- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 34
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #1.161
Canim gercekten stres cok etkiliyor ama birsey dicem sana pembe akkntida gelmis bir test yapsaydin belli mi olur tup bebek diye kacayi takmadiysan ne bileyim aklima geldi bir test yap benceInan okadar istiyorumki kafam rahat olsun diye ama nerdeeee bende sans olsaydi malesef hayatimin tak karsiligi stres
Bende hep kendimi sanssiz hissederim- ki oyleyimde. Tek sansim esim baska sansim yok benimInan okadar istiyorumki kafam rahat olsun diye ama nerdeeee bende sans olsaydi malesef hayatimin tak karsiligi stres
kız sürpriz gelmesin :)var mu benim kadar sansiz olan transfer icin aadet olmayi bekliyorum hala adet olmadim hic gecikmedigi kadar gecikti belki de olmamasi gerekiyor ya valla ugrassan bi dert ugrasmasan ayri dert psikoloji denen bir sey kalmadi ben de
ay ben tedavi için sandım canım kusura bakma transfer içinmi bekliyodun. stresten geckmıstırvar mu benim kadar sansiz olan transfer icin aadet olmayi bekliyorum hala adet olmadim hic gecikmedigi kadar gecikti belki de olmamasi gerekiyor ya valla ugrassan bi dert ugrasmasan ayri dert psikoloji denen bir sey kalmadi ben de
Benim de muhtemelen çarşamba dedi doktor. Biraz önce hastaneden geldik 1 yumurtam in çapı 19 diğer 4 tanesi de 13/14 çapında olduğu içi doktor iğnelere devam dedi e2 sonucunda 300 olmuş. Pazartesi kontrol muhtemelen çarşamba da opu olacam.Benim çarsamba günü olacak galiba opu işlemi.
Amin canım seni aradilar mi yumurtalar döllenmiş miâminn insallah canım , ağrılari bi şekilde çekerizde , inşallah hep beraber guzel sonuçlar alırız
Cnm bende tranfer için bu ay adet bekliyordum 10 gün gecikti. Niye neden bilmiyorum. Bugün randevum vardı doktora sordum. Yumurtan geç çatlamıştır faln dedi. Çok kafama takıyodum civanperçemi içtim 5 gün geldi sonunda. Sakın stres yapma oluruna bırak. Ben en son öyle yaptım.var mu benim kadar sansiz olan transfer icin aadet olmayi bekliyorum hala adet olmadim hic gecikmedigi kadar gecikti belki de olmamasi gerekiyor ya valla ugrassan bi dert ugrasmasan ayri dert psikoloji denen bir sey kalmadi ben de
Aynı gün olacak galiba bizimkileeBenim ya carsamba ya persembe dedi canim pazartesi netlesecek
Hadi hayırlısı olaun inşallah benimde 12 ile 16 mm arasında yumurtalar.Benim de muhtemelen çarşamba dedi doktor. Biraz önce hastaneden geldik 1 yumurtam in çapı 19 diğer 4 tanesi de 13/14 çapında olduğu içi doktor iğnelere devam dedi e2 sonucunda 300 olmuş. Pazartesi kontrol muhtemelen çarşamba da opu olacam.
Kızlar dün opu olmuştum biliyorsunuz bugün banyo yapsam olur mu acaba[/QUO sonucum negatif malesef. Bekleyen arkadaşlar insallah iyi haberler alırsınız.
mersinde yaşıyorum adana baskent hastanesinde yaptırdım.36 yasi dayim.Tuba nerde yaptirdiniz yaş kaç neden çift embriyo koydu doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?