var sadece. 6 tanesi solda 1 tane sagda. Hepsi de ortalama 10,5; 11,5 Biraz tuhaf degil mi benim sag taraf hic yumurta uretmiyo gecen sefer de 2 tane vardi sizce artar mi sayi yoksa sadece bunlar mi buyur?? Gerci doktor bunlar buyur dedi ama yine de tecrubeli arkadaslarin durumunu merak ediyorum??
ohh ne güzel maşallah oğlunaAnkara benim dondurulmuş embriyodan 4 yaşında bir oğlum var.Stres yapmayın,beslenme önemli. En önemlisi de Allah nasip edecekse oluyor.Rabbim emek harcayan dileyen herkese nasip etsin .
Amin canım seni aradilar mi yumurtalar
pazartesi arayın dediler bende merak ediyom ama beklemekden başka carem yok
Tesekkur ederim moralin icin ama sag tarafim iyice yumurta uretmez oldu en son ikiydi simdi bire dustu nedenini soruyorum cevap yok boyleymis yapin diyo ama daha bir sene oncesine kadar 4-5 yumurtam olurdu. Regl suremde iyice kisaldi artik 2 gunde bitiyo endiselenmeue basladim rezervim mi tukeniyo bu kadar hizli diyemaşallah ne kadar güzel bir tablo ama siz neden böyle memnun değilsiniz durumdan
herşey yolunda inşallah sonuçta güzel olur canım
merhabalar arkadaşlar. bende ilk denemem pazartesi ilk transferim yapıldı insallah hepimizin çocuğu olur. iki embiryo yerlestirildi.herkese bol sans
ayyy inşallah pozitif pozitif sonuçlar geliiirrrrAynı gün olacak galiba bizimkilee
canım bu işte en önemli şey psikoloji önce kafanı rahatlat bence. benm ikinci tedavim ona rağmen umutluyum sende niye bu kadar umutsuzluk var? olumlu düşün ki güzel olsun herşeyMerhaba kızlar benim de ilk tüp bebek tedavi olacak fakat psikolojim ciddi anlamda bozuldu, sanki hiçbir zaman olumlu sonuc alamayacagim gibi geliyor bu normal mi bilmiyorum gerçekten iyi değilim
canım bu kişiden kişiye değişir benm bugün iğnede 10. gün yaklaşık 14 15. gün toplanacak.bazısında bu süreç 8 9 günde tamamlanıyor benm geçen defa 18. gün toplanmıştıMerhaba arkadaşlar yarın bende gonal f vurulmaya başlıyacağım,üç kutu vermiş dr ilacı..yumurta gelime süresi yaklaşık ne kadar sürüyor acaba?
benmkiler çok yavaş büyüyor sanki ya neden ki acaba? cuma 14.5 en büyüğü. pazartesi 17 olsa çarşambaya 19 20 ancak olur yeterli mi ki acaba? gonalf in 4. kutusuna başlıcaz yarın. sanırım 5. yide alıcaz gibi geliyor banaHadi hayırlısı olaun inşallah benimde 12 ile 16 mm arasında yumurtalar.
Canım benim de salı transferim oldu ilk denemem. Acaba şuanda ne gibi belirtilerin var. Sanki ben demerhabalar arkadaşlar. bende ilk denemem pazartesi ilk transferim yapıldı insallah hepimizin çocuğu olur. iki embiryo yerlestirildi.herkese bol sans
inşallah iyice çokça gelişirler canımKızlar bende başlayalı 6gun oldu günde bir defa gonal f 100unite bir tane merional vuruldum pazartesi kontrolüm var kasiklarim da şiddetli ağrı var sanırım yumurtalar büyüdü hayirlisiyla
çok teşekkür ederim zor bir süreç allah yardımcımız olsuncanım bu kişiden kişiye değişir benm bugün iğnede 10. gün yaklaşık 14 15. gün toplanacak.bazısında bu süreç 8 9 günde tamamlanıyor benm geçen defa 18. gün toplanmıştı